Chcesz pójść na mecz United z innymi kibicami Czerwonych Diabłów? Jeśli odpowiedź brzmi tak to zajrzyj tutaj i sprawdź czy w Twoim mieście jest organizowany wypad do pubu!
Rewanż 1/4 Finału Ligi Mistrzów! Manchester United - Bayern Munich Środa, 07.04.2010, godz 20:45 Klub Basketon, Hala Globus, ul. Kazimierza Wielkiego 8 (wejście z tyłu hali) Rezerwacja już od 20:00
MUSISZ TAM BYĆ !!
UNITED WE STAND !!
Nikt i nic na świecie nie wywołuje u mnie tyle emocji co Manchester United. I za to kocham ten klub.
DERBY MANCHESTERU!! manchester city - Manchester United Sobota, 17.04.2010, godz. 13:45 Klub Basketon, Hala Globus, ul. Kazimierza Wielkiego 8 (wejście z tyłu hali)
MUSISZ TAM BYĆ!!
UNITED WE STAND!!
build a bonfire, build a bonfire, put the scousers on the top, put city in the middle and we’ll burn the f***ing lot!
Byłem w Barażu i przegraliśmy wtedy z Evertonem 1:3. Można powiedziec,że Basketon jest bardziej szczęśliwy W tym sezonie prawdopodobnie nie będę miał okazji obejrzec już meczu w takim gronie, ale miło było cieszyc się z dramatycznego zwycięstwa w derbach i patrzec jak MU wraca do walki o mistrza.
Sorry za zaśmiecanie właściwego tematu.
Pozdrawiam.
UNITED WE STAND!!!
"You can change your wife, change your politics, change your religion. But never, never can you change your favourite football team"
Czy z Was ma ktos projektor?? bo przed moim domem jest dobry ekran jutro dolacze zdjecia ekranu mam cyfre i enke bede mial na dniach wiec wszystkie mecze u mnie i kawalek uicy jest mysle ze z 500 osob sie zmiesci")
Manchester United - Newcastle United Poniedziałek, 16.08.2010, godz. 21:00 Klub Basketon, Hala Globus, ul. Kazimierza Wielkiego 8 (wejście z tyłu hali)
MUSISZ TAM BYĆ!!
UNITED WE STAND!!
build a bonfire, build a bonfire, put the scousers on the top, put city in the middle and we’ll burn the f***ing lot!