![]() |
Forumowe Oskary 2008 - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Forumowe Oskary 2008 (/showthread.php?tid=625) Strony: 1 2 |
Forumowe Oskary 2008 - Carlito - 15-12-2008 18:27 Rok zbliża się ku końcowi, tak więc wypadałoby także podsumować pewien okres na redcafe.pl Z tego względu każdy kto chce może zagłosować na jakąś osobę ![]() Krótki regulamin: 1. Udział w głosowaniu może wziąć każda osoba. 2. Każdy user może głosować tylko raz. 3. W każdej kategorii oddajemy głosy na max. 3 userów. 4. Możemy głosować na danego usera w różnych kategoriach, NIE W TYCH SAMYCH. Forumowicz roku: Najmądrzej piszący user: Najzabawniejszy user: User z największą wiedzą o futbolu: User z największą wiedzą o ManUtd: User wywołujący sporo kontrowersji (nie zawsze negatywnych): Użytkownik piszący najstaranniejsze posty: Najlepszy moderator: User, którego darzycie największą sympatią: Forumowicz z najlepszym awatarem: Forumowicz z najlepszym podpisem: Najlepszy grafik: E: Głosowanie trwa do 29 grudnia ![]() Re: Forumowe Oskary - Minh - 15-12-2008 18:35 Forumowicz roku: radzio - wiadomo sebos - świetna robota jako moderator+dużo się udziela na forum michal85 - podoba mi się jego spojrzenie na piłkę nożna, sporo się udziela ;] Najmądrzej piszący user: Najzabawniejszy user: User z największą wiedzą o futbolu: Kula - jakoś tak mi się od razu skojarzyło, chociaż jest jeszcze paru pewnie o porównywalnej wiedzy. User z największą wiedzą o ManUtd: michal85 - j/w User wywołujący sporo kontrowersji (nie zawsze negatywnych): maju - wiadomo, kontrowersyjny chłopak, czasami coś głupiego palnie, ale generalnie dobrze, że jest bo byłoby za nudno ![]() Użytkownik piszący najstaranniejsze posty: Szymcio - zawsze długie i staranne posty Najlepszy moderator: Sebos User, którego darzycie największą sympatią: Anirin :* - bo go znam i jest bananem i ma takich samych znajomych :* Forumowicz z najlepszym awatarem: Anirin i Michelle ;D E: Myslałem, że Michelle ma niebieskiego kozaka ale nie :/ W takim razie tylko Anirinek :* Forumowicz z najlepszym podpisem: Najlepszy grafik: allez znajac zycie o kims zapomnialem ;p Re: Forumowe Oskary 2008 - Anirin - 15-12-2008 18:39 Forumowicz roku: Chyba Radosława by się przydało tu wrzucić. W końcu trzyma to w ryzach. ![]() Najmądrzej piszący user: Najzabawniejszy user: Lucasek? ![]() User z największą wiedzą o futbolu: Kula, bo wie dużo o futbolu. User z największą wiedzą o ManUtd: User wywołujący sporo kontrowersji (nie zawsze negatywnych): Miko... (?) Użytkownik piszący najstaranniejsze posty: Najlepszy moderator: Sebos i Muszeq, bo często tu "sprzątają". User, którego darzycie największą sympatią: Minh! Tmssn! Ringo! (Kolejność przypadkowa! Wszystkim dajcie maxa! I jeszcze kilka osób pragnę wymienić!) ![]() Forumowicz z najlepszym awatarem: Forumowicz z najlepszym podpisem: Najlepszy grafik: Ringuś! :* Ambitne uzasadnienie jest chyba tym razem nie potrzebne. ![]() P.S. Ale nie wiem po co te uzasadnienia, bo same tytuły mówią już chyba za siebie. ;P No i poza tym, to zapewne kogoś pominąłem, więc przepraszam. :* Re: Forumowe Oskary 2008 - maju - 15-12-2008 18:49 Forumowicz roku: sebos, radzio, michal85 Najmądrzej piszący user: Kula Najzabawniejszy user: matys! Jego niektóre teksty rządzą z "I ta słynna atmosfera na Anfield - w bibliotece jest głośniej" na czele. User z największą wiedzą o futbolu: Kula User z największą wiedzą o ManUtd: michal85 User wywołujący sporo kontrowersji (nie zawsze negatywnych): Użytkownik piszący najstaranniejsze posty: Miko Najlepszy moderator: Sebos User, którego darzycie największą sympatią: Mata Forumowicz z najlepszym awatarem: Anirin Forumowicz z najlepszym podpisem: Kula