stiven napisał(a):Im mniej zabaw tym bardziej wartościowe forum.

Freds napisał(a):Dlatego można by założyć temat o piłce z Ameryki południowej, liga Argentyńska itp.

radzio napisał(a):Jak dla mnie to imo można założyć jeden temat, "Piłka Południowoamerykańska" i tam dyskutować na tematy z ligi brazylijskiej, argentyńskiej, ale to tylko moje zdanie
Czaplak napisał(a):Glazer w United

sebos_krk napisał(a):Choć jest taki podobny temat "newsy"- więc można to wszystko jakoś ładnie połączyć.
pawlo napisał(a):Glazer w united, nazwałbym tak jak proponuje sebos, czyli bardziej ogólnie: Sytuacja w klubie, z życia klubu czy jeszcze jakoś inaczej, ale ogólniej.
pawlo napisał(a):Piłka południowoameykańska TAK. Nic o niej nie wiem, bym se pozcytał.
Freds napisał(a):Radziu zakładaj, bo chętnie bym pogadał o tym co będzie jutro o 1:10 polskiego czasu na La Bombonera

uż jutro w pierwszym meczu 1/8 Ligi Mistrzów, który rozpocznie się o godzinie 20:45, zmierzą się dwie wielkie firmy. Liverpool, który z grupy A wyszedł z drugiego miejsca, podejmie na Anfield Inter Mediolan, zwycięzcę grupy G. Pojedynek The Reds z Nerazzurri spokojnie można określić mianem „przedwczesnego finału”.

Kula napisał(a):chciałem zaproponować utworzenie innego tematu gdzie będziemy zbierac śmieszne teksty trenerów, piłkarzy i fanów innych zespołów. W tym celu zreszta odwiedzam często strony liverpoolu.

michalmanu napisał(a):myślałem aby a dziale off topic założyć temat "motoryzacja" kogoś poza mną ta szeroko pojęta tematyka interesuje?Bo jeżeli mam sam tam pisać to nie widzę sensu...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - Domki letniskowe nad morzem - marketing sms - Środa Wlkp., Środa - projekty domów kanadyjskich - Końcówki NSK