Tylko z tą bluzą bramkarską trzeba coś zrobić.

Każdy wie, że to azjatycka robota, ale skoro wiernie oddaje wygląd prawdziwej koszulki MU to czemu nie.

manfan95 napisał(a):Szczerze powiedziawszy nie wiem jak z materiałem, bo ja też nigdy nie kupuję na tych aukcjach po premierze.

manfan95 napisał(a):Ja tam w ogóle jakoś w sklepach Nike nie widzę koszulek klubowych. Kiedy się wchodzi do Adidasa to pełno Hiszpanii, Niemiec, Bayernu, Chelsea, a Manchesteru nigdzie nie ma.

sebos_krk napisał(a):O nowych to nie rozśmieszajcie ludzi, nie sądzę by sklepy Nike to miały już w sprzedaży w Polsce![]()

fidain napisał(a):w ISS już są nowe koszulki z tego co widzę.

manfan95 napisał(a):No wiesz, nie każdy ma pieniądze, żeby kupić taką meczówkę z megastore za 50 funtów. Niektórzy po prostu wolą kupić taką podróbkę z allegro, która do złudzenia przypomina oryginał i tylko posiadacz wie, że jest z Azji. ; )
Ja tam w ogóle jakoś w sklepach Nike nie widzę koszulek klubowych. Kiedy się wchodzi do Adidasa to pełno Hiszpanii, Niemiec, Bayernu, Chelsea, a Manchesteru nigdzie nie ma.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - biuro podatkowe szczecin - domek - projekty domów kraków - Mk Dent - www.autoskup24h.pl