![]() |
EURO 2008 - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: EURO 2008 (/showthread.php?tid=336) |
- Gracek_11 - 03-12-2007 17:26 Szwajcarzy bedą mieli ciężką przeprawę, bo Czesi na Euro potrafią grać. Trochę gorzej idzie im w MŚ, ale za to na starym Kontynencie są jednymi z najlepszych. Wg mnie Szwajcarzy jak już to będą walczyć o 2 lokatę z Portugalczykami, bo pierwsze miejsce zarezerwowałem dla naszych południowo-zachodnich sąsiadów :wink: - zaga92 - 03-12-2007 18:06 Wojtek3 napisał(a):Grupa A: Moim zdaniem Szwajcarzy raczej bez szans na wyjscie z grupy, co wiecej powiem, zajma ostatnie miejsce, mysle, ze Portugalia raczej bez problemu, Turcy z Czechami powalcza o druga pozycje. Nie powiedzialbym. Dla mnie ta grupa jest najbardziej wyrownana i kazdy moze z niej wyjsc. Szwajcarzy chocby fuksem, ale powiini wyjsc. Wystarczy, ze jeden gospodarz odpadnie 8) Zreszta i tak niewazne kto stad wyjdzie odpadnie w cwiercfinale po spotka sie z Polska ![]() - Wojtek3 - 03-12-2007 18:28 zaga92 napisał(a):Nie powiedzialbym. Dla mnie ta grupa jest najbardziej wyrownana i kazdy moze z niej wyjsc. Szwajcarzy chocby fuksem, ale powiini wyjsc. Wystarczy, ze jeden gospodarz odpadnie Zreszta i tak niewazne kto stad wyjdzie odpadnie w cwiercfinale po spotka sie z Polska No wlasnie, fuksem. Szwjacsrzy nie maja szans, jedynie co maja to 12 zawodnika, kazdy w grupie powinien ich rozjechac, wyrowana grupa to grupa C. - zaga92 - 03-12-2007 18:56 Wojtek3 napisał(a):wyrowana grupa to grupa C. Grupa C jest po prostu grupa smierci. Graja tam najmocniejsze zespoly i jeden outsider. A w grupie A trzymam sie tego, ze Szwajcarom sie uda wyjsc. Bo ani Turcy, ani Czesi nie sa aktualnie jakimis potegami. - jabol_phpbb3_import1728 - 03-12-2007 18:58 Wojtek3 napisał(a):No wlasnie, fuksem. Szwjacsrzy nie maja szans, jedynie co maja to 12 zawodnika, kazdy w grupie powinien ich rozjechac, wyrowana grupa to grupa C. Z Turkami mogą wygrać, przecież pokonali ich w barażu o MŚ 2006. Z Czechami też napewno powalczą. A ile zanczy byc gospodarzem turnieju to pokazał choćby mundial w Korei i Japoni. Korea też doszła do półfinału a zakładało się, że zajmie ostatnie miejsce w grupie. Jak się organizuje wielki turniej to zawsze pomagają ściany i śędziowie. Pamiętny mecz Koreańczyków w ćwierćfinale, gdzie sędzia nie uznał dwóch prawidłowych bramek dla Hiszpanów. Oby tylko do takich sytuacji bnie dochodziło w naszej grupie. zaga pisze w grupie C grają faworyci i outsider. To ja nie wiem kto jet tym outsiderem. Rumunia, przecież wygrała grupę przed Holendrami, a w dwumeczu z nimi zdobyła 4 pkt. - Wojtek3 - 03-12-2007 19:06 Czechy ani Turcy potegami nie sa, wiec co dopiero Szwajcaria, gdyby nie to, ze maja gospodarza pewnie nawet by nie awansowali. - jabol_phpbb3_import1728 - 03-12-2007 21:03 Wojtek3 napisał(a):Czechy ani Turcy potegami nie sa, wiec co dopiero Szwajcaria, gdyby nie to, ze maja gospodarza pewnie nawet by nie awansowali. Zgodze się, że Czechy i Turcy nie są potęgami, czasy Czechów i ich wielkich sław mijają, ale rodzą się nowi vice MŚ do lat 20, którzy na następnym mundialu, a napewno na Euro w Polsce będą stanowili o sile reprezentacji. Co do Szwajcarii, uważam, żę znajdują się w czołowej 15 drużyn europejskich. Grali w ostatnim Euro, na mundialu też , przedzierali się jak inni przez kwalifikacje, tak więc mówienie, że