"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
Zwycięzca podeśle do Maty (organizatora) swoje dane adresowe, i Mata zamówi na dane zwycięzcy koszulkę. W czym problem?
Nie przeżywaj. 5 zeta daje na chwile obecną 50 i zwycięzca je dostanie. A co z nimi zrobi to jego sprawa. 50 zeta za koszulkę trochę kijowo... mate
"(...) Every time I play that is in my head. What a privilege it is to play for Manchester United. When you pull on the shirt you are pulling on history, and I say thanks to God that I play for this club." Patrice Evra
A jeszcze jedno. Jak chcecie typować jeszcze jakieś inne rozgrywki to napiszcie to się je doda. Tak sobie pomyślałem, ze jeśli już typujemy zjebany CC to można by tez typować Ligę Europejską. Już nawet tam są bardziej przewidywalne mecze niż w CC No ale to zależy od Was.
"Miarą twoich sukcesów jest liczba twoich wrogów."
Jeszcze pytanie do Was. Rozumiem, że w pucharach (CC, FA cup, faza pucharowa LM) wpisujemy wyniki do 90 minuty, tak jak normalnie jest u buka (wolę się upewnić żeby ktoś nie poczuł się oszukany, ja osobiście typowałem remisy bo wydało mi się to oczywiste).
tak tak tak tak 137565659x tak
raz wystarczy, zrozumiałem
"Miarą twoich sukcesów jest liczba twoich wrogów."