Najlepszy grafik: radzio (sugerowałem się fotografiami ;]) Re: Forumowe Oskary 2008 - Mata - 15-12-2008 19:03 Forumowicz roku: radzio Najmądrzej piszący user: sebos Najzabawniejszy user: maju User z największą wiedzą o futbolu: pan_opticum User z największą wiedzą o ManUtd: michał85 / Kula User wywołujący sporo kontrowersji (nie zawsze negatywnych): maju Użytkownik piszący najstaranniejsze posty: Kula/Szymcio Najlepszy moderator: Sebos User, którego darzycie największą sympatią: kisia Forumowicz z najlepszym awatarem: Radzio , Forumowicz z najlepszym podpisem: dende , Najlepszy grafik: allez Re: Forumowe Oskary 2008 - Kisia92 - 15-12-2008 19:10 Forumowicz roku:radzio, to chyba logiczne. Stworzenie forum, ciągły jego rozwój... Najmądrzej piszący user: Sebos, michal85, Szymcio, ze względu na to jak długo tutaj są i jak często widzę ich komentarze taka anie inna kolejność, ale żadnemu z nich nie można nic zarzucić. Najzabawniejszy user: Ringo, ^^ User z największą wiedzą o futbolu: Kula User z największą wiedzą o ManUtd:Kula, nie wiem czemu ale mam wrażenie i jakieś zaufanie do jego wiedzy, z racji zawodu mejbi?^^ User wywołujący sporo kontrowersji (nie zawsze negatywnych): Miko ^^ Użytkownik piszący najstaranniejsze posty: Szymcio, bezapelacyjnie, nie spotkałam nikogo z tak przemyślanymi wypowiedziami Najlepszy moderator: Sebos, muszeq, bo to wzory do naśladowania User, którego darzycie największą sympatią: Mata, bo znam go najdłużej Forumowicz z najlepszym awatarem: ja uwielbiam mój avatar^^ ale na siebie głosować nie wypada, także ---- Forumowicz z najlepszym podpisem: nigdy nie zwracałam na to uwagi Najlepszy grafik: również, nie chce oceniać nie znając się na tym Re: Forumowe Oskary 2008 - Luki - 15-12-2008 20:20 Forumowicz roku: radzio, uzasadnienia chyba nie trzeba podawać ![]() Najmądrzej piszący user: sebos - tutaj miałem problem, aby jednoznacznie rozstrzygnąć, kto zasłużył na miano "najmądrzejszego". Zaraz za nim daję michala85 i potem Kulę (choć jeśli można to dałbym michalowi i Kuli razem stanąć na drugim stopniu podium) Najzabawniejszy user: ----- User z największą wiedzą o futbolu: Kula - poza wiedzą czysto sportową, zna również niuanse finansowe i prawne, co pokazał także na redlogu ![]() User z największą wiedzą o ManUtd: michal85, potem sebos i Kula, albo Kula i sebos (najchętniej dałbym im po równo "głosów"). User wywołujący sporo kontrowersji (zawsze negatywnych): mally Użytkownik piszący najstaranniejsze posty: Szymcio zdecydowanie - nie posty, a artykuły pisuje na forum. Słowo 'spam' jest mu chyba obce i bardzo dobrze ![]() Najlepszy moderator: cała ekipa spisuje się na medal, ciężko mi jednoznacznie kogokolwiek wyróżnić ![]() User, którego darzycie największą sympatią: tak poza redlogiem, tylko z forumowiczów to chyba matys, bo i ma fajnego avka, i lubi pogadać o filmach, a i czasem zdarzy mu się powiedzieć coś śmiesznego. Choć z początku nie byłem do niego przekonany, to w sumie jednak z czasem go polubiłem. Na filmach się zna ![]() Forumowicz z najlepszym awatarem: jest kilka, które mi się podobają, szczególnie pamiętam taki jeden (Prezydent mi podesłał linka :lol: ). Ale jak dla mnie zwycięża kingmike. Forumowicz z najlepszym podpisem: ŁukaSsZ Najlepszy grafik: allez - niestety avki, które mi się podobały zostały zajęte przez Minha i bodajże Fostera26 ![]() Re: Forumowe Oskary 2008 - Foster - 15-12-2008 20:23 Forumowicz roku: radzio - gdyby nie on to tego wszystkiego by tu nie było ![]() Najmądrzej piszący user: sebos Najzabawniejszy user: ringO :lol: User z największą wiedzą o futbolu: Kula User z największą wiedzą o ManUtd: Kula i michal85 - czegoś nie wiesz? Zapytaj ich ![]() User wywołujący sporo