kocio14 napisał(a):Moim zdaniem powinniśmy sprzedać lub oddać na wyporzyczenie do jakiegoś klubu z dobrą rangą Andersona. Nie ma możliwośći narazie zaistnieć na dobre w 1 składzie jak są tacy piłkarze jak Scholes i Fletcher.

kocio14 napisał(a):Nie zapinajmy jeszcze o Carricku który w trudnych momentach przypomina czasami Roya Keane.

Janczar napisał(a):Ziomuś Anderson nie gra dlatego, że jest słaby, tylko dlatego, że leczy kontuzje.

Sylvja napisał(a):mimo, że Berbatov pokazał ostatnio nieco lepszą grę, aniżeli w poprzednim sezonie, to i tak nie jest aż tak dobrym zawodnikiem, by grać w pierwszym składzie. na tyle, co strzela w stronę siatki, powinien częściej trafiać w światło bramki. czasami mam wrażenie, że ma astygmatyzm...

Foster napisał(a):Anderson i Obertan najpóźniej w letnim okienku out. Na pierwszego już powoli nie mogę patrzeć, a drugi tylko zawadza w drużynie. Skoro Gabriel jest za słaby na pierwszy skład, to należy go sprzedać, bo po co on nam? Lepiej stawiać na takiego Ajose czy innych młodych, którzy dobrze rokują.

Park - jeździec bez głowy. Nie wiem co Ferguson w nim widzi. Koniecznie trzeba kupić lewoskrzydłowego, a Parka się pozbyć
Neville - z całym szacunkiem, w tym momencie nie ma z niego pożytku.
Talent to może i on ma spory, ale brzuch jeszcze większy

Park - jeździec bez głowy. Nie wiem co Ferguson w nim widzi. Koniecznie trzeba kupić lewoskrzydłowego, a Parka się pozbyć

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - sts - Szafy wnękowe Olsztyn - Biżuteria artystyczna - restauracje kraków - domy z poddaszem użytkowym