A co do zostania po meczu to śmiało można zawsze browarka po meczu zrobić.

Mates napisał(a):Co do śpiewania... Nie ukrywam, że trochę się zawiodłem, jednak nie od razu Kraków zbudowano i jestem pewien, że jeśli za rok się spotkamy to będzie o niebo lepiej pod tym względem, a żeby sobie i Wam to ułatwić stworzę wraz z Laksą temat, w którym będą najważniejsze przyśpiewki z dodanymi w możliwie najlepszej jakości filmikami na YTSam w ten sposób się uczyłem i myślę, że jeśli nie macie możliwości uczyć się w pubie to we własnym domowym zaciszu uda się to Wam

Mates napisał(a):
Co do śpiewania... Nie ukrywam, że trochę się zawiodłem, jednak nie od razu Kraków zbudowano i jestem pewien, że jeśli za rok się spotkamy to będzie o niebo lepiej pod tym względem

lmp2 napisał(a):Mates napisał(a):
Co do śpiewania... Nie ukrywam, że trochę się zawiodłem, jednak nie od razu Kraków zbudowano i jestem pewien, że jeśli za rok się spotkamy to będzie o niebo lepiej pod tym względem
Ale dlaczego za rok;P przecież są jeszcze mecze w tym sezonie:D przykładowy EFC jest otwarty dla nas na każdy mecz United i chyba nie ma przeszkód spotykać się regularnie na meczykach i szlifować śpiewanie:)

Pimq3k napisał(a):iedzieć przed kompem i ćwiczyć, to przecież żenujące, ale jednak kilka podstawowych wypadało by znać

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - Noclegi Kraków - lawenda - kosmetyki naturalne - konferencje kołobrzeg - unity diplomat