![]() |
Koszykówka - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Sport (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Inne sporty (/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Koszykówka (/showthread.php?tid=135) |
Re: Koszykówka - sebos_krk - 10-02-2011 22:34 Koniec pewnej epoki w NBA. Cytat:Jerry Sloan ma w nocy z czwartku na piątek polskiego czasu ogłosić, że rezygnuje z funkcji trener Utah Jazz. Zespół prowadził nieprzerwanie od 1988 roku. Dłuższy staż w czołowych ligach na świecie jako trener jednej drużyny ma jedynie Sir Alex Ferguson, trener Manchesteru United. Z innych ciekawych informacji. Jeśli Cavaliers przegrają swój następny mecz ligowy pobiją niechlubny rekord wszystkich amerykańskich drużyn zawodowych - 27 porażek z rzędu. Szokujące jest to, że w ubiegłym sezonie zespół z Cleveland był najlepszą drużyną sezonu zasadniczego. Co znaczy odejście LeBrona James'a... Re: Koszykówka - Lukas - 11-02-2011 11:34 sebos_krk napisał(a):Co znaczy odejście LeBrona James'a...Niby jeden gracz, ale jakże ważny i bardzo dobry... wystarczy powiedzieć że w jednym z niedawnych meczy rzucił ponad 50 punktów :shock: Re: Koszykówka - Foster - 26-03-2011 11:40 Ależ pech Marcina... rozgrywał naprawdę świetne zawody, pod koniec 3 kwarty miał 18 pkt i 10 zbiórek, był najlepszym zawodnikiem swojego zespołu. Pech chciał że złamał nos ![]() Re: Koszykówka - Tomek91 - 26-03-2011 22:25 Tym bardziej w jakich okolicznościach go sobie złamał: <a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=2rUghSTsPjw">http://www.youtube.com/watch?v=2rUghSTsPjw</a> Re: Koszykówka - sebos_krk - 27-05-2011 07:37 No to się dzień zaczął fatalnie. Cytat:Małgorzata Dydek, najsłynniejsza polska koszykarka w historii, zmarła w piątek w szpitalu w Brisbane w Australii. Re: Koszykówka - Foster - 27-05-2011 10:45 Przykra wiadomość... choć wiele wskazywało na to, że nie da się jej uratować to jednak informacja ta jest szokująca i bardzo smutna. Re: Koszykówka - Lukas - 27-05-2011 11:24 Myślałem, że uda się ją wybudzić... Bardzo smutna wiadomość. Co gorsze, pani Małgorzata była w 4 miesiącu ciąży. Re: Koszykówka - sebos_krk - 02-06-2011 08:04 Niewątpliwie skończyła się pewna era w tym sporcie. Ukryty tekst:
Re: Koszykówka - Tomassen - 02-06-2011 10:11 Niewątpliwie. Jakkolwiek nie lubię koszykówki, ale Shaq to przecież jedna z najbardziej rozpoznawalnych postaci kojarzonych z tym sportem.. Re: Koszykówka - Mata - 02-06-2011 17:03 Legenda tego biznesu. Nie jest obcy żadnemu fanowi piłki koszykowej. Duet z Brynatem, to niewątpliwie jeden z najlepszych w historii. Jeziorowcy byli nie do powstrzymania. Piękne czasy gdy byłem ba bieżąco z NBA. Re: Koszykówka - Lukas - 02-06-2011 20:13 Absolutnie ikona NBA. Niesamowity sportowiec i niemniej ciekawy człowiek. Re: Koszykówka - Lukas - 13-06-2011 14:59 Dallas Mavericks mistrzami a Dirk Nowitzki MVP! Rywalizację w finale NBA z gwiazdorską drużyną Miami Heat wygrali 4-2 z czego niezmiernie się cieszę, bo denerwowały mnie te buce z Miami. Re: Koszykówka - Jaroldz - 13-06-2011 15:05 I bardzo dobrze, że Dallas wygrali <jupi> Gwiazdki z Miami z Lebronem na czele myślały już, że mają całą ligę u stóp, a tu proszę, takie rozczarowanie ![]() Jednak muszę przyznać, że nie myślałem, że uda się Mavs wygrać z Heat. Re: Koszykówka - sebos_krk - 13-06-2011 15:10 A ja się cieszę, że Mark Cuban w końcu zdobył to o czymś zamarzył 11 lat temu inwestując w słabiutki klubik z Teksasu. Pozazdrościć właściciela z taką pasją, który byłby na każdym meczu swojego zespołu, a w NBA to przecież 80- 90 gier rocznie. Re: Koszykówka - Kamill - 13-06-2011 16:33 Też cieszy mnie zwycięstwo Dallas, głównie z powodu mojej niechęci do LeBrona. |