![]() |
Forumowe Oscary 2009 - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Forumowe Oscary 2009 (/showthread.php?tid=807) Strony: 1 2 |
Forumowe Oscary 2009 - matys - 06-12-2009 12:51 Przed nami 2 edycja Forumowych Oscarów Redcafe.pl. Tym razem podsumowujemy rok 2009. Zasady zabawy są identyczne jak rok temu, ale przypomnę: - Głosować może każdy user - Głosujemy tylko jeden raz - W każdej kategorii możemy wytypować maksymalnie 3 userów(albo czego tam akurat kategoria dotyczy). Co nie znaczy, że trzeba podać 3 typy. Można podać 2, można 1, a jak ktoś nie wie co wpisać, to lepiej zostawić puste pole, niż pisać na siłę. - Czas zabawy jak na razie nieokreślony - W tym temacie nic nie komentujemy, jak coś to do kółka adoracja zapraszam Kategorie: 1.Forumowicz roku - 2.Debiut roku - 3.User z największą wiedzą o United - 4.User z największą wiedzą ogólnie - 5.Najzabawniejszy user - 6.Najbardziej lubiany user - 7.Największy dziwak na forum - 8.Kogo chciałbyś poznać - 9.Najlepszy moderator - 10.Najlepszy av - 11.Najlepszy podpis - 12.Najciekawszy temat na forum - 13.Wydarzenie roku na forum - 14.Co byś zmienił/a na forum - 15.Najaktywniejszy user - 16. User wywołujący sporo kontrowersji - 17. User piszący najstaranniejsze posty - 18. Najbardziej pomocny user - 19. Post roku - 20. Kogo najbardziej by ci brakowało na forum - Zapraszamy do zabawy. Re: Forumowe Oscary 2009 - mucha - 06-12-2009 14:12 1.Forumowicz roku - matys 2.Debiut roku - Kwas 3.User z największą wiedzą o United - red85, Kula, sebos_krk 4.User z największą wiedzą ogólnie - 5.Najzabawniejszy user - matys, ring0 6.Najbardziej lubiany user - matys, Kisia92, ring0 7.Największy dziwak na forum - 8.Kogo chciałbyś poznać - 9.Najlepszy moderator - matys, Foster26, sebos_krk 10.Najlepszy av - mój 11.Najlepszy podpis - 12.Najciekawszy temat na forum - Pośmiejmy się z przeciwników, Diabelskie Fotografie, no i ogólnie tematy meczowe 13.Wydarzenie roku na forum - 14.Co byś zmienił/a na forum - 15.Najaktywniejszy user - matys, Foster26, Mata 16. User wywołujący sporo kontrowersji - maju 17. User piszący najstaranniejsze posty - 18. Najbardziej pomocny user - sebos_krk, nmz 19. Post roku - mała zmiana, pierwsze miejsce dla <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://redcafe.pl/we-are-united/posmiejmy-sie-z-przeciwnikow-t179-240.html#p80173">we-are-united/posmiejmy-sie-z-przeciwnikow-t179-240.html#p80173</a><!-- l --> a drugie miejsce dla: matys napisał(a):Wkurwia was, jak wszyscy narzekają parę dni przed sylwkiem, ze nie maja gdzie iść? Narzekają prawie wszyscy, że to, że tamto, no a co mnie to kurwa interesuje, że se nie umiesz załatwić małej ekipy do picia i byle jakiej miejscówy?20. Kogo najbardziej by ci brakowało na forum - red85, matys, pan_opticum Re: Forumowe Oscary 2009 - matys - 06-12-2009 14:59 1.Forumowicz roku - pan_opticum, michał85 2.Debiut roku - Fidain, o ile się liczy, bo już tu pisał wcześniej, ale dopiero w tym roku był aktywny 3.User z największą wiedzą o United - michał, Kula, sebos - z racji wieku mają największy staż w kibicowaniu United 4.User z największą wiedzą ogólnie - nie wiem 5.Najzabawniejszy user - pan_opticum, lubię ten typ humoru i do tego świetne riposty 6.Najbardziej lubiany user - Kula, bo mam z nim najlepszy kontakt. A poza nim całe mnóstwo userów, których lubię prawie tak samo(muszeq, pan_opticum, Lukas, sebos, Michelle, Minhu, michal, fidain, Foster, radzio itd,) 7.Największy dziwak na forum - Miko, nie ogarniam tego gościa 8.Kogo chciałbyś poznać - wszystkich tych, co z kategorii 'Najbardziej lubiany user'. 