Propozycje tematów, zabaw, akcji etc.

Masz jakieś pomysły związane z naszym serwisem? A może coś nie działa tak, jak powinno? Zajrzyj tutaj, a na pewno Ci pomożemy!

Propozycje tematów, zabaw, akcji etc.

Postprzez Minh on 30 Sty 2008, 21:50

Tutaj proszę składać propozycje tematów, zabaw i tym podobnych rzeczy, żeby nie robić niepotrzebnego burdelu. :)
Awatar użytkownika
Minh
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 25 Sty 2008, 22:47
Miejscowość: Warszawa
Postawił: 84 piw
Otrzymał: 64 piw za 44 wypowiedzi

Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc.

Postprzez stiven on 30 Sty 2008, 23:37

Im mniej zabaw tym bardziej wartościowe forum. :)
A memory,
A regret,
A hope,
A stimulant.
Awatar użytkownika
stiven
Żółtodziób
Żółtodziób

Dołączenie: 27 Sty 2008, 15:30
Miejscowość: Dallas
Postawił: 0 piw
Otrzymał: 0 piwo za 0 postach

Postprzez radzio on 30 Sty 2008, 23:40

stiven napisał(a):Im mniej zabaw tym bardziej wartościowe forum. :)

Dlatego lepiej tutaj każdy ruch przedyskutować ;-), imo te "zabawy" co już są wystarczą i więcej nie trzeba, ale może ktoś na coś mądrego i konstruktywnego wpadnie...
Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow.
Radzio Jogger
Manchester United
Darmowe relacje SMS
Awatar użytkownika
radzio
Weteran
Weteran

Dołączenie: 24 Sty 2008, 14:59
Miejscowość: Kraków / Tarnobrzeg
Postawił: 71 piw
Otrzymał: 45 piw za 27 wypowiedzi

Postprzez Freds on 02 Lut 2008, 10:54

Dlatego można by założyć temat o piłce z Ameryki południowej, liga Argentyńska itp. tak w jednym temacie, sory radziu, że napisałem to tak jakby to miało być kilka tematów, bynajmniej o jeden mi chodziło ;) .
Ostatnio edytowany przez Freds, 02 Lut 2008, 11:05, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Freds
Pasjonat
Pasjonat

Dołączenie: 28 Sty 2008, 20:10

Postprzez radzio on 02 Lut 2008, 10:58

Freds napisał(a):Dlatego można by założyć temat o piłce z Ameryki południowej, liga Argentyńska itp.

Jak dla mnie to imo można założyć jeden temat, "Piłka Południowoamerykańska" i tam dyskutować na tematy z ligi brazylijskiej, argentyńskiej, ale to tylko moje zdanie ;-). Czekamy na opinie innych Forumowiczów w tej kwestii.
Radzio Jogger
Manchester United
Darmowe relacje SMS
Awatar użytkownika
radzio
Weteran
Weteran

Postprzez Czaplak on 02 Lut 2008, 11:44

A temat "Glazer w United :?: , rozmowy użytkowników o Glazerze, wysokich cenach biletów,plusach oraz minusach rządzenia klubem pod władzą tego pana.
Awatar użytkownika
Czaplak
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 28 Sty 2008, 22:00

Postprzez Freds on 02 Lut 2008, 11:47

Radziu zakładaj, bo chętnie bym pogadał o tym co będzie jutro o 1:10 polskiego czasu na La Bombonera ;)
Awatar użytkownika
Freds
Pasjonat
Pasjonat

Dołączenie: 28 Sty 2008, 20:10

Postprzez sebos_krk on 02 Lut 2008, 12:50

radzio napisał(a):Jak dla mnie to imo można założyć jeden temat, "Piłka Południowoamerykańska" i tam dyskutować na tematy z ligi brazylijskiej, argentyńskiej, ale to tylko moje zdanie

Czaplak napisał(a):Glazer w United

Jestem za oboma tematami. Ew drugi można przerobić na coś w stylu "Z życia klubu", gdzie rozmawialiśmy o sprawach niepiłkarskich, które się dzieją w klubie.
Edit:
Choć jest taki podobny temat "newsy"- więc można to wszystko jakoś ładnie połączyć. :)

Fan United od 1992 roku
Awatar użytkownika
sebos_krk
Nietykalny
Nietykalny

Dołączenie: 26 Sty 2008, 12:54
Miejscowość: Stołeczne Królewskie Miasto Kraków
Postawił: 219 piw
Otrzymał: 178 piw za 120 wypowiedzi

Postprzez pawlo on 02 Lut 2008, 14:22

Piłka południowoameykańska TAK. Nic o niej nie wiem, bym se pozcytał. Glazer w united, nazwałbym tak jak proponuje sebos, czyli bardziej ogólnie: Sytuacja w klubie, z życia klubu czy jeszcze jakoś inaczej, ale ogólniej.
50 years ago, our team lay in the snow.
Battered and bloodied some of them died,
Some of them survived.
Charlton and Matt Busby,
They took us to Wembley.
And we beaten Benfica and we won the cup,
all those years ago.
Awatar użytkownika
pawlo
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 26 Sty 2008, 01:30
Miejscowość: Świebodzin

Postprzez radzio on 02 Lut 2008, 17:20

sebos_krk napisał(a):Choć jest taki podobny temat "newsy"- więc można to wszystko jakoś ładnie połączyć. :)

pawlo napisał(a):Glazer w united, nazwałbym tak jak proponuje sebos, czyli bardziej ogólnie: Sytuacja w klubie, z życia klubu czy jeszcze jakoś inaczej, ale ogólniej.

