Drugim zawodnikiem, który będzie testowany przez Legię Warszawa podczas zgrupowania w Mijas, jest chiński napastnik Dong Fangzhuo - poinformował serwis legia.com.

Snajper Realu Madryt podpisał kontrakt z Hamburgiem. Holender związał się z niemieckim klubem na półtora roku.
"33-letni snajper podpisał umowę do 30 czerwca 2011 roku" - głosi komunikat na stronie internetowej HSV.
- Cieszę się, że doszliśmy do porozumienia i już nie mogę się doczekać poniedziałku, kiedy to stawię się na pierwszym treningu w Hamburgu - mówi Ruud van Nistelrooy.

Kwas napisał(a):Taki zawodnik to skarb. Nie wiem czy miał z kimś tam konflikt, jeśli tak to ok, jeśli nie to realowcy popełniają błąd.

Czary napisał(a):Wiem, chodzi o to, że legenda Realu, czy dwóch piłkarzy kupionych za 20/30mln ojro nie będzie grzać ławki kosztem Holendra. Ruud mógł odejść już latem, nie wiem dlaczego zdecydował się zostać w Madrycie. Ze znalezieniem nowego pracodawcy nie miałby problemu.

fidain napisał(a):Kiedyś mówił, ze chciałby zdobyć koronę króla strzelców w 3 najsilniejszych ligach (bodajże nikt wcześniej tego nie dokonał) co najprawdopodobniej już mu się nie uda.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - Lampy do Wybielania - noclegi na wyspie Wolin - Forum Urynoterapia - garaże projekty - wilgotnosciomierz