1. Kula 2. pan_opticum 3. sebos. Jeśli już miałbym wybierać. 9.Najlepszy moderator - paolo, Mata, Foster. Jakby nie oni, to by była bida. Wierzcie mi ![]() 10.Najlepszy av - matys 11.Najlepszy podpis - brak 12.Najciekawszy temat na forum - Diabelskie foty i pośmiejmy się z przeciwników. 13.Wydarzenie roku na forum - Nie za dużo się działo tak naprawdę. 14.Co byś zmienił/a na forum - Ignorowanie tematów ![]() 15.Najaktywniejszy user - Mata, Foster, michał. Mata i Foster to chyba napisali posta w każdym temacie jaki istnieje. Michał za to w tematach związanych z United daje rade. 16. User wywołujący sporo kontrowersji - maju 17. User piszący najstaranniejsze posty - Szymcio pisze starannie, choć mało, ale niech będzie. 18. Najbardziej pomocny user - sebos, bez dwóch zdań 19. Post roku - wykład Kuli o taktyce 4-3-3. 20. Kogo najbardziej by ci brakowało na forum - pan_opticum, sebosa i brakuje fidaina Re: Forumowe Oscary 2009 - Minh - 06-12-2009 15:25 1.Forumowicz roku - matys, michal85, sebos 2.Debiut roku - truered, szkoda, ze juz nie pisze. 3.User z największą wiedzą o United - michal85, Kula 4.User z największą wiedzą ogólnie - brak 5.Najzabawniejszy user - matys 6.Najbardziej lubiany user - Michelle <3 7.Największy dziwak na forum - PepePanDziobak 8.Kogo chciałbyś poznać - radzia poznałem, Miśkę poznałem... matys 9.Najlepszy moderator - paolo, matys, Foster 10.Najlepszy av - brak 11.Najlepszy podpis - brak 12.Najciekawszy temat na forum - brak 13.Wydarzenie roku na forum - brak 14.Co byś zmienił/a na forum - ignorowanie tematow 15.Najaktywniejszy user - Mata 16. User wywołujący sporo kontrowersji - maju 17. User piszący najstaranniejsze posty - Szymcio 18. Najbardziej pomocny user - Sebos 19. Post roku - brak 20. Kogo najbardziej by ci brakowało na forum - brak Re: Forumowe Oscary 2009 - Mata - 06-12-2009 15:28 1.Forumowicz roku - matys/sebos 2.Debiut roku - Czary 3.User z największą wiedzą o United - m85 4.User z największą wiedzą ogólnie - sebos 5.Najzabawniejszy user - maju 6.Najbardziej lubiany user - nmz :* - mógłbym wymienić na jego miejscu kilkanaście osób, ale niech będzie to Adaś, żeby już nie płakał do poduszki wieczorami więcej :oops: 7.Największy dziwak na forum - pepepandziobak 8.Kogo chciałbyś poznać - sebos/fidain 9.Najlepszy moderator - paolo 10.Najlepszy av - fidain ale ten wcześniejszy av 11.Najlepszy podpis - Lukas 12.Najciekawszy temat na forum - informacje porządkowe <niesforny> 13.Wydarzenie roku na forum - 2 edycja piłkarzyków 14.Co byś zmienił/a na forum - - 15.Najaktywniejszy user - sebos 16. User wywołujący sporo kontrowersji - maju... 17. User piszący najstaranniejsze posty - Szymcio 18. Najbardziej pomocny user - nmz 19. Post roku - Kula i jego 433 20. Kogo najbardziej by ci brakowało na forum - m85 a teraz mój prywatny -podwójny: 21. idiot of the year dla Czachy i dziobaka! Re: Forumowe Oscary 2009 - paolo - 06-12-2009 15:35 1.Forumowicz roku - matys 2.Debiut roku - Czary 3.User z największą wiedzą o United - Kula i michal85 ex aequo 4.User z największą wiedzą ogólnie - pan_opticum 5.Najzabawniejszy user - maju 6.Najbardziej lubiany user - Mata 7.Największy dziwak na forum - PepePanDziobak vel. ArturZ 