Redcafe.pl - Manchester United Forum
Komentatorzy sportowi - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Wątek: Komentatorzy sportowi (/showthread.php?tid=183)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Re: Komentatorzy sportowi - RedLucas - 05-01-2011 15:27

Hehe, też miałem o tym pisać :lol:

Jak kurwa można pomylić Giggsa z Fletcherem? Przeca to wystarczy wiedzieć, któronożny jest Walijczyk. Liczyłem, że może przy powtórce akcji się poprawi, nic z tego :/

A już mistrzostwem było, jak przekręcał wczoraj nazwiska: Gerbatow, Gips... Jednak w tym momencie duuuuuży plus, bo po chwili się poprawiał. Aaa, dowiedziałem się też, że Darren i Darron to to samo imię. Po prostu trza napisać do nich, że Twarowski bierze wszystkie mecze United :mrgreen:

Re: Komentatorzy sportowi - Jaroldz - 05-01-2011 15:44

Zapomnieliście jeszcze wspomnieć o tym, jak według niego Tomek wczoraj wpuścił dopiero pierwszego gola w tym sezonie. Nahorny po chwili go poprawił i powiedział, że z WBA też puścił bramkę, bo inaczej facet żyłby dalej w nieświadomości.

W sumie to ten Olbrycht nie jest zły, ale niech komentuje ligę włoską i robi skróty spotkań, a ligę angielską zostawi najlepszemu komentatorowi tej stacji- Andrzejowi Twarowskiemu.

P.S. I tak żaden komentator nie może być gorszy od tego Durdy. Nawet ci ze Sportklubu są lepsi.

Re: Komentatorzy sportowi - sebos_krk - 05-01-2011 17:22

Olbrycht ma jedną wadę. Chce być największą gwiazdą spotkania. Swoją błyskotliwością zawstydza nawet samego siebie. Coś zaczyna mówić, a potem uświadamia sobie, że pieprzy niemiłosiernie.

Re: Komentatorzy sportowi - Czary - 05-01-2011 19:10

E tam najlepszy był tekst bodajże po golu Stoke:

"w drugiej połowie na Old Trafford temperatura wzrosła o kilka decybeli." <świr>

Re: Komentatorzy sportowi - paolo - 05-01-2011 19:16

matys napisał(a):
paolo napisał(a):Jak ten Czarek opowiadał o wywiadzie Nemy to aż mnie brzuch bolał. <rotfl>
Dokładnie <hahaha> Jak to szło?

Coś w ten deseń: Umiem grać przeciwko każdemu napastnikowi. Nieważne czy jest wysoki czy niski, gruby czy chudy (...), rudy czy blondyn, przystojny czy brzydki... -Dobrze Czarku, bo już Berbatov rusza z piłką do przodu.

A oto prawdziwa wypowiedź Vidicia:
Cytat:W angielskim futbolu musisz sobie radzić zarówno z dobrze zbudowanymi, wysokimi napastnikami, jak i z tymi niskimi, zwinnymi i szybkimi. To dlatego ta liga jest uważana za najbardziej wyrównaną na świecie.

Re: Komentatorzy sportowi - RedLucas - 05-01-2011 21:18

paolo napisał(a):
matys napisał(a):
paolo napisał(a):Jak ten Czarek opowiadał o wywiadzie Nemy to aż mnie brzuch bolał. <rotfl>
Dokładnie <hahaha> Jak to szło?

Coś w ten deseń: Umiem grać przeciwko każdemu napastnikowi. Nieważne czy jest wysoki czy niski, gruby czy chudy (...), rudy czy blondyn, przystojny czy brzydki... -Dobrze Czarku, bo już Berbatov rusza z piłką do przodu.

A oto prawdziwa wypowiedź Vidicia:
Cytat:W angielskim futbolu musisz sobie radzić zarówno z dobrze zbudowanymi, wysokimi napastnikami, jak i z tymi niskimi, zwinnymi i szybkimi. To dlatego ta liga jest uważana za najbardziej wyrównaną na świecie.

Się kurwa nie znacie. To miał być taki żarcik z jego strony, a Wy gupki myśleliście, że on cytuje wypowiedź Vidicia.

