![]() |
FA: Manchester United 1-0 Crawley Town (19.02.2011) - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2010/2011 (/forumdisplay.php?fid=42) +---- Wątek: FA: Manchester United 1-0 Crawley Town (19.02.2011) (/showthread.php?tid=1014) |
FA: Manchester United 1-0 Crawley Town (19.02.2011) - Foster - 15-02-2011 15:28 ![]() ![]() ![]() Manchester United vs Crawley Town FA Cup 19.02.2011; 18:15 Old Trafford, Manchester Dane pomeczowe: Składy: Manchester United: Lindegaard - Rafael (Smalling 54'), O'Shea, Brown, Fabio (Fletcher 69') - Obertan, Carrick, Gibson, Anderson (Rooney 46'), Bebe - Hernandez Crawley Town: Kuipers - Mills, Howell, McFadzean, Hunt - Smith, Torres, Bulman, Gibson (Cook 69') - Tubbs, McAllister (Brodie 63') Gole: Brown 28' Kartki: Brown (ż), Rooney (ż) - Torres (ż) Sędzia: Lee Probert Re: FA: Manchester United - Crawley Town (19.02.2011) - daniel - 15-02-2011 15:28 Jak w tym meczu Oberek nie dostanie szansy to ja nie wiem, się niech pakuje, błaga o wypożyczenie albo podpisze jakiś pakt z belzebubem na mocy którego posiadłby nieprzeciętne skillsy. Mecz 'teoretycznie' wydaje się formalnością dlatego ja bym dął tak: O'Shea - Wes - Smalling - Fabio Oberek - Gibon - Pogba - Morrison Bebe - Owen Podają, że Ravel jest środkowym pomocnikiem jednak z powodzeniem może grać na obu flankach zatem. Bebe miał być skrzydłowym, okazało się, że jest napadziorem no to niech napada. Do środka jeszcze Pogba, widziałem kilka meczy rezerw plus jutubowe urywki z tego co ten chłopak potrafi, oczywiście danie go na środek z Gibonem jest więcej niż nieco ryzykowne ale co tam, to moja fanta(zyjna)styczna 11stka ![]() Re: FA: Manchester United - Crawley Town (19.02.2011) - matys - 15-02-2011 15:28 Obertanowi imo ten mecz nic nie da. On już jest na wylocie. To Crawley, to pewnie poziom z meczów rezerw prezentuje, więc nawet jak strzeli 5 bramek, to się nie będzie czym jarać, bo co to za rywal. Dobry mecz na rozprostowanie nóg dla tych, którzy większość czasu grzeją ławę. I też bym chciał tego Pogbę zobaczyć. Re: FA: Manchester United - Crawley Town (19.02.2011) - daniel - 15-02-2011 15:28 Zgadza się, rywal nie jest wymagający ale to jednak mecz na OT a w drużynie zawodnicy lepsi niż Ci z rezerw. Tak czy inaczej szansę na jako takie pokazanie się ma, a po sezonie może to wypożyczenie? Jak i po tym okaże się zbędny to może przynajmniej za te kilka Ł pójdzie jak Tosic. Re: FA: Manchester United - Crawley Town (19.02.2011) - michal85 - 15-02-2011 15:28 Pomimo tego, że to Crawley i pewnie nasze rezerwy by nie miały z nimi kłopotu, to nie przypuszczam, żebyśmy zobaczyli od początku któregoś z młodzików. Fajnie by było, jakby Morrison, Keane czy King dostali szansę po przerwie. Lindegaard - Brown, Evans, Smalling, Fabio - Bebe, Gibson, Anderson, Obertan - Owen, Hernandez Re: FA: Manchester United - Crawley Town (19.02.2011) - Foster - 15-02-2011 17:16 Mam nadzieję, że Ferguson za bardzo nie przekombinuje ze składem i żadnej sensacji nie będzie. Rafael - Smalling - Brown/Vidic - Fabio Bebe - Gibson - Fletcher/Anderson - Obertan Owen - Chicharito Fajnie byłoby ujrzeć w drugiej połowie Pogbę, Keane'a czy Morrisona, jednak wątpię, że ci zawodnicy znajdą się w ogóle w kadrze meczowej, a szkoda. Re: FA: Manchester United - Crawley Town (19.02.2011) - michal85 - 17-02-2011 09:34 Owen ponoć nabawił się kontuzji, więc być może pojawi się szansa dla młodzieży. King? Jestem za 8-) Możliwe jednak, że w przodzie zobaczymy np. Obertana. Re: FA: Manchester United - Crawley Town (19.02.2011) - Mubinio - 17-02-2011 10:14 Jedyne, o co proszę, to żeby SAF nie kombinował znowu z ustawieniem. Klasyczne Manchesterowskie 4-4-2 i naprawdę można w ciemno typować wysoki wynik dla naszych. Też chętnie bym zobaczył KInga - choćby na te ostatnie 15 minut. No i Bebe - dawno nam nie zagrał w 1. składzie, czas zobaczyć, czy jest jakiś progres. Reszty skłądu nie typuję bo naprawdę nie mam bladego pojęcia, kogo Szkot wystawi. Od meczu z ManCity do meczu z OM jest 9 dni - nie za dużo, aby wszyscy zawodnicy 1. składu