Piootrek napisał(a):Wysłałem maila jeszcze raz no i wysłałem kolejną wiadomość poprzez formularz kontaktowy. Mam nadzieję, że tym razem dostanę odpowiedź.I tak sobie myślę, że jeżeli MUST nie otrzymuje nic z tych szali to czy jest sens zamawiać w Anglii i w sumie przepłacać? Jakie macie zdanie? Jeżeli opcja angielska nie wypali to robimy drogą "pasiaków".

pharell napisał(a):Piootrek napisał(a):Wysłałem maila jeszcze raz no i wysłałem kolejną wiadomość poprzez formularz kontaktowy. Mam nadzieję, że tym razem dostanę odpowiedź.I tak sobie myślę, że jeżeli MUST nie otrzymuje nic z tych szali to czy jest sens zamawiać w Anglii i w sumie przepłacać? Jakie macie zdanie? Jeżeli opcja angielska nie wypali to robimy drogą "pasiaków".
No dlatego podałem info o, polskiej stronie - bo tam pewnie byłoby i szybciej i taniej. Czekam na info, pozdrawiam.

All profits from the sale of these items will go towards the MUST Green & Gold Campaign

Maximum Order Quantity: 2

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - materace - Mieszkania Wrocław - odżywki dla sportowców - bieżnia firmy york - Städning