ryanw11 napisał(a):Podobno na 17 razy tylko raz United moglo swietowac tytul na OT…

Niestety, mimo najszczerszych chęci nie jesteśmy w stanie przygotować obrazu ze zdjęć znalezionych przez Was w internecie.
Obrazy i zdjęcia umieszczane w sieci są specjalnie skompresowane i nie nadają się do drukowania wielkoformatowego,
poza tym objęte są prawami autorskimi i autor/właściciel musi wyrazić zgodę na ich reprodukcję.

mlody_unw napisał(a):Manchester United to klub, który nie ma hymnu jako takiego

damt610 napisał(a):Witam
Od jakiegoś czasu myślałem o wielkim herbie Man Utd na ścianie mojego pokoju. Znalazłem firmę, która robi takie usługi jednak trzeba im podesłać szablon do wydruku takiej foto - tapety. Pomyślałem sobie, że nie będzie to żaden problem, gdyż w internecie jest masa różnego rodzaju zdjęć i tapet przedstawiających herb United. Okazało się jednak, że :Niestety, mimo najszczerszych chęci nie jesteśmy w stanie przygotować obrazu ze zdjęć znalezionych przez Was w internecie.
Obrazy i zdjęcia umieszczane w sieci są specjalnie skompresowane i nie nadają się do drukowania wielkoformatowego,
poza tym objęte są prawami autorskimi i autor/właściciel musi wyrazić zgodę na ich reprodukcję.
I tu moje pytanie, posiada ktoś z Was jakieś zdjęcia swojego autorstwa przedstawiające herb MU w wysokiej rozdzielczości ( zdjęcie musi zajmować ponad 1mb ) i będzie tak miły przesłać mi je na e-maila ?
ahaaa nie wiedziałem w jakim dziale umieścić moją wiadomość, jeżeli zrobiłem błąd to proszę administratora o przeniesienie we właściwe miejsce

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - Darmowe Próbki - Ares - Betsson - hotel kraków - Gry