"(...) Every time I play that is in my head. What a privilege it is to play for Manchester United. When you pull on the shirt you are pulling on history, and I say thanks to God that I play for this club." Patrice Evra
Ech... sorry, sorry, sorry. Ostatnio mam taki zapieprz i na uczelni i z innymi sprawami, ze nawet nie mam czasu tu zajrzeć. Dodałem LM. Żebyście mieli trochę więcej czasu na typowanie to podzieliłem ją na 2 części
Mecze dzisiejsze (wtorkowe) można typować do dziś do 20:45 Mecze jutrzejsze (środowe) można typować do jutra do 18:00
Jeszcze raz sorry
"Miarą twoich sukcesów jest liczba twoich wrogów."
Sorry za przerwę w typerze ale nie miałem czasu tego ogarniać Jak widać jedna osoba nie wystarczy do tego przynajmniej nie ja. Na razie postanowiłem dodawać trochę więcej kolejek do przodu w ramach wolnego czasu żeby to się nie powtórzyło.
"Miarą twoich sukcesów jest liczba twoich wrogów."
W 20 kolejce (uzupełnienie) pojawił się taki mały chochlik: Arsenal FC - Bolton Wanderers : Stoke City - Fulham Londyn : Arsenal FC - Bolton Wanderers : Stoke City - Fulham Londyn :
Nikt i nic na świecie nie wywołuje u mnie tyle emocji co Manchester United. I za to kocham ten klub.
Jeśli nie masz nic przeciwko mogę to być ja. Proponowałbym też by więcej niż jedna osobą mogła się tym "opiekować", gdyż tej jednej czasem może coś wyskoczyć lub może nie mieć dostępu do internetu i będzie jak w poprzednim sezonie (oczywiście bez urazy fidain )