kontrowersji (nie zawsze negatywnych): maju - on lubi być w centrum uwagii Użytkownik piszący najstaranniejsze posty: Szymcio - uzasadnienie zbędne Najlepszy moderator: sebos User, którego darzycie największą sympatią: Kisia92 i Mata - znam ich już dość długo Forumowicz z najlepszym awatarem: nie zwracam na to uwagi Forumowicz z najlepszym podpisem: jak wyżej Najlepszy grafik: allez - wystarczy spojrzeć do tematu grafika ![]() Re: Forumowe Oskary 2008 - Miko - 15-12-2008 20:44 Forumowicz roku: Szymcio, Radzio Najmądrzej piszący user: sebos Najzabawniejszy user: maju ![]() User z największą wiedzą o futbolu: pan_opticum, nie tylko na forum. User z największą wiedzą o ManUtd: Sebos,Kula, m85 (oni są jednym ciałem na redlogu) + muszeq User wywołujący sporo kontrowersji (nie zawsze negatywnych): nie zaskoczę nikogo: ring0. NUMER ONEZERO :mrgreen: , Kisia92 też. Pozdro! xD Użytkownik piszący najstaranniejsze posty: Szymcio Najlepszy moderator: Sebos, muszeq, Mata - porządek aż lśni. Panowie jakie to środki czystości? User, którego darzycie największą sympatią: paolo, najlepszy gościu jakiego mogłem poznać. madziiia ( ze starego forum), młody_unw (rozumiemy się i to wystarczy). Forumowicz z najlepszym awatarem: Radzio ![]() Forumowicz z najlepszym podpisem: Radzio ![]() Najlepszy grafik: bartez, allez. Avy tego pierwszego są przeze mnie eksploatowane, a ta druga też niczego sobie. Re: Forumowe Oskary 2008 - Carlito - 15-12-2008 20:48 Forumowicz roku: radzio - wiadomo, robi dla forum więcej niż każdy inny ![]() Najmądrzej piszący user: Kula, sebos i michal85 - Cała trójka pisze ładnie i ciekawie. Aż chce się czytać ich wypowiedzi. Najzabawniejszy user: Lucas - Jak już coś go najdzie to potrafi dogadać ![]() User z największą wiedzą o futbolu: pan_opticum - Widać, że się facet zna i wie o co biega ![]() User z największą wiedzą o ManUtd: sebos - Jak ktoś już wyżej powiedział, 'nie wiesz? Zapytaj sebosa' ![]() User wywołujący sporo kontrowersji (nie zawsze negatywnych): maju - Często coś napisze, ale to na plus, bo zawsze temat się rozkręci i powstaje ciekawa dyskusja ![]() Użytkownik piszący najstaranniejsze posty: Szymcio - Dłuuuuugie i bardzo staranne ![]() Najlepszy moderator: muszeq - Bardzo dobrze się wywiązuje ze swoich obowiązków. User, którego darzycie największą sympatią: Miko - Prosto z mostu. Lubie go i tyle ![]() Forumowicz z najlepszym awatarem: radzio, a raczej jego av - łatwy, prosty i fajny ![]() Forumowicz z najlepszym podpisem: -- Najlepszy grafik: allez - grafy na naprawdę wysokim poziomie ![]() Re: Forumowe Oskary 2008 - paolo - 15-12-2008 20:48 Forumowicz roku: Radzio, Sebos Najmądrzej piszący user: Kula, Szymcio Najzabawniejszy user: Maju, Matys User z największą wiedzą o futbolu: Kula, Sebos User z największą wiedzą o ManUtd: Michal85, Sebos, Pawlo User wywołujący sporo kontrowersji (nie zawsze negatywnych): Mally, Maju, Ring0 Użytkownik piszący najstaranniejsze posty: Szymcio, Miko, Kula Najlepszy moderator: Muszeq, Miko, Mata User, którego darzycie największą sympatią: Miko, Mata, Muszeq Forumowicz z najlepszym awatarem: Anirin bezkonkurencyjny Forumowicz z najlepszym podpisem: ŁukaSsZ czy jakoś tak (to z LFC) Najlepszy grafik: Boobic, Allez, Muszeq Re: Forumowe Oskary 2008 - matys - 15-12-2008 22:16 Forumowicz roku: Radzio, sebos i Kula. Oni, plus jeszcze ze 3-4 inne osoby sprawiają, że warto tutaj zaglądać. Najmądrzej piszący user: Kula, w chuj duża wiedza, nie tylko na temat MU, ale ogólnie. Argumentacja, poziom wypowiedzi, poza zasięgiem 95% użytkowników. Najzabawniejszy user: Jest paru kandydatów, ale takich naciąganych, więc nie głosuje na nikogo. Nikt się poczuciem humoru tutaj nie wybija, paru śmieszków jest, ale żeby jacyś jajcarze to nie. User z największą wiedzą o futbolu: no i tak jak wyżej, jest paru kandydatów. Głównie to, muszeq i sebos. Czy z największą wiedzą, to trudno stwierdzić, ale jako jedni z niewielu udzielają się w prawie każdym temacie piłkarskim. User z największą wiedzą o ManUtd: Z racji wieku, najdłużej United kibicują Kula, sebos i michal85, więc i o United wiedzą więcej niż większość młodszych kibiców. User wywołujący sporo kontrowersji (nie zawsze negatywnych): maju. Użytkownik piszący najstaranniejsze posty: Dużo jest takich. Najlepszy moderator: Sebos i muszeq. Tylko po nich można poznać, że tu moderują, nie zaglądając w zakładkę 'Ekipa'. User, którego darzycie największą sympatią: Kula, bo świetnie mi się z nim dyskutowało. Forumowicz z najlepszym awatarem: matys. Uzasadnienie zbędne, wystarczy spojrzeć. Forumowicz z najlepszym podpisem: Żaden nie zachwyca, a na siłę głosować, nie zamierzam. Re: Forumowe Oskary 2008 - Intel - 16-12-2008 10:40 Forumowicz roku: Radzio - bez niego to by było tu about:blank, Sebos - w końcu ma najwięcej postów a wody nie leje i Kula - świetny gość, i czasem z humorem, a wiedza z jego głowy aż leje się na klawiaturę... Najmądrzej piszący user: Kula, Sebos - no wiedza wielka Najzabawniejszy user: Matys - trza przyznać że potrafi wiele trafnych spostrzeżeń opisać z humorem (z tą atmosferą na Anfield było niezłe) User z największą wiedzą o futbolu: Sebos - jak pisałem wyżej, piszę dużo, a wody nie leje User z największą wiedzą o ManUtd: Kula - z racji wieku i nie tylko User wywołujący sporo kontrowersji (nie zawsze negatywnych): Sarni! Użytkownik piszący najstaranniejsze posty: tylko trzech to bym nie wybrał, wiele osób zasługuje na głos w tej kategorii Najlepszy moderator: Muszeq User, którego darzycie największą sympatią: Paolo, Kula, Anirin - a jakoś tak ich lubię Forumowicz z najlepszym awatarem: paolo (pomysłowy i dobre wykonanie), Luki (jakoś mnie rozwala) i Carlito (a fajny jest) Forumowicz z najlepszym podpisem: ŁukaSsZ (no ten z LFC) Najlepszy grafik: Boobic, Allez - grafy na wysokim poziomie Re: Forumowe Oskary 2008 - dende - 16-12-2008 16:01 Forumowicz roku: radzio, sebos Najmądrzej piszący user: Kula Najzabawniejszy user: matys User z największą wiedzą o futbolu: Kula, pan_opticum User z największą wiedzą o ManUtd: michal85 User wywołujący sporo kontrowersji (nie zawsze negatywnych): maju Użytkownik piszący najstaranniejsze posty: Szymcio Najlepszy moderator: muszeq, sebos User, którego darzycie największą sympatią: Tomassen Forumowicz z najlepszym awatarem: radzio Forumowicz z najlepszym podpisem: Mata Najlepszy grafik: allez Re: Forumowe Oskary 2008 - mlody_unw - 16-12-2008 16:32 Forumowicz roku: Radzio, bez niego RedCafe nie byłoby takie, jakie jest obecnie. Najmądrzej piszący user: Sebos, dlaczego :? Najzabawniejszy user: Carlito/maju, obaj starają się wywrzeć na innych dobre wrażenie, nie zawsze z porządanym skutkiem. User z największą wiedzą o futbolu: Sebos, Kula, wystarczy poczytać ich posty. User z największą wiedzą o ManUtd: Michal85, udziela się dość rzadko, zwykle 1 post przed i 1 po meczu, lecz jego wnioski i przemyślenia są niezmiernie słuszne. User wywołujący sporo kontrowersji (nie zawsze negatywnych): ----- Użytkownik piszący najstaranniejsze posty: Chyba Carlito, wyjaśnienie j.w. Najlepszy moderator: ----- User, którego darzycie największą sympatią: Miko, Kisia, Mata, ich najlepiej znam, ich najbardziej szanuję. Forumowicz z najlepszym awatarem: maju, wystarczy spojrzeć Forumowicz z najlepszym podpisem: ------ Najlepszy grafik: Allez, nie kojarzę innych, lecz mimo to ostatnio zaprezentowane na RedCafe prace mogły się podobać ![]() |