matys napisał(a):a my mamy być tymi super, ekstra uczciwymi, którzy się przejmują moralnością?

Czary napisał(a):Chociażby. Sneijder jest o tyle uniwersalny, że może grać jak i na skrzydle tak i na środku pomocy.

Kwas napisał(a):Z niego taki skrzydłowy jak Modrić. Nie przytrzyma się kurczowo boku, tylko będzie często schodził do środka i tam rozgrywał. To nie jest oczywiście negatyw, ale my na skrzydło będziemy potrzebować gracza typu Valencia/Giggs.

Czary napisał(a):O Realu dementował już latem.
Czary napisał(a):Giggs to trochę zły przykład, bo jego gra na skrzydle w ostatnich sezonach też składa się na częste schodzenie do środka pola.

Rozgrywający Interu Mediolan, Wesley Sneijder przyznał, że byłby bardzo szczęśliwy, gdyby otrzymał szansę występów w barwach Manchesteru United. Tym samym podsycił spekulacje dotyczącego jego możliwego odejścia do zespołu "Czerwonych Diabłów" lub Chelsea Londyn.
- Gdyby ktoś zapytał mnie czy zagram kiedyś w Manchesterze United, nie mógłbym odpowiedzieć, że nie - stwierdził reprezentant Holandii. - Jak można zadeklarować, że nie chciałoby się występować w barwach jednej z najlepszych drużyn świata? Nie wydaje mi się, by był jakikolwiek zawodnik, który byłby w stanie coś takiego przyznać.
- Jestem nadal piłkarzem Interu i czuję się bardzo związany z tym klubem, ale trudno mi powiedzieć co wydarzy się w przyszłości. Z pewnością rozważyłbym ofertę "Czerwonych Diabłów". Liga angielska jest najlepsza na świecie i miło byłoby zakończyć w niej karierę - dodał Sneijder.

Po słabym początku w nowym sezonie, włodarze Standardu zdecydowali się na sprzedaż Stevena Defoura do Manchesteru United - donoszą belgijskie media. Kwota transferu ma oscylować w granicach 19 mln euro.
Czerwone Diabły były bliskie pozyskania pomocnika Standardu już w minionym roku, jednak piłkarz nabawił się groźnej kontuzji. Sam Sir Alex Ferguson napisał do niego list, w którym życzył mu szybkiego powrotu do zdrowia.
Piłkarz wyleczył już kontuzję i znajduje się w dobrej formie podczas obecnych rozgrywek. Transfer na Old Trafford ma dojść do skutku już w styczniowym okienku transferowym.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - lampy ogrodowe - domeny - hotele łódź - modne fryzury - garaże projekty