gdyby nie organizacja turnieju, to by się nie załapali jest błędne. - zaga92 - 03-12-2007 21:16 Wojtek3 napisał(a):Szwajcaria, gdyby nie to, ze maja gospodarza pewnie nawet by nie awansowali. Tu bym sie zgodzil, bo EURO nie weszlo pare druzyn prezentujacych sie lepiej od Szwajcarow np. Anglia i Szkocja. Grajac w eliminajcach Szwajcarzy by nie awansowali. - jabol_phpbb3_import1728 - 03-12-2007 21:31 zaga92 napisał(a):Tu bym sie zgodzil, bo EURO nie weszlo pare druzyn prezentujacych sie lepiej od Szwajcarow np. Anglia i Szkocja. Anglia jest sama sobie winna, że nie weszła. Po pierwsze przegrali z Rosją. Po drugie mimo, że dostali prezent od Izraela i nie potrafili wykorzystać, więc nie ma co się rozczulać. Szkoci to samo, mieli awans w rece, a nie potrafili wygrać w Gruzji. Zespoły, które wyszły z tej grupy wygrały tamte spotkania i awansowały, bo po prostu są piłkarsko lepsze. Szkocji i Szwajcarii też nie ma co porównywac, bo szwajcarzy grali ostatnie dwa lata same sparigi, więc nie można o nich za dużo powiedzieć. Powtarzam po raz drugi na ostatnich imprezach Szwajcarzy grali po elimininacjach, więc potrafili się dostać, tak więc takie gadanie jest niedorzeczne. - woyteq - 03-12-2007 21:44 zaga92 napisał(a):Wojtek3 napisał(a):wyrowana grupa to grupa C. Rozumiem oczywiscie ze tym outsiderem jest Holandia. Zdobyla 1 punkt w eliminacjach z Rumunia i przegrala z nimi grupe 3 punktami. - Wojtek3 - 03-12-2007 21:47 Sluchajcie a jakies wiesci o biletach. Ile moga kosztowac wejsciowki na mecze w grupie ? Znalazlem strone oficjalna mistzostw i maja tam ceny od 300, przez 400 do 700 euro a final za 5 tys euro. Nienormalni ? - Pejter - 04-12-2007 00:25 Wojtek3 napisał(a):Ile moga kosztowac wejsciowki na mecze w grupie ? Znalazlem strone oficjalna mistzostw i maja tam ceny od 300, przez 400 do 700 euro a final za 5 tys euro. Nienormalni ? Niee. Ja dzisiaj czytałem, że najtańsze bilety 45 euro, a najdroższe 500 euro (na finał i to dobrze miejsca!). Moja opcja jest chyba bardziej realna? 8) - Wojtek3 - 04-12-2007 00:29 To co powiesz na to ? <a class="postlink" href="http://www.euroteam2008.com/?gclid=COTVoJiijZACFQ5OQgodAyN1tw">http://www.euroteam2008.com/?gclid=COTV ... QgodAyN1tw</a> Poczekam chyba jak PZPN wrzuci ok 15 grudnia bilety i wtedy kupie 8) Cel - Niemcy. Musze tam byc! - WoLaK - 04-12-2007 09:15 Wojtek3 napisał(a):To co powiesz na to ? Tez mam zamiar pojechac na jeden mecz Polakow.Najbardziej bym chcial wlasnie na ten z Niemcami.Z PZPN bilety bedzie trudno dostac. Z tej strony,ktora Wojtek podal (sa jeszcze chyba takie 2) mozna zarezerwowac bilety,ale czytalem ostatnio,ze jesli bedzie wiecej chetnych niz biletow(a to raczej pewne) to nie masz gwarancji,ze mimo rezerwacji bilet otrzymasz. Zawsze istnieje mozliwosc zakupu biletow przez jakies bior podrozy.Na ten przyklad moj kuzyn na mecz Polska - Ekwador z dojazdem w biurze zaplacil 2000zl. - Maciek - 04-12-2007 10:26 jeeeeeeeee co za bzdury :| zaga92 napisał(a):Tu bym sie zgodzil, bo EURO nie weszlo pare druzyn prezentujacych sie lepiej od Szwajcarow np. Anglia i Szkocja. Grajac w eliminajcach Szwajcarzy by nie awansowali.Outsiderem są WłochyWojtek3 napisał(a):ci pokazali świetnie i lepiej od Szwajcarów? Wiesz co? Jak się ostatnio gdziekolwiek Szkoci pokazali, to ty chyba jeszcze w kołysce spałeś, więc wątpie, że to pamiętasz ![]() ![]() |