![]() |
Tomasz Kuszczak - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Tomasz Kuszczak (/showthread.php?tid=22) |
Re: Tomasz Kuszczak - sebos_krk - 19-06-2008 11:45 Powiedział mu trener bramkarzy, że będzie trzecim na turnieju, więc się wkurwił i pojechał na wakacje. Szkoda zachodu jak się wie, że nie zagra. Kontuzja pewnie wymyślona. Nie pierwsza na tym Euro w naszej kadrze. Re: Tomasz Kuszczak - Miko - 19-06-2008 12:01 sebos_krk napisał(a):Powiedział mu trener bramkarzy, że będzie trzecim na turnieju, więc się wkurwił i pojechał na wakacje. Szkoda zachodu jak się wie, że nie zagra. Kuszczak nie jest lepszy od Fabiańskiego, a co dopiero od Boruca. Lepiej może jakiegoś ligowca trzymać na 3 miejscu wśród bramkarzy... Re: Tomasz Kuszczak - Oskar - 19-06-2008 12:09 Cytat:Kuszczak nie jest lepszy od FabiańskiegoPolemizowałbym... Re: Tomasz Kuszczak - ring0 - 19-06-2008 12:36 Miko napisał(a):Kuszczak nie jest lepszy od Fabiańskiego :lol: Żeś dojebał, jak Kuszczak jest gorszy od Fabiańskiego, to ty jesteś osobistością na tym forum. Ale dobra, wskaż mi w czym konkretnie Tomek jest faktycznie gorszy. Tylko ostrzegam, jak powiesz że dlatego bo Łukaszek częściej grał ostatnio w S-kadrze, to śmiechem zabiję. Re: Tomasz Kuszczak - Miko - 19-06-2008 12:48 Umiejętności mają porównywalne. Myślę jednak, że decyduje aspekt kultury piłkarskiej. Kuszczak bardzo często lubił żalić się dziennikarzom o swojej sytuacji w kadrze i ma zbyt wysokie mniemanie o swoich szansach na grę w kadrze. Fabiański jest cierpliwy i czeka na swój moment. Jest bardzo miłym człowiekiem i z pewnością to jego atut. Ringo jeśli się nie zgadzasz z tym, trudno ![]() Re: Tomasz Kuszczak - Oskar - 19-06-2008 14:16 Cytat:Jest bardzo miłym człowiekiem Rozmawiałeś z nim? :> //tak Przecież nie wiadomo jaki jest na prawdę, wywiady w tv to nie wszystko ![]() Re: Tomasz Kuszczak - buri - 19-06-2008 20:59 Co do niby wymyslonej kontuzji to zawodnik przed opuszczeniem druzyny musi przejsc badania dokonane przez jakas komisje. Przeciez na takich turniejach nie mozna tak poprostu wymieniac zawodnikow... Re: Tomasz Kuszczak - sebos_krk - 19-06-2008 22:19 A jak boli strasznie, ale badania nic nie wykazują :?: Też tak może się zdarzyć. Mógł być drobny uraz pretekstem. To są tylko przypuszczenia moje. Nie byłem akurat obecny na treningu i w szatni, żeby wiedzieć na pewno ![]() Re: Tomasz Kuszczak - inny 20 - 17-07-2008 20:03 No nie Kuszczak już przesadza ciągle wymyśla i przecież przez to jest 3 bramkarzem kadry. A przecież jest lepszy od Fabiańskiego i kto wie gdyby nie narzekał i walczył z Edvinem to może by go wygryzł i na pewno by był 1 bramkarzem reprezentacji polski dojrzał od meczu z kolumbią, choć powinien jeszcze dorosnąć jeśli chce być następcą Edvina. Choć myślę że będzie sprowadzony jakiś bramkarz. Re: Tomasz Kuszczak - ŁukaSsZ - 19-07-2008 20:43 Nie słyszałem jeszcze, żeby Tomek narzekał na coś w United. Mówienie, że Tomek dojrzał od meczu z Kolumbią też moim zdaniem jest bez sensu, bo w tamtym meczu, ani po nim nie pokazywał nic niedojrzałego. Wręcz przeciwnie. ![]() Re: Tomasz Kuszczak - Miko - 27-07-2008 17:59 inny 20 napisał(a):dojrzał od meczu z kolumbią, choć powinien jeszcze dorosnąć Coś długo trwa to jego dojrzewanie. Ja go w kadrze nie widzę przez najbliższe 8 lat, po pierwsze Boruc jest genialny, po drugie jest przyszły nr 1 w Arsenalu. Numerem trzy będzie ktoś z OE. Jeśli Leo odjedzie to może Kuszczak załapie się na ławkę :roll: Re: Tomasz Kuszczak - Sarni - 28-07-2008 05:31 Kuszczak i Fabianski to podobny poziom, dwoch niezlych bramkarzy, ale za slabych na pierwsze sklady klubow w ktorych graja. Fabianski moze w przyszlosci byc numerem 1 w Arsenalu na jakis czas, w koncu oni nigdy nie mieli zbyt dobrych bramkarzy. Kuszczak numerem 1 w United nigdy nie bedzie, co do tego chyba nie ma watpliwosci. Re: Tomasz Kuszczak - bartolo1196 - 29-07-2008 06:09 Ja uważam że Kuszczak jest lepszy od Fabiańskiego i wierze w to że po odejściu VDS na emeryture Kuszczak będzie nr 1 Re: Tomasz Kuszczak - Miko - 29-07-2008 19:34 Ja w Kuszczaku widzę jedynie solidnego rezerwowego i nic więcej. Jedynie co pozostało to gadanie w mediach o swojej pozycji w reprezentacji i jak jeden mecz w United równa się z innymi. Już prędzej Foster zagra na OT jako następca VDS'a. Re: Tomasz Kuszczak - mucha - 30-07-2008 13:44 Cytat:Tomasz Kuszczak przyznaje, że jest zmęczony drugoplanową rolą w składzie Manchesteru United. Polak jest jednak przekonany, że w ciągu ostatnich dwóch lat udowodnił, że to on może być numerem jeden w bramce "Czerwonych Diabłów". Nie lubię Kuszczaka i nie widzę go jako nr 1 w naszej bramce. Ma chłopak ambicje, ale same ambicje nie wystarczą. Nie jest pewny w swoich interwencjach, a taki klub jak United musi mieć bramkarza pewnego pod każdym względem. |