8.Kogo chciałbyś poznać - Miko 9.Najlepszy moderator - Mata 10.Najlepszy av - sebos_krk 11.Najlepszy podpis - Mata 12.Najciekawszy temat na forum - Diabelskie fotografie 13.Wydarzenie roku na forum - 14.Co byś zmienił/a na forum ignorowanie tematów, archiwum shoutboxa 15.Najaktywniejszy user - sebos_krk 16. User wywołujący sporo kontrowersji - bobsley 17. User piszący najstaranniejsze posty - Szymcio 18. Najbardziej pomocny user - Foster26 19. Post roku - 20. Kogo najbardziej by ci brakowało na forum - matys Re: Forumowe Oscary 2009 - maju - 06-12-2009 16:15 1.Forumowicz roku - michal85 2.Debiut roku - Czary 3.User z największą wiedzą o United - Kula, michal85 4.User z największą wiedzą ogólnie - pan_opticum 5.Najzabawniejszy user - matys 6.Najbardziej lubiany user - Mata 7.Największy dziwak na forum - PepePanDziobak vel. ArturZ 8.Kogo chciałbyś poznać - Mata 9.Najlepszy moderator - Mata, Foster26, matys 10.Najlepszy av - fidain 11.Najlepszy podpis - mój 12.Najciekawszy temat na forum - pośmiejmy się z przeciwników 13.Wydarzenie roku na forum - chyba ta afera redlogowa ^^ 14.Co byś zmienił/a na forum - ignorowanie tematów 15.Najaktywniejszy user - muszeq 16. User wywołujący sporo kontrowersji - miko 17. User piszący najstaranniejsze posty - Szymcio 18. Najbardziej pomocny user - Foster26 19. Post roku - ten matysa z atmosferą na Anfield, mecz bodaj z AV, ale nie jestem pewny czy to post z tego roku czy już z poprzedniego ; ) jeśli z poprzedniego to nie mam typu 20. Kogo najbardziej by ci brakowało na forum - Re: Forumowe Oscary 2009 - Szymcio - 06-12-2009 16:24 1.Forumowicz roku - matys, michal85, sebos_krk. 2.Debiut roku - bobsley, fidain. 3.User z największą wiedzą o United - michal85. 4.User z największą wiedzą ogólnie - Kula. 5.Najzabawniejszy user - matys, pan_opticum. 6.Najbardziej lubiany user - Każdy, którego posty czytuję z przyjemnością ![]() 7.Największy dziwak na forum - PanPepeDziobak, Janczar. 8.Kogo chciałbyś poznać - Paru by się znalazło, ale nie chcę tutaj wymieniać. 9.Najlepszy moderator - Nie mam pojęcia. 10.Najlepszy av - muszeq. 11.Najlepszy podpis - muszeq. 12.Najciekawszy temat na forum - Każdy przed i pomeczowy. 13.Wydarzenie roku na forum - Miko kontra reszta świata ![]() 14.Co byś zmienił/a na forum - 15.Najaktywniejszy user - matys, Foster26. 16. User wywołujący sporo kontrowersji - maju, bobsley. 17. User piszący najstaranniejsze posty - Kula, Lukas, Foster26. 18. Najbardziej pomocny user - 19. Post roku - Trudno spamiętać wszystkie posty z całego roku ![]() 20. Kogo najbardziej by ci brakowało na forum - Wszystkich tutaj przeze mnie wymienionych na pewno, nawet tych dziwolągów. Re: Forumowe Oscary 2009 - Olis - 06-12-2009 18:59 1.Forumowicz roku - michal85 2.Debiut roku - 3.User z największą wiedzą o United - michal85 4.User z największą wiedzą ogólnie - Olis, ja mam największą wiedzę ogólnie. 5.Najzabawniejszy user - ring0, pan_opticum 6.Najbardziej lubiany user - ring0, radzio, Anirin 7.Największy dziwak na forum - Miko 8.Kogo chciałbyś poznać - radzio, no i jak mam jeszcze 2 miejsca to matys i Lucas 9.Najlepszy moderator - Mata, Minh, paolo 10.Najlepszy av - matys, radzio 11.Najlepszy podpis - wszystkie tanie, ale może pan_opticum 12.Najciekawszy temat na forum - Diabelskie fotografie, Legendy klubu z Old Trafford 13.Wydarzenie roku na forum - a Polański miał konto? 14.Co byś zmienił/a na forum - zupełnie nic 15.Najaktywniejszy user - matys 16. User wywołujący sporo kontrowersji - Miko 17. User piszący najstaranniejsze posty - pójdę za tłumem i powiem, że Szymcio, chociaż ta perfekcja jest nie do zniesienia. 18. Najbardziej pomocny user - Mata 19. Post roku - 20. Kogo najbardziej by ci brakowało na forum - radzio Re: Forumowe Oscary 2009 - Czary - 06-12-2009 20:07 1.Forumowicz roku - matys, sebos_krk, muszeq 2.Debiut roku - Kwas 3.User z największą wiedzą o United - michal85, sebos_krk, matys 4.User z największą wiedzą ogólnie - Kula, pan_opticum 5.Najzabawniejszy user - matys, maju 6.Najbardziej lubiany user - Mata, nmz, Foster 7.Największy dziwak na forum - 8.Kogo chciałbyś poznać - Mata, Sebos, Foster 9.Najlepszy moderator - foster, Mata, Paolo 10.Najlepszy av - muszeq, Foster 11.Najlepszy podpis - matys, pan_opticum 12.Najciekawszy temat na forum - diabelskie fotografie, pośmiejmy się z przeciwników, 13.Wydarzenie roku na forum - wyjaśnianie afery redlogowej... 14.Co byś zmienił/a na forum - ignorowanie tematów 15.Najaktywniejszy user - Foster, Mata, matys 16. User wywołujący sporo kontrowersji - bobsley 17. User piszący najstaranniejsze posty - Szymciu, Kula, 18. Najbardziej pomocny user - nmz, Foster 19. Post roku - Kula i 433 20. Kogo najbardziej by ci brakowało na forum - michał, matys, muszeq Re: Forumowe Oscary 2009 - Miko - 06-12-2009 21:04 1.Forumowicz roku - Mata, sebos, 2.Debiut roku - Czary 3.User z największą wiedzą o United - Sebos, Mata 4.User z największą wiedzą ogólnie - Maju 5.Najzabawniejszy user - maju 6.Najbardziej lubiany user - Mata, paolo, nmz, 7.Największy dziwak na forum - Maju, pozytywny ![]() 8.Kogo chciałbyś poznać - Mata, paolo, Szymcio, 9.Najlepszy moderator - Mata, paolo, 10.Najlepszy av - Mata, Maju 11.Najlepszy podpis - paolo 12.Najciekawszy temat na forum - Piłkarzyki 13.Wydarzenie roku na forum - Afera Redlogowa 14.Co byś zmienił/a na forum - Miko w ekipie modów, bo dalej tam jest. 15.Najaktywniejszy user - Mata 16. User wywołujący sporo kontrowersji - Maju 17. User piszący najstaranniejsze posty - Mata, Maju 18. Najbardziej pomocny user - Mata, paolo, Maju 19. Post roku - Mata, kilka postów "vijebanych" pozytywnie. 20. Kogo najbardziej by ci brakowało na forum - Mata boje sie ciebie\mata Re: Forumowe Oscary 2009 - Lukas - 06-12-2009 22:22 1.Forumowicz roku - matys bez żadnego ale 2.Debiut roku - fidain szkoda, że tak rzadko teraz zagląda tutaj 3.User z największą wiedzą o United -sebos, michał85 4.User z największą wiedzą ogólnie - 5.Najzabawniejszy user - matys 6.Najbardziej lubiany user - matys, Mata, Szymcio 7.Największy dziwak na forum - 8.Kogo chciałbyś poznać - matys, sebos, radzio 9.Najlepszy moderator - Foster, sebos, Mata 10.Najlepszy av - sebos 11.Najlepszy podpis - powiedziałbym, że mój, ale nie wypada :oops: 12.Najciekawszy temat na forum - Diabelskie Fotografie, Pośmiejmy się z przeciwników 13.Wydarzenie roku na forum - 14.Co byś zmienił/a na forum - możliwość ignorowania pewnych tematów 15.Najaktywniejszy user - matys, muszeq, sebos 16. User wywołujący sporo kontrowersji - Pepepandziobak, bobsley, maju 17. User piszący najstaranniejsze posty - zdecydowanie jest to domena Szymcia plus jeszcze Mata, Foster 18. Najbardziej pomocny user - sebos 19. Post roku - <rotfl> matys napisał(a):Charakterystyczne rysy twarzy, to w dzisiejszym futbolu, jedna z najważniejszych cech graczy. A już szczególnie na pozycji skrzydłowego, bez tego naprawdę nie ma co marzyć o wspaniałej karierze. Weźmy przykład takiego Jacka Krzyżówka, myślicie, że czemu strzelił wspaniałego gola przeciwko Realowi? Otóż, wszystko jest zasługą charakterystycznego ryja. A taki Zieńczuk, zwyczajne rysy twarzy, i co? I go nawet z Wisły chcą wyjebać. Dlatego, tutaj warto się zastanowić, nad transferem Francuza.. 20. Kogo najbardziej by ci brakowało na forum - matys, sebos, michał85 Re: Forumowe Oscary 2009 - Foster - 13-12-2009 12:36 1.Forumowicz roku -pan_opticum, michał85 i matys 2.Debiut roku - Czary 3.User z największą wiedzą o United - michal85 i sebos 4.User z największą wiedzą ogólnie - Mata 5.Najzabawniejszy user - maju, Miko 6.Najbardziej lubiany user - matys, Mata, Czary, paolo, nmz 7.Największy dziwak na forum - maju, Miko, pepe dziobak i Janczar 8.Kogo chciałbyś poznać - matys, Mata, Czary, paolo, nmz 9.Najlepszy moderator - paolo, Mata, matys 10.Najlepszy av - Foster 11.Najlepszy podpis - brak 12.Najciekawszy temat na forum - Diabelskie Fotografie, Pośmiejmy się z przeciwników 13.Wydarzenie roku na forum - Miko vs reszta 14.Co byś zmienił/a na forum - nic 15.Najaktywniejszy user - Mata 16. User wywołujący sporo kontrowersji - maju, bob-sley 17. User piszący najstaranniejsze posty - Szymcio, Kula 18. Najbardziej pomocny user - matys, sebos 19. Post roku - Kula i jego 4-3-3 20. Kogo najbardziej by ci brakowało na forum - matys, muszeq, sebos, Re: Forumowe Oscary 2009 - RedLucas - 13-12-2009 13:43 1.Forumowicz roku - matys, sebos 2.Debiut roku - Czary 3.User z największą wiedzą o United - sebos, Kula 4.User z największą wiedzą ogólnie - 5.Najzabawniejszy user - matys, pan_opticum 6.Najbardziej lubiany user - matys, Mata, Foster 7.Największy dziwak na forum - maju, Miko, pepe pan dziobak 8.Kogo chciałbyś poznać - matys, Mata, Foster, pan_opticum 9.Najlepszy moderator - paolo, Mata, sebos 10.Najlepszy av - mój 11.Najlepszy podpis - 12.Najciekawszy temat na forum - Diabelskie Fotografie, Pośmiejmy się z przeciwników 13.Wydarzenie roku na forum - 14.Co byś zmienił/a na forum - 15.Najaktywniejszy user - matys 16. User wywołujący sporo kontrowersji - maju, bob-sley 17. User piszący najstaranniejsze posty - Szymcio 18. Najbardziej pomocny user - sebos, paolo 19. Post roku - Kula i 4-3-3 20. Kogo najbardziej by ci brakowało na forum - matys, sebos, pan_opticum Re: Forumowe Oscary 2009 - sebos_krk - 13-12-2009 14:19 1.Forumowicz roku - Matys, Mata, Michał 2.Debiut roku - Czary 3.User z największą wiedzą o United - Michał, Kula 4.User z największą wiedzą ogólnie - Mata, Opticum, Kula 5.Najzabawniejszy user - Maju 6.Najbardziej lubiany user - Miko, Mata, Kula 7.Największy dziwak na forum - Maju 8.Kogo chciałbyś poznać - Miko, Kula, Mata 9.Najlepszy moderator - Paolo, Mata, Foster 10.Najlepszy av - podoba mi się tylko mój 11.Najlepszy podpis - Matys, Muszeq 12.Najciekawszy temat na forum - 13.Wydarzenie roku na forum - ja mam słabą pamięć 14.Co byś zmienił/a na forum - jest dużo do zmiany i w końcu przydałoby się nad tym popracować 15.Najaktywniejszy user - Matys 16. User wywołujący sporo kontrowersji - Maju 17. User piszący najstaranniejsze posty - Szymcio, Michał 18. Najbardziej pomocny user - Muszeq, Radzio 19. Post roku - 20. Kogo najbardziej by ci brakowało na forum- zbyt wiele osób, żeby wymienić tylko trójkę |