ring0 napisał(a):Zawsze możesz zmienić zdanie, chętnie przyjmiemy Cie w nasze... szeregi.

Gunners napisał(a):No własnie troche dziwna sytuacjaKupiłam na prezent kumplowi na urodziny ale stwierdził ze nie przyjmie takiego prezentu bo za drogi itp itd
mimo usilnych starań nie udało sie przekonać no i zostałam z koszulką MANU
która z pewnością mi sie nie pzryda bo jestem zacietą kibicką Kanonierów
Pozdrawiam

Gunners napisał(a):Oj nie ma mowy, żadne nawrócenie nie wchodzi w gręnawet po wczorajszej wtopie
Dzięki bardzo za pomoc
na początku pomyślałam o allegro ale nie mam tam konta i prościej było zarejestrować sie na forum
Danke i trzymam kciuki za dzisiejsze zwycięstwo z Romą chociaz co do niego chyba nikt nie ma wątpliwości
Powozdenia

Rudii napisał(a):Myślałem, że z okazji Euro Nike przygotuje jakąś nową serie.

Rudii napisał(a):W ogóle kupił ktoś z was może oryginalną koszulkę Manchesteru na allegro ?. Bo nie wiem czy zamawiać. Podane tam ceny są dla mnie zbyt niskie. 90 zł za oryginalną koszulkę, w której występuje Man Utd to troche mało.

sebos_krk napisał(a):Jednak ceny będą na pewno ponad 200 zł i tego się nie da przeskoczyć.

Rudii napisał(a):Myślałem, że z okazji Euro Nike przygotuje jakąś nową serie.
Co ma piernik do wiatraka ?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Manchester United - Sprężarka - Kurs Uwodzenia - Bwin bonus - sklep internetowy zoponami - Bwin