Chcesz pójść na mecz United z innymi kibicami Czerwonych Diabłów? Jeśli odpowiedź brzmi tak to zajrzyj tutaj i sprawdź czy w Twoim mieście jest organizowany wypad do pubu!
Witam, jutro będę cały dzień w Lublinie i nie chciałbym przegapić meczu United ;p Chciałem się zapytać czy na Everton się gdzieś zbieracie i czy jest możliwość obejrzenia tego meczu w którymś z pubów? I odrazu pytanie czy daleko od dworca muszę lecieć na pubu Baraż(ewentualnie),bo na Okopowej mieszka mój braciak więc wiem,że to chyba spory kawałek
Za jakiekolwiek informację będę wdzięczny.
Glory Glory Man United!
"You can change your wife, change your politics, change your religion. But never, never can you change your favourite football team"
Mnie osobiście w ten weekend nie będzie w Lublinie, a jestem niemalże pewien, że ludzie się zbiorą i obejrzą mecz. Dlatego na PW wyślę Ci nr gg do Konrada- on Ci wszystko powie Co do miejsca to z reguły spotykamy się właśnie w Barażu i znajduje się on na Obrońców Pokoju, która przecina się właśnie z Okopową. Jeśli masz na myśli dworzec PKS to faktycznie kawałek jest, ale autobusem to jakieś 15 minut. Jak dworzec PKP to autobusem a raczej trolejbusem, bo one tam częściej jeżdżą to jakieś 10 minut.
Nikt i nic na świecie nie wywołuje u mnie tyle emocji co Manchester United. I za to kocham ten klub.