Przecież ja wiem, że żarcik. Nigdzie się nie odnosiłem, że słabo komentował. //paolo

E: Przecież ja wiem, że Ty wiesz Wink

Re: Komentatorzy sportowi - matys - 05-01-2011 22:47

No akurat ja nie o tym myślałem, tylko o tym, jak przytoczył jakąś wypowiedź, którą musiał wymyślić na poczekaniu. Tylko nie pamiętam o czym to było.

Re: Komentatorzy sportowi - Czary - 05-01-2011 23:13

Możliwe że chodzi o tekst "...dzisiaj ten turecko - ooo - środkowo amerykański duet..." eheheh. Nie wiedział jak odmienić TiT.

Re: Komentatorzy sportowi - kaka - 05-01-2011 23:23

W jakiej drużynie gra Kasper Schmeichel też powinni wiedzieć... Wink

Re: Komentatorzy sportowi - matys - 07-02-2011 23:54

[Obrazek: uid_7c727f5452b61e6b973312e5a65ac6fe1285...3_gs_0.jpg]

A oto najlepszy komentator sportowy wybrany w plebiscycie Telekamery :lol:

I apropos tego wielkiego wydarzenia, mój ulubiony tekst :arrow: Przenieśmy Telekamery

Jaki bulwers o to, że Kurzaj dostał jakże ważną i prestiżową statuetkę Telekamery komentator roku <hahaha>

Cytat:Jeżeli wydawało się komuś, że polski sport nie może upaść niżej aniżeli mecz z rezerwami Singapuru, niż Marcin Najman występujący w bitwie zwanej “walką stulecia”, jest w sporym błędzie. Komuś bardzo zależy na sprowadzeniu wizerunku polskiego sportu na samo dno.

Polski sport upada nisko, bo Kurzaj dostał telekamerę, ja pierdole mać :lol:

Re: Komentatorzy sportowi - allfanmu - 08-02-2011 09:08

Ja bym nie przywiązywał do telekamer większej uwagi. Głosują tam emerytki, które całe dnie oglądają TVP, bo to jedyna słuszna telewizja. To TVP przywiązuje największą uwagę, żeby ich programy wygrywały te pseudo nagrody. Wyniki tego "plebiscytu" są równie miarodajne jak te na piłkarza roku. Zawsze można się do czegoś przyczepić a każdy kibic wie, że Kurzajewski to komentator słaby.

Re: Komentatorzy sportowi - truered - 08-02-2011 10:12

No to już znak upadku polskiej szkoły komentarza sportowego - człowiek, który jest najzwyczajniej głupi, nie ma nic ciekawego do powiedzenia, nie słyszałem go, żeby komentował mecze w RPA - robił jakieś śmieszne filmiki, masturbował się wuwuzelą nie wiem. Boże jaki ten naród jest głupi, widzisz i nie grzmisz...

Re: Komentatorzy sportowi - sebos_krk - 08-02-2011 11:09

Ludzie, przecież to jest wybór najbardziej lubianych osób w telewizji, a nie kurde przyjęcie do Hall of Fame NBA.
Dupę zawracacie, a sam nagrodzony to koło prawdziwego komentatora nawet nie siedział.

Re: Komentatorzy sportowi - matys - 08-02-2011 12:52

allfanmu napisał(a):każdy kibic wie, że Kurzajewski to komentator słaby.
Ale co on w ogóle komentuje? Piłki nożnej nie, skoków też, ręczna też, biathlon to samo, a oprócz tych dyscyplin TVP chyba nic nie pokazuje.

truered napisał(a):No to już znak upadku polskiej szkoły komentarza sportowego
No proszę Cię, to są telekamery. Jakby Kurzaj został wybrany w Piłkarskich Oscarach, robionych przez C+, to wtedy można by się było zacząć zastanawiać o co tutaj chodzi, ale tak? To tak jakby oceniać poziom polskiej muzyki przez pryzmat naszych występów na Eurowizji Smile

Po drugie zastanawia mnie czemu TVP nigdy nie nominuje nikogo z C+, ani seriali, ani komentatorów, to jakieś dwie zwaśnione ze sobą ekipy czy co?

Re: Komentatorzy sportowi - Adis - 08-02-2011 13:04

Proponuję, żeby C+ zatrudnił Kurzajewskiego (najlepszego polskiego komentatora sportowego, zdobywcę statuetki 3x z rzędu), bez wątpienia posiadanie tak wspaniałego i cenionego komentatora podniesie prestiż tej stacji.