Szymcio napisał(a):Wiem, że są osoby które notorycznie jadą po moich tekstach, ale szczerze mówiąc, śmieszy mnie to ;- )
Można by dodać jakieś elementy zabawy typu wybór Redaktora Miesiąca, Tekst Miesiąca itp. Co o tym sądzicie?

Szymcio napisał(a):Można by dodać jakieś elementy zabawy typu wybór Redaktora Miesiąca, Tekst Miesiąca itp. Co o tym sądzicie?

dsw_MUszyna napisał(a):Szymcio napisał(a):Można by dodać jakieś elementy zabawy typu wybór Redaktora Miesiąca, Tekst Miesiąca itp. Co o tym sądzicie?
ja proponuje raz na miesiąc zbierać 5 komentarzy z różnych tekstów. Nie ważne czy humorystycznych czy przemyślanych na temat - po prostu zrobić z tego sondę na komentarz miesiąca

fidain 20:20
kur*a czemu nei da się wyłączyć autoscrolla w tym chacie?! Chwile mnie nie było i nie mogę przeczytać co u góry ^^

paolo napisał(a):http://redcafe.pl/we-are-united/jak-spisuja-sie-byle-diably-t102-255.html#p91706
Może warto byłoby przetłumaczyć ten wywiad na Redloga? Od dawna box z wywiadami jest nieaktualizowany, chociaż w październiku ubiegłego roku z tego co widzę ukazywały się niemal co tydzień.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - objawy ciąży - Egipt wylot Wroclaw - przepisy kuchenne - programy - Ośrodek wypoczynkowy