Zastanawiałem się nad tym wcześniej chyba wybiorę ten z Becksem I Juve. Wyczailem jeszcze to : http://www.youtube.com/watch?v=HegcJI0QZaY. Z video to chyba wszystko. Wiem, że powielam pytanie ale musze się brać za pisanie mini scenariusza a chciałbym usłyszeć (przeczytać?) wasze propozycje w jaki sposób wszystko przedstawić? Na razie planuje wyżej przeze mnie opisaną scenkę dziadka z wnukami.
Witam serdecznie, widze ze w tym dziale jakis czas nie zadawano pytan ... czy moglibyscie mi pomoc i wskazac pub w Manchester, uznawany za kultowe miejsce spotkan kibicow/skrajnych kibicow ManU ... pozdrawiam, andrzej
Witam, Kiedyś kupiłem koszulki oraz bluzę "Red Army From Poland". Czy jest jeszcze możliwość kupienia takiej odzieży. Z tej bluzy wyrosłem i potrzebuje większą. Z góry dzięki za pomoc. Hiob.
Witam, Kiedyś kupiłem koszulki oraz bluzę "Red Army From Poland". Czy jest jeszcze możliwość kupienia takiej odzieży. Z tej bluzy wyrosłem i potrzebuje większą. Z góry dzięki za pomoc. Hiob.
Chciałbym zapytać czy ktoś może wie jak dostać się z dworca "Piccadilly Station" w Manchester na OT ? Autobusy czy może jakieś inne połączenia ?
Będę zobowiązany
Ostatnie sekundy meczu... Arbiter zerka na zegarek i sięga po gwizdek, Giggs dośrodkowuje do Scholes'a !!!!!!!!!! GOOOOOOOAL...... UNITED wygrywa a Manchester po raz kolejny jest czerwony.
Muzeum/wystawa/galeria - jest gdzies cos takiego poswieconego Manchester United w Polsce? Chcialabym zrobic niespodzianke chlopakowi, a oczywiscie nie mam pojecia, czy takie cos istnieje, wiec z gory dziekuje za pomoc