Pier napisał(a):WROCŁAW I DOLNY ŚLĄSK!
W niedzielę, 11 stycznia o 17:00 mecz z Chelsea. Ostatnie spotkanie z Tottenhamem niestety nie wypaliło, ale tym razem pełna mobilizacja, jak dobrze pójdzie będzie nas we Wrocławiu ok. 15. Wszyscy chętni po więcej informacji niech piszą na PW do mnie lub leslava, bądź na GG (Pier-8509328 Leslav-8629865)
Najprawdopodobniej z częścią osób spotkamy się na dworcu PKP/PKS, więc z trafieniem do pubu nie będzie problemu
branka napisał(a):O, super

piqla90 napisał(a):Witam.
Czy ktoś z was jest z Zielonej Góry? Za tydzień mecz z Chelsea, i fajnie by było obejrzeć mecz w większym gronie kibiców United. Ja chodzę prawie na każdy mecz (jeżeli jest transmisja na C+) do piwiarni razem z kibicami barcy i realu więc nie ma to odpowiedniego efektu.
Jeżeli ktoś jest chętny to proszę dać znać bo będe robił rezerwacje na niedziele w piwiarni.

Kisia92 napisał(a):piqla90 napisał(a):Witam.
Czy ktoś z was jest z Zielonej Góry? Za tydzień mecz z Chelsea, i fajnie by było obejrzeć mecz w większym gronie kibiców United. Ja chodzę prawie na każdy mecz (jeżeli jest transmisja na C+) do piwiarni razem z kibicami barcy i realu więc nie ma to odpowiedniego efektu.
Jeżeli ktoś jest chętny to proszę dać znać bo będe robił rezerwacje na niedziele w piwiarni.
Tyle czekałam na kogoś z moich okolic i się doczekałam, szkoda tylko że w ten dzień jest WOŚP i będę latać po Żaganiu z puszką^^

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - zakłady bukmacherskie online - Zespół muzyczny Szczecin - Mapa Polski - projekty domów - baterie łazienkowe