![]() |
Grafika - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Grafika (/showthread.php?tid=236) |
- Corey - 04-07-2006 10:05 Pewnie Pejter ![]() dzieki za komentarz ;P - Corey - 04-07-2006 12:12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Pejter - 04-07-2006 16:40 1 i 2 - prawie to samo, zmieniasz tylko poprzez dodanie jakiegoś pojaśnienia, znowu poziomy pasek, ktory psuje calosc 3 - lepszy niż dwa poprzednie, ale zamiast tych linii zrobionych z kropek można bylo dać coś innego, nie za bardzo mi to pasuje 4 - prezentuje się nieźle, ten pasek lepszy niż poziomy 5 - nie podoba mi się, pomysł nawet dobry, ale ten obrazek taki ucięty brzydko wygląda, przez co psuje całość, bo jest przecież integralną częścią avatara 6 - podoba mi się 7 - tu, jak mniemam, próbowałeś zrobić efekt podartego zdjęcia, trochę ci nie wyszło, bo na pierwszy rzut oka nie widać, że to jest podarcie. Musiałbyś trochę popracować właśnie na tym rozdarciem 8 - fajne, ale jakoś bez rewelacji 9 i 10 - zmieniony chyba tylko napis i te kropeczki na dole, mom daniem 10 lepszy, te serduszka w 9 głupio wyglądają i napis jest zbyt wysoko i za blisko wokalisty Green Day - Garfield_phpbb3_import1566 - 06-07-2006 09:54 Jak widać dla niektórych kiców United Torres już u nas gra. To znalazłam w internecie. ![]() ![]() - Pejter - 06-07-2006 11:20 Nie są to może jakieś wybitne prace, ale pokazują, że fani MU bardzo by chcieli Torresa w MU. Ja również zmieniłem zdanie na jego temat i już nie jestem takim sceptykiem jego talentu. Zwracam ci honor, garfield :wink: - Corey - 06-07-2006 11:40 Ja równiez licze , ze Torres przejdzie do United ![]() Troche OT nie zaszkodzi ![]() - Garfield_phpbb3_import1566 - 06-07-2006 17:22 Pejter napisał(a):Nie są to może jakieś wybitne prace, ale pokazują, że fani MU bardzo by chcieli Torresa w MU. Ja również zmieniłem zdanie na jego temat i już nie jestem takim sceptykiem jego talentu. Zwracam ci honor, garfield :wink: Tutaj posty się nie liczą, tak? No to dokończę tylko wątek Torresa i mistrzostw. Pewnie się cieszycie, że Hiszpania odpadła tak wcześnie, bo groziło mu (z tak wysoką formą) bycie królem strzeców i wtedy musilibyście odszczekać WSZYSTKO co mówiliście o niem przed Mundialem. A szczególnie to, że korony nie zdobędzie. No, ale ostatecznie wyszło tak, że w sumie mieliście racje. :wink: - Corey - 06-07-2006 22:36 Jakies ostatnie: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Pejter - 07-07-2006 08:13 Pierwsze cztery avatary to prawie to samo. Ta czerwona poświata i jakieś tam pojedyncze udoskonalenia. Żaden z nich mi się nie podoba. 5 avatar fajnie się prezentuje. 6 i 7 nie podobają mi się. 8 może być, choć chyba dużo pracy w stworzenie go nie włożyłeś. - Zashi - 07-07-2006 10:39 Ten ze Snopp`i Dogg`iem nie rozwalił - pozwolisz, ze se go "pozycze" ? - Corey - 07-07-2006 15:02 ^ spoko maroko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Zashi - 07-07-2006 15:08 Corey, ale z Ciebie len ![]() To juz nie te prace co wczesniej. Popraw Sie ;D - Guest - 15-07-2006 13:18 ![]() - Zashi - 15-07-2006 13:43 misiek zaduzo sie nie nameczylem - praktycznie nic, tylko dales zdjecie Roo i tło dales. I dalczego na avatarze masz text ktory przewaznie spiewaja kibice Liverpoolu?? - Roy_v_beck - 15-07-2006 14:03 Eeee to bardzo popularny tekst, a właściwie tytuł piosenki Franka Sinatry. Korzystają z niego również kibice Ajaxu Amsterdam, sam mam go na holenderskim szaliku. No a prace takie se. . . :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |