![]() |
|
Katowice - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Spotkania kibiców (/forumdisplay.php?fid=39) +--- Wątek: Katowice (/showthread.php?tid=771) |
Katowice - Figlarz - 26-09-2009 11:31 Witam ![]() Nasza paczka zmieniła lokal z Irish Pubu [*] na City Pub. Zawsze na meczu jest kilka osób z MUSC PL. Wiadomo, że na tych ważniejszych zbieramy się większą ekipą. Talent wokalny wskazany Serdecznie zapraszam, każdy kibic United jest tutaj mile widziany.W razie jakichkolwiek pytań piszcie do mnie na GG : 7704895 Pozdrawiam
Re: Katowice - kfiatheck - 03-10-2009 09:31 mam pytanie kaj w Katowicach lub na Górnym Ślonsku moga kupić szalik MUFC ? i czy na każdym szpilu United są tłumy także ligowym ? Re: Katowice - Figlarz - 03-10-2009 10:31 Szalika United chyba tutaj nie kupisz, chyba że ktoś Ci odsprzeda swój. Jeśli chodzi o ekipę na meczach - to zależy od bardzo wielu czynników, np. kasy, chęci, rangi meczu, daty itd. Akurat dzisiaj się nie spotykamy, bo część wyruszyła do Manchesteru na mecz, część nie ma kasy (np. ja), a jeszcze inny mają jakieś plany na wieczór i nie mogą wpaść. Jak będzie jakieś większe spotkanie to napiszę tutaj. Re: Katowice - kfiatheck - 04-10-2009 15:09 ok dzieki
Re: Katowice - Zack - 07-10-2009 21:08 Szaliki można kupić na allegro, w większości używane lub nowe bez haftowanych herbów (co nie wygląda za fajnie). Co do spotkania, to warto by się było zmobilizować na Bolton i późniejszych scousersów. Miałem okazję bawić się z Wami na finale LM w Irish Embassy oraz derbach w City i było naprawdę kozacko. Czy mamy jakis kontakt z ludźmi z forum devilpage? Tam jakieś dziewczę chciało się wybrać z ekipą do pubu na mecz. Pozdrawiam. Re: Katowice - Zack - 15-10-2009 21:27 Hej Śląsk obudźcie się!! Są chętni na wspólne darcie diabelskich mord :twisted: :twisted: na spotkaniu z Boltonem? ? Proponuje wypad do City Pubu. (wciąż nie wiemy co z IrishEmbassy?) Chętni proszeni o kontakt w tym wątku - ewentualnie na moje gg 2194346 Pozdrawiam. Re: Katowice - Figlarz - 16-10-2009 00:24 Cytat:Czy mamy jakis kontakt z ludźmi z forum devilpage?Niestety nie. Jeśli tam jesteś zarejestrowany, to zarzuć info. ![]() Na mecz z Boltonem zbieramy się w City Pubie. Irish zamknięty, to wracamy do City. Ekipa będzie, także bez obaw PEŁNA MOBILIZACJA !!! Re: Katowice - Zack - 16-10-2009 11:41 Świetnie :twisted: !! Z forum DP mam problem - zarejestrowałem się ale mam wrażenie że mój operator internetowy (chello) blokuje dostęp to niektórych for - nie mogę się zalogować O o. Jeszcze spróbuję. Po szpilu będziemy mieli gośći bo ekipa NU przychodzi na mecz :twisted: Silesian Red Army!!Pełna mobilizacja!! Dobra już działa - potrzebują osobnej rejestracji na forum :ugeek: . Informacja zamieszczona, czekamy na odzew. Pozdrawiam. Re: Katowice - Figlarz - 20-10-2009 20:16 Jutro mecz z CSKA, wybieramy się do City Pubu. Będziemy już koczować w lokalu od 17, więc można wpadać wcześniej. Będzie kilka osób, zapraszam
Re: Katowice - Frycu - 22-10-2009 16:35 Siemka, o ktorej w City Pubie zbiorka na mecz z lpoolem? Re: Katowice - Figlarz - 23-10-2009 16:05 Mecz jest o 15:00, więc myślę, że ekipa będzie siedziała już od ok 14:00. Zapowiada się, że będzie nas dosyć dużo, cały Śląsk będzie, dwie osoby z Wawy i jacyś niezapowiedziani goście również mogą wpaść ![]() W każdym bądź razie obecność obowiązkowa! UWS !!! Re: Katowice - zovalik - 25-10-2009 11:13 Ja z moją lubą będziemy niespodziewanymi gośćmi. Mam nadzieje, że znajdzie się jakieś miejsce dla nas
Re: Katowice - Zack - 25-10-2009 12:38 Do zobaczenia w City czas pokazać scousersom gdzie jest ich miejsce :twisted: 18 times an thats a fact!! Re: Katowice - Figlarz - 25-10-2009 12:39 Mamy całą salkę z telebimem, to możemy porządzić ![]() Do zobaczenia w City ! Re: Katowice - Mates - 07-11-2009 11:31 Jutro spotkanie z chelsea. Pełna mobilizacja. Spotykamy się w City Pubie, rezerwacja jest na godzinę 16. Prawdopodobnie przyjdą rent boy'e, więc pełna mobilizacja! |