David Beckham, który w reprezentacji Anglii rozegrał 99. meczów, swojego jubileuszowego, setnego występu może się nigdy nie doczekać. Nowy selekcjoner "dumnych synów Albionu" Fabio Capello nie widzi bowiem dla niego miejsca w składzie.
Pomocnik Los Angeles Galaxy nie otrzymał powołania na mecz towarzyski ze Szwajcarią, który Anglicy rozegrają 6 lutego. Capello zaznaczył jednak, że nie zamyka drzwi do reprezentacji przed Beckhamem.
"Becks" , który z Capello współpracował już w Realu Madryt, nie kryje rozczarowania decyzją nowego selekcjoner, ale na razie zachowuje spokój. "Nie planuję rozmowy z Capello. Mam nadzieję, że dojdzie do niej kiedy otrzymam powołanie" - stwierdził 32-letni piłkarz.

unitedgirl napisał(a):Alan Smith w Newcastle - wg mnie, spisuje sie dobrzegra w miarę regularnie, został kapitanem, napewno ten transfer wyszedł mu na dobre
Robert Pires, pomocnik Villarreal, a niegdyś gracz Arsenalu Londyn, jest pewien, że jego kolega z hiszpańskiej drużyny, Giuseppe Rossi, w przyszłości znów zagra w barwach Manchesteru United.
Sir Alex Ferguson zabezpieczył się jednak na przyszłość i w umowie piłkarza została wpisana klauzula, która daje "Czerwonym Diabłom" prawo wykupienia zawodnika
Spodziewałem się tego, ponieważ znam podejście Fergusona i wiem, że zawsze chce zatrzymać dobrych piłkarzy" - mówił Francuz - "Manchester United nie może sobie pozwolić na stratę utalentowanych, młodych graczy. Bez wątpienia Giuseppe wróci do Anglii.

Dyezly napisał(a):...lub gdyby West Ham nie chciał sprzedać Teveza

sebos_krk napisał(a):Co do Rossiego bardzo bym go chciał, ale czy będzie znów chciał wracać. Na wyspach raczej średnio się czuł, mimo iż w rezerwach strzelał. Przede wszystkim nie dostawał szansy gry. We Włoszech czy w Hiszpanii jak tylko na niego stawiano wykorzystywał szansę. U nas na tą chwilę już dwóch niewysokich napastników mamy w składzie. Teraz bardziej by ktoś taki jak Berbatov się przydał niż włoch.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - zagęszczarki - cyklinowanie trójmiasto - Betsson - filmy online - Mapa Ameryki Północnej