Redcafe.pl - Manchester United Forum
Gry komputerowe - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34)
+---- Wątek: Gry komputerowe (/showthread.php?tid=352)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

- Grzeho - 26-11-2007 21:00

Stojkovic napisał(a):Ja raczej nie zagram.. hate fifa!

Moj ziomek :wink:

PES RULEZ Tongue

Ale zycze wam, abyscie znalezli wystarczjaca ilosc osob.

- Stojkovic - 26-11-2007 21:11

No w Fifę nigdy nie lubiałem grać z prostego powodu. Realizm i fifa to dwa antagonizmy. Triki na boisku to była zawsze podstawa Fify (dlatego wypuścili fifę street, bo za dużo trików chcieli w normalnej i pisma komputerowe zjechały ich produkt - fifa 2006) Pamiętam czasy, w których fani Fify argumentowali wyższosć ich gry tym, że w Fifie można było skosić bramkarza, a w PES nie :lol:

- Skull - 26-11-2007 21:19

Ale fify08 chyba nie widziales? :roll:
Musze przyznac że zawsze byłem zwolennikiem fify i do dzis dnia tne jak najęty. 98 była spoko,halóweczka itd,pozniej juz tak bez rewelacji ,ale najnowsza zostawia pozostałe duzo z tyłu,powaga.

- Stojkovic - 26-11-2007 21:26

Fifa 08 jest do zobaczenia/zagrania w salonach empik. Widziałem i muszę stwierdzic, że bez rewelacji jak dla mnie... Ale wiecie. Ja już mogę się starzeć i wyrastać z gier :/

- WoLaK - 26-11-2007 22:36

Skull napisał(a):Ale fify08 chyba nie widziales? :roll:
Musze przyznac że zawsze byłem zwolennikiem fify i do dzis dnia tne jak najęty. 98 była spoko,halóweczka itd,pozniej juz tak bez rewelacji ,ale najnowsza zostawia pozostałe duzo z tyłu,powaga.
To Skull,moze chcesz z nami pograc w turnieju ? Zapraszamy.

- Skull - 26-11-2007 23:08

WoLaK napisał(a):To Skull,moze chcesz z nami pograc w turnieju ? Zapraszamy

Bardzo chętnie bym spróbował,jednak wątpie by cos z tego wyszlo z powodu mojego neta.... modem --> router == Laptop ,nie wiem tylko czemu trace co chwile sygnal :x
Albo źle zainstalowalem routera (ale sygnal jest doskonały) ,albo słaby transfer. Przykro mