Mam podobny problem. Tylko ja zawsze otrzymywałem sms z meczy. Tylko dzisiaj nie przyszły. Zdziwiło mnie to bo na stronie mobile.redlog były napisane wiadomości które powinny dojść. Chciałem dodać że dostałem tylko wiadomość o nowym forum - na którym właśnie jestem:)
Pozdrawiam

Adisan napisał(a):U mnie, ani relacje z meczów, już od dawien dawna, ani żadne fora, ani nic. Ale pokombinuje na Twitterze i może uda mi się naprawić.

Adisan napisał(a):Ostatnimi czasy nie dostaje smsów z relacją z meczów. O co chodzi?

radzio napisał(a):Wszystko pisze na na stronie Mobile.Redlog.pl, a dokładniej po tym adresem. Wiem, że czasami występują problemy z telefonami w Plus GSM, bo trzeba tego jednego nieszczęsnego SMSa do Anglii wysłać, a do tego trzeba mieć włączony roaming.

Friday, February 08, 2008
Weekend Update
Our engineering and operations team is working tonight and through the weekend on a bug that essentially has some people missing friend updates. Our big infrastructure move helped in many ways but also introduced new bugs.
The primary focus of our activity this weekend is to permanently fix this particulary annoying bug. Today we noticed some database inconsistencies—those are related and being addressed now. We'll continue to keep you posted as we make improvements.

Gandalf_theblue napisał(a):Eh, jak kiedyś pięknie dochodziło, wszystko, tak teraz zero info od jakichś 3-4 tygodni ;/ Mam orange, więc to chyba nie tylko wina plusa...
Ogólnie według ekipy Twittera wystarczy wysłać SMSa o treści “ON” pod numer +44 76 24 80 14 23. Mamy nadzieję, że już wszystko będzie działać jak powinno. Jednak gdyby było inaczej to prosimy o kontakt. Wygląda na to, że to wszystko. Jeszcze raz przepraszamy za kłopoty. Zachęcamy do pisania w komentarzach wszelkich sugestii.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - Kuchnie Olsztyn - Producent smyczy reklamowych - mieszkania sprzedaż kraków - Stomia Sklepy - Sprzęt Stomijny - Gry hazardowe