Założyłem temat "Wydarzenia w klubie z Old Trafford... ", czyli takie miejsce na wiadomości niepiłkarskie, a bardziej związane z polityką klubu etc. Temat newsy wyrzuciłem (nie było tam postów) bo i tak te dwa tematy by się dublowały. Bo są przecież newsy transferowe etc. Ale jakby to można inny porządeczek zrobić, więc nie ma problemu.

pawlo napisał(a):Piłka południowoameykańska TAK. Nic o niej nie wiem, bym se pozcytał.

Freds napisał(a):Radziu zakładaj, bo chętnie bym pogadał o tym co będzie jutro o 1:10 polskiego czasu na La Bombonera ;)

Temat założony :D -> Piłka południowoamerykańska, osoby które znają w tej tematyce niech teraz podzielą się swoją wiedzą ;-).

Jakby co to proszę pisać inne propozycje. Aha i jeszcze jedno. Zamknąłem i dałem do kosza temat "Najpiękniejsze kobiety", jest temat "Partnerki życiowe piłkarzy" czyli jest tam miejsce na WAGs etc, imo jesteśmy, a przynajmniej aspirujemy do statusu forum sportowego, dlatego jak mamy rozmawiać o kobietach to o kobietach, które są związane z piłkarzami ;-). Gdyby ktoś protestowal przeciwku usunieciu tego tematu to prosze o argumenty :P
Radzio Jogger
Manchester United
Darmowe relacje SMS
Awatar użytkownika
radzio
Weteran
Weteran

Re: Śmiech to zdrowie

Postprzez Kula on 18 Lut 2008, 23:09

chciałem zaproponować utworzenie innego tematu gdzie będziemy zbierac śmieszne teksty trenerów, piłkarzy i fanów innych zespołów. W tym celu zreszta odwiedzam często strony liverpoolu.

Oto najlepszy dzisiejszy kwiatek, napisany przez redaktora strony :

uż jutro w pierwszym meczu 1/8 Ligi Mistrzów, który rozpocznie się o godzinie 20:45, zmierzą się dwie wielkie firmy. Liverpool, który z grupy A wyszedł z drugiego miejsca, podejmie na Anfield Inter Mediolan, zwycięzcę grupy G. Pojedynek The Reds z Nerazzurri spokojnie można określić mianem „przedwczesnego finału”.

Ja rozumiem wiarę w zespół ale żeby to był przedwczesny finał, przydałoby się przewietrzyć mózg, pobiegać, wykąpać się w zimnej wodzie, potem ochłonąć i napisać coś z sensem a tak wyszła komedia... :)
"Jeśli pozwolisz by robactwo się rozmnożyło - rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać" - de Saint-Exupery
http://redlog.pl/author/Kula/|http://www.lastfm.pl/group/Manchester+United+Polish+Supporters|http://kula.ndl.pl
Awatar użytkownika
Kula
Weteran
Weteran

Dołączenie: 26 Sty 2008, 12:01
Otrzymał: 1 piwo za 1 postach

Postprzez radzio on 18 Lut 2008, 23:29

Kula napisał(a):chciałem zaproponować utworzenie innego tematu gdzie będziemy zbierac śmieszne teksty trenerów, piłkarzy i fanów innych zespołów. W tym celu zreszta odwiedzam często strony liverpoolu.

Jestem za, dlatego jak możesz to załóż ten temat ... tylko nei wiem w jakim dziale jeszcze offtopic czy hyde park czy może... piłka nożna :>? Czekam na inne opinie.
Radzio Jogger
Manchester United
Darmowe relacje SMS
Awatar użytkownika
radzio
Weteran
Weteran

Postprzez Luki on 19 Lut 2008, 00:26

IMO taki temat jest świetnym pomysłem, bo warto podzielić się ciekawymi tekstami z resztą forumowiczów. Myślę, że pasowałoby to do działu "piłka nożna". Ostatnia wypowiedź Wengera zasłużyła by zostać umieszczoną w pierwszym poście: Bo boisko było nierówne... :D
Awatar użytkownika
Luki
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 24 Sty 2008, 17:38
Miejscowość: Poznań

Postprzez michalmanu on 30 Maj 2008, 09:58

myślałem aby a dziale off topic założyć temat "motoryzacja" kogoś poza mną ta szeroko pojęta tematyka interesuje?Bo jeżeli mam sam tam pisać to nie widzę sensu...;)
od 1999 razem z United
michalmanu
Żółtodziób
Żółtodziób

Dołączenie: 28 Maj 2008, 22:32

Postprzez sebos_krk on 30 Maj 2008, 11:07

michalmanu napisał(a):myślałem aby a dziale off topic założyć temat "motoryzacja" kogoś poza mną ta szeroko pojęta tematyka interesuje?Bo jeżeli mam sam tam pisać to nie widzę sensu...

Można spokojnie imo założyć. Zawsze się znajdzie jakiś ciekawy temat do pogadania :)

Fan United od 1992 roku
Awatar użytkownika
sebos_krk
Nietykalny
Nietykalny

Dołączenie: 26 Sty 2008, 12:54
Miejscowość: Stołeczne Królewskie Miasto Kraków
Postawił: 219 piw
Otrzymał: 178 piw za 120 wypowiedzi

Następna

Powróć do Uwagi i sugestie