Lucas napisał(a):Nie powiem, udana relacja. IMO jeden minus, za długo czasami trzeba czekać na pokazanie się komentarza lub tekstu z relacji.Ale mimo wszystko brawo studenciku

Rudii napisał(a):Hmmm ja mam propozycje. Jest redcafe.pl, jest redlog.pl ....A co Wy na to żeby wspólnymi siłami stworzyć redpage.pl ....Myślę, że to ciekawa propozycja. Trzeba tylko trochę poważniej o tym porozmawiać. Narazie tylko rzucam taką propozycję. Myślę, że jest ciekawa i realna co Wy na to ?

Rudii napisał(a):Hmmm ja mam propozycje. Jest redcafe.pl, jest redlog.pl ....A co Wy na to żeby wspólnymi siłami stworzyć redpage.pl ....Myślę, że to ciekawa propozycja. Trzeba tylko trochę poważniej o tym porozmawiać. Narazie tylko rzucam taką propozycję. Myślę, że jest ciekawa i realna co Wy na to ?

radzio napisał(a):Każdy głos jest na wagę złota! Z góry dziękuję!

Kisia92 napisał(a):a ja już zagłosowałam to nie dostane tego rarytasu?:(![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Kisia92 napisał(a):a jak oddałam kilka głosów do dostane zwielokrotniona ilość butelek?;d;d;d;d;d;d;d

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - Opisy GG - Mapa Europy - jaki sklep internetowy - imprezy integracyjne - Mieszkania Wrocław