Spotkania kibiców

Chcesz pójść na mecz United z innymi kibicami Czerwonych Diabłów? Jeśli odpowiedź brzmi tak to zajrzyj tutaj i sprawdź czy w Twoim mieście jest organizowany wypad do pubu!

Re: Spotkania kibiców

Postprzez imol2 on 11 Wrz 2009, 15:45

niestety zmiana pubu ze względu na to że w sport pubie nie pokażą Manchesteru. Idziemy do Hattricka.
"Nie mogę w to uwierzyć, nie mogę w to uwierzyć. Piłka nożna. Jasna cholera" - Sir Alex Ferguson
Awatar użytkownika
imol2
Pasjonat
Pasjonat

Dołączenie: 04 Paź 2008, 11:50
Miejscowość: Poznań
Postawił: 0 piw
Otrzymał: 0 piwo za 0 postach

Postprzez kemsi on 12 Wrz 2009, 13:46

Czy są tu jacyś kibice MU ze Szczecina? Będę tam mieszkał niedługo i fajnie było się spotkać w Pubie na jakimś meczu ;)
kemsi
Żółtodziób
Żółtodziób

Dołączenie: 10 Wrz 2009, 21:58

Postprzez Gonzo on 13 Wrz 2009, 07:24

Zapewniam Cię, że są, tylko dobrze się ukrywają ;)
Skoro kemsi już zapodał temat Szczecina, to warto by się jakoś ogarnąć i zorganizować, tylko pozostali Forumowicze ze Szczecina muszą dać znać.
Dosyć dobrą miejscówką wydaje się Irish Pub "DUBLIN" (obok "Medicusa"). Osobiście jestem za, bo samotne oglądanie spotkań w domu to nie to samo :roll:
Awatar użytkownika
Gonzo
Pasjonat
Pasjonat

Dołączenie: 15 Lip 2009, 15:15

Postprzez Valentine83 on 13 Wrz 2009, 13:24

POZNAŃ

po meczu z Tottenhamem :] Bylismy umowieni w Hattricku niestety po przybyciu mimo zapewnien telefonicznych nie puscili meczu z United bo oczywiscie Lech gral. Cala 7 osobowa grupa zaczelismy szukac nowego lokalu i znalezlismy ale tylko na pierwsza polowe bo oczywiscie Lech gral :D W pierwszej polowie darlismy sie jak male dzieci ze strzelonych bramek, kibice Lecha jakos nie podchodzili do tego meczu z takimi emocjami jak my :rotfl: :D no ale co teraz... mecz sie rozkrecal a drugiej polowy nie moglismy dalej ogladac... Postanowilismy isc na stary rynek i sprawdzac wszystkie lokale z dekoderem canal+ i za pierwszym strzalem wyladawalismy w Czarnej Owcy a tam spokojnie ogladalismy 2 polowe :] Chcialem pozdrowic studentow z Zielonej Gory z ktorymi razem ogladalismy ten mecz.

A my juz mobilizujemy sie na mecz z City w niedziele tym razem juz na spokojnie do Sport Pubu damy info oficjalne jak tylko bedzie potwierdzone ze beda tam puszczac :) Wiec zapraszamy tym wiecej nas tym lepiej :]
Awatar użytkownika
Valentine83
Pasjonat
Pasjonat

Dołączenie: 23 Sie 2009, 20:48
Otrzymał: 1 piwo za 1 postach

Postprzez leslav MUSC PL on 16 Wrz 2009, 18:55

WROCŁAW

Jak wiecie w niedziele mecz z City organizujemy spotkanie w Warce zaczynamy jakos kolo 14. Wszystkich chetnych prosze o kontakt na gg 8629865 badz na PW. Jezeli macie jakiekolwiek pytania piszcie smialo z trafieniem nie bedzie zadnego problemu skontaktuje sie z wami i ustalimy wszytsko co i jak :)

UNITED!
Awatar użytkownika
leslav MUSC PL
Pasjonat
Pasjonat

Dołączenie: 18 Wrz 2008, 13:31

Postprzez Harcesis on 17 Wrz 2009, 10:21

Łódź

Niedziela 14.30 Football Pub ul. Piotrkowska 138/140 ----> derby Manchesteru! moje gg 686367 Zapraszam
Awatar użytkownika
Harcesis
Pasjonat
Pasjonat

Dołączenie: 08 Paź 2008, 20:14
Miejscowość: Łódź
Otrzymał: 3 piw za 1 postach

Postprzez imol2 on 17 Wrz 2009, 20:21

Poznań

20.09 spotykamy się w BSA Sport Pub na ul. Długiej 11 na wielkich derbach Manchester United - Manchester City

