![]() |
Propozycje zmian - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Propozycje zmian (/showthread.php?tid=553) |
Propozycje zmian - Kula - 16-08-2008 21:54 Postanowiłem zebrać dzielące nas różnice i stworzyłem listę punktów do wspólnego przedyskutowania, jeśli ktokolwiek chce zaproponować coś nowego, zapraszam na prv i mail <!-- e --><a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a><!-- e -->. Listę podzieliłem na dwie części. Pierwszą dotyczącą ogólnych udogodnień i drugą dotyczącą kwestii stricte związanych z połączeniem for. nr1. To są raczej drobnostki ale nikt nie chce narzucać swojej woli innym Cytat:1. Wyłączenie ogłoszeń, chodzi o to żeby regulamin forum nie wisiał wszędzie a tylko w dziale „Regulaminy i ogłoszenia”19. Wywalic kolorowe podpisy nr2. Cytat:Fuzja Re: Propozycje zmian - radzio - 16-08-2008 21:56 No wszystko jest do zrobienia ;-), a niektóre pomysły to już wprowadzam z pocałowaniem rączki :* Tylko niech do domu wrócę ;D Thx Kula! Edit: Kryzysy zmuszają ludzi do myślenia i powiem, że naprawdę wiele tych pomysłów jest genialnych ![]() ![]() Re: Propozycje zmian - Foster - 16-08-2008 22:18 No no trzeba powiedzieć że ładnie to wyglada. Gdyby udało się to tak wprowadzić to było by super. Owszem nie wszystkie pomysły przypadły mi do gustu, ale tak jak napisał radzio "naprawdę wiele tych pomysłów jest genialnych ". Kula respekt dla Ciebie ![]() ![]() Re: Propozycje zmian - Kisia92 - 16-08-2008 22:21 Nie tylko on, część z tych pomysłów mu podesłano jak dobrze kojarzę ![]() Re: Propozycje zmian - Kula - 16-08-2008 22:23 Kisia92 napisał(a):Nie tylko on, część z tych pomysłów mu podesłano jak dobrze kojarzę Tak część jest podesłana, również przez osoby z manutd.pl. Re: Propozycje zmian - Foster - 16-08-2008 22:25 Tak, tak ja wiem. Ale chodzi mi to że miał czas i chęci aby to wszystko zebrać. Przecież to sporo czasu musiało zajać. Dużo PW czy to e-maili czy na gg, wszystko to przeczytać, potem to zamieścić Respekt ![]() Re: Propozycje zmian - mucha - 16-08-2008 22:27 Dla mnie bomba. Nie przeszkadza mi także ewentualne rozpoczęcie wszystkiego od zera. Tylko te tematy meczowe. Nie zrobi się zbyt duży śmietnik przez nieprzenoszenie ich regularnie do Archiwum? Przecież i tak nikt nie będzie dyskutował o spotkaniu rozegranym miesiąc temu. Do przedyskutowania ![]() Re: Propozycje zmian - sebos_krk - 16-08-2008 22:28 No to teraz wybrać w demokratycznych wyborach na obu forach 4-5 przedstawicieli po obu stronach, spotkać się na neutralnym terenie- gdzieś na czacie i wszystko dokładnie przedyskutować, podejmując wiążące decyzje co do nowego forum. A ew po powstaniu nowego tworu jeśli ktoś by miał jeszcze jakieś pomysły można drobne poprawki wprowadzić. Re: Propozycje zmian - mlody_unw - 16-08-2008 22:30 Te osoby mogłyby się zgadać poprzez konferencję na GG. Tylko co na to użytkownicy forum.manutd.pl ? Re: Propozycje zmian - Kisia92 - 16-08-2008 22:33 Cytat:Tylko co na to użytkownicy forum.manutd.plNic.Dla nich to sprawa zamknięta, wystarczy poczytać ich forum. Panowie sie wysilili na konkrety, ale tam już klamka zapadła, takie można odnieść wrażenie Re: Propozycje zmian - Red - 16-08-2008 22:36 czemu moze akurat reszta osob oprocz naszej bodajze 7? bedzie pisala na forum Re: Propozycje zmian - mlody_unw - 16-08-2008 22:36 Zrobią jak uznają za stosowne, ja czekam na ich tak. Tak czy siak, czekają ich duże zmiany. Re: Propozycje zmian - Zashi - 17-08-2008 12:19 Cytat:Tak czy siak, czekają ich duże zmiany. Jesli sie nie zgodzimy to nie będzie zadnej fuzji. Nasz admin (Pejter) jest inteligentny i wie, ze nie wolno nic robic woboce sprzeciwu większosci uzytkowników forum. Postanowione: nie będzie fuzji for. Re: Propozycje zmian - mlody_unw - 17-08-2008 12:58 Zashi napisał(a):Jesli sie nie zgodzimy to nie będzie zadnej fuzji. Nasz admin (Pejter) jest inteligentny i wie, ze nie wolno nic robic woboce sprzeciwu większosci uzytkowników forum. Rozumiem to i szanuję waszą decyzję ![]() Jednak jeżeli dojdzie do fuzji stron, to będzie to miało wpływ na działalność obu forum. Re: Propozycje zmian - ŁukaSsZ - 19-08-2008 18:29 Niezły jesteś. Rozumiesz, że nie dojdzie, ale jednak jeżeli dojdzie... xD |