jutro odpoczywali? Re: FA: Manchester United - Crawley Town (19.02.2011) - Foster - 17-02-2011 17:16 Może zobaczymy Hargo? Kto wie... Już jakiś czas temu pisało się o jego powrocie do treningów, a w jego przypadku brak informacji na temat jego stanu zdrowia wydaje się być dobrym prognostykiem. Jako, że wylatuje nam Owen, to chciałbym z przodu ujrzeć Berbatova. Ostatnio zaczął na ławce, z OM też pewnie zacznie na ławce, więc spokojnie może wyjść w pierwszym składzie. W drugiej wejdzie na niego King. Żadnych Obertanów czy Bebe w ataku. Albo na skrzydle, albo w ogóle... Re: FA: Manchester United - Crawley Town (19.02.2011) - Kwas - 17-02-2011 17:55 Mubinio napisał(a):Od meczu z ManCity do meczu z OM jest 9 dni - nie za dużo, aby wszyscy zawodnicy 1. składu jutro odpoczywali?A co to ma za różnicę ? Przecież nie stracą zgrania i czucia piłki. Nie raz przerwa była jeszcze większa, bo dwutygodniowa, gdy ligę rozdzielał FA Cup, albo mecze reprezentacyjne i jakoś problemu nie było. Oczywiście nie spodziewam się od pierwszych minut graczy z rezerw, chyba iż do takich zaliczamy Bebe. A na jego występ liczę. Re: FA: Manchester United - Crawley Town (19.02.2011) - daniel - 17-02-2011 18:24 Foster napisał(a):Żadnych Obertanów czy Bebe w ataku. Albo na skrzydle, albo w ogóle... To jak nie teraz to kiedy niby? Spoko pierwszy niby do ostrzału w najbliższym okienku, drugi to superexperyment ale moim zdaniem 'zasługują' na to by w tym meczu zagrać, podobnie jak Pogba czy Morrison. Berbatov? na co? żeby który się podniecił i wszedł Bułgarowi w kule po tym jak ten zrobi z niego ciote i minie na luzaka? Dajmy szansę młodym. Re: FA: Manchester United - Crawley Town (19.02.2011) - Lukas - 17-02-2011 19:47 Mecz pucharowy a do tego z zespołem z V ligi więc normalnym wydaje się by dać szansę tym zawodnikom, którzy zazwyczaj nie mają szansy grywać w pierwszym składzie lub też pomykają w rezerwach, ale znając Fergusona w wyjściowym składzie znajdą się też bardziej doświadczeni zawodnicy, którzy będą pomagać młodszym kolegom. Fajny skład podał daniel, ale jak dla mnie jest on mało realny-Ferguson w pierwszej kolejności da pograć Obertanowi, Bebe, Chicharito, Andiemu czy Gibsonowi. Jednak po cichu liczę, że na ławce znajdzie się miejsce dla któregoś z młodzików i kto wie może King czy Morrison dostanie szanse zaprezentowanie się <niesforny> Re: FA: Manchester United - Crawley Town (19.02.2011) - atenats - 17-02-2011 21:21 A może zobaczymy Kuszczaka? Ja bym proponował takie ustawienie O'Shea----Smalling----Evans----Fabio Bebe----Anderson----Gibson----Morrison Hernandez----Berbatov Ewentualnie za Kuszczaka Lindegaarda i w pomocy coś pokombinować(jak nie tego Morrisona to już niech będzie ten Obertan) Re: FA: Manchester United - Crawley Town (19.02.2011) - Foster - 17-02-2011 21:33 daniel napisał(a):Berbatov? na co? żeby który się podniecił i wszedł Bułgarowi w kule po tym jak ten zrobi z niego ciote i minie na luzaka? Dajmy szansę młodym.Po to, żebyśmy jakoś wyglądali z przodu i po to by Bułgar nie stracił całkiem formy. Z City na ławce, z OM pewnie to samo. daniel napisał(a):Dajmy szansę młodym.Chicharito, Anderson, Fabio, Smalling, Gibson - przeca damy (chyba) Re: FA: Manchester United - Crawley Town (19.02.2011) - daniel - 17-02-2011 21:47 Foster napisał(a):Po to, żebyśmy jakoś wyglądali z przodu i po to by Bułgar nie stracił całkiem formy. Z City na ławce, z OM pewnie to samo. Jak nie zagra w dwóch spotkaniach to straci formę? bez jaj. Chyba następny mecz ligowy gramy z Wigan i Bułgar bankowo pojawi się na boisku. Z Javierem czy Kingiem (bo Owen wypadł) też będziemy dobrze wygladać z przodu. Foster napisał(a):Chicharito, Anderson, Fabio, Smalling, Gibson - przeca damy (chyba) Jakbyś spojrzał nieco wyżej i Fabio i Chicha i Smallinga i Gibona umieściłem w 11nastce jaką bym chciał na to spotkanie zobaczyć, chodzi mi o szanse dla graczy takich jak Morrison, Pogba czy King, zresztą nie zaszkodzi jak Bebe czy Obertan zagrają w tym spotkaniu, chyba aż tak chujowi nie są by nie dostać szansy gry z półamatorami? |