Wszystkich chętnych na wspólne pokibicowanie proszę o kontakt na maila: imol1991@gmail.com lub gg: 1574139

United!!!
"Nie mogę w to uwierzyć, nie mogę w to uwierzyć. Piłka nożna. Jasna cholera" - Sir Alex Ferguson
Awatar użytkownika
imol2
Pasjonat
Pasjonat

Postprzez Pier on 18 Wrz 2009, 13:39

Zapraszam wszystkich Wrocławian i Dolnoślązaków na mecz z City. Z tego co wiem będzie spora grupa kibiców United, więc liczymy na dobrą atmosferę ;) Spotykamy się tradycyjnie w Warce, ul Włodkowica 5.

jeśli macie jakieś pytania walcie na gg 8509328 albo do leslava 8629865
Awatar użytkownika
Pier
Pasjonat
Pasjonat

Dołączenie: 31 Paź 2007, 22:47
Miejscowość: Z±bkowice

Postprzez El'Toro on 19 Wrz 2009, 21:21

Jest ktoś może z Olsztyna, który zna lokal w którym będzie można obejrzeć jutrzejsze derby? :)
Awatar użytkownika
El'Toro
Pasjonat
Pasjonat

Dołączenie: 03 Maj 2008, 16:44
Miejscowość: Olsztyn

Postprzez EricRyan on 20 Wrz 2009, 19:26

Bardzo udane spotkanie we Wrocku :)
Dobra frekwencja, bo około 25 osób? Nawet nie liczyłem, ale na oko chyba było tyle osób. Ktoś liczył? Dużo nowych twarzy i mam nadzieje, że będą to stali bywalcy. :)
Doping chwilami bardzo dobry, ale przez cały mecz było dobrze. Końcówka meczu to huśtawka nastrojów, a finałowa akacja to mega euforia! :):):) Kogo nie było, to niech żałuje. Szkoda, że nie porobiliśmy zdjęć, ale chyba nikt nie myślał, że będzie aż tak liczne spotkanie. Robota Leslava i Piera nie poszła na marne.
Brawo dla wszystkich którzy przybyli.

Jaki są wasze wrażenia? :)
Awatar użytkownika
EricRyan
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 29 Kwi 2008, 16:36

Postprzez imol2 on 20 Wrz 2009, 20:42

Poznań
Już po meczu. Ogólnie było bardzo fajnie, generalnie dużo śmiechu i wielka euforia ze względu na wynik. Nawet pośpiewaliśmy coś co jak na poznań to bardzo dobra informacja, ogólnie z meczu na mecz rośniemy w siłę. W całym pubie było chyba z 15 osób na United, co jest niezłym wynikiem. Wymieniłem się z kilkoma osobami numerami, myślę że będzie coraz lepiej. Niestety mamy tylko tyle zdjęć, ale to związane jest z nie 100 % dyspozycyjnością kolegi heh , które nie mógł dać z wszystkiego. Piwko dla valentina.

http://picasaweb.google.pl/83valenti...chesterCity43#

Pozdrawiam i zapraszamy

P.S. Rośniemy w siłę
Awatar użytkownika
imol2
Pasjonat
Pasjonat

Postprzez imol2 on 21 Wrz 2009, 16:20

Poznań

23.09 Spotykamy się w BSA Sport Pub na ul. Długiej 11 na Pucharze Ligi Angielskiej na meczu Manchester United - Wolves

Wszystkich chętnych na wspólne pokibicowanie proszę o kontakt na maila: imol1991@gmail.com lub gg: 1574139
Awatar użytkownika
imol2
Pasjonat
Pasjonat

Postprzez EricRyan on 21 Wrz 2009, 19:50

Imol miło czytać, że w Poznaniu w końcu coś się ruszyło :) Teraz jeszcze chętniej wybiorę sie w delegację z pracy do Poznania. :)
Tak trzymajcie!
Awatar użytkownika
EricRyan
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 29 Kwi 2008, 16:36

Postprzez leslav MUSC PL on 22 Wrz 2009, 15:37

WROCŁAW

Kolejne spotkanie w srode tj. jutro :) na mecz z Wolves w '13' mecz jest o 21 wiec jakos przed 21 bedziemy sie zbierac.
Wszytkich chetnych prosze o kontakt na gg 8629865 badz PW

UWS
Awatar użytkownika
leslav MUSC PL
Pasjonat
Pasjonat

Dołączenie: 18 Wrz 2008, 13:31

Postprzez imol2 on 22 Wrz 2009, 17:21

no zapraszamy eric, jak będziesz w poznań to pisz :D
Awatar użytkownika
imol2
Pasjonat
Pasjonat

PoprzedniaNastępna

Powróć do Spotkania kibiców