![]() |
Nie złote, a platynowe myśli... - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Społeczność (/forumdisplay.php?fid=19) +---- Wątek: Nie złote, a platynowe myśli... (/showthread.php?tid=111) |
Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Foster - 29-06-2011 19:55 Stać czy nie stać, robak by i tak nie załapał gdyby mucha nie napisał ![]() ![]() Re: Nie złote, a platynowe myśli... - RedLucas - 30-06-2011 13:26 Na SB: Cytat:ktośtam: Z twittera: About a hour more before Luka Modric arrive for Medical. I'll provide a exclusive picture at 2pm. #MUFC #EXCITED <hahaha> PS. To nie był żart ponoć. Re: Nie złote, a platynowe myśli... - kojot - 30-06-2011 13:27 HAAHAHAAHHAHAHAAHAHAH !! NIE MOGĘ !!!! Re: Nie złote, a platynowe myśli... - RedLucas - 30-06-2011 14:32 Aż sam bym sobie dał piwo :mrgreen: Re: Nie złote, a platynowe myśli... - paolo - 21-07-2011 14:17 Roxanne napisał(a):Niestety... Kiedy rozdawali urodę, oglądałam mecz United. Dobry cytat - szkoda, że fake. 8-) Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Kwas - 11-09-2011 17:10 Hubercik napisał(a):Tom niech się nie dziwi bo mógł się piłki pozbyć szybciej. Będzie miał nauczkę bo równie dobrze mógł to być czysty odbiór i groźna strata.Tylko tutaj mogłem to umieścić. Krótko: Tom Cleverley jest sam sobie winien urazu, bo za długo trzymał piłkę <ściana> Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Hubson - 11-09-2011 17:22 Specjalnie dla Ciebie :* Re: Nie złote, a platynowe myśli... - kaka - 11-09-2011 19:18 Hubercik: - myślenie > ilość postów ![]() - myślenie < ilość postów ![]() True story. Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Hubson - 11-09-2011 22:20 Takimi postami to raczej nie pokazujesz, że u Ciebie jest inaczej ;f a kwas chyba czyta to co chce przeczytać a nie to co jest napisane co udowadnia nie po raz pierwszy ;f Re: Nie złote, a platynowe myśli... - kaka - 12-09-2011 08:46 Za to twoje posty wręcz kipią inteligencją i jakimkolwiek przesłaniem ![]() Ciekawe dlaczego tyle osób zwracało ci już uwagę na niski poziom twoich wypocin? Przypadek? ![]() Dla mnie koniec tematu, nie zamierzam tobie już tutaj odpisywać więc może lepiej mi nie odpowiadaj. Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Kwas - 12-09-2011 19:40 Hubercik napisał(a):a kwas chyba czyta to co chce przeczytać a nie to co jest napisane co udowadnia nie po raz pierwszy ;fTo dawaj masterze przykłady. Z mojej strony mogę powiedzieć tylko tyle, iż nic sobie do treści zdań nie dorabiam, co jest sprawą oczywistą. Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Hubson - 12-09-2011 20:37 Skoro tak się siebie trzymacie to skoro jeden powiedział, że koniec to nie ciągnij tego z łaski swojej. Wyraziliście swoją opinie, ludzie sie posmiali no to punkt dla was. Skoro uważacie, że tak się ośmieszyłem to wasza sprawa. Koniec Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Kwas - 13-09-2011 17:47 Nie. Kaka wyraził się w liczbie pojedynczej, a to oznacza, że ja mam prawo zapytać "w których miejscach czytam to co chce przeczytać, a nie co jest napisane ? " Jeżeli już zaczynasz pojazd w moją stronę, to walcz dalej, nie poddawaj się. Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Tomassen - 07-11-2011 16:32 panopticum napisał(a):"Kapitan Ameryka", to film o chudym prawiczku, który dostawał w pysk, a jak przypakował to znalazł miłość swojego życia, ale i tak nie zaliczył. Bardzo smutny film. :lol: Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Kosma - 12-12-2011 23:27 matys napisał(a):Brawo Chelsea, wy tępe chuje. Może i nie jakieś mocne wybitnie, ale mnie rozbroiło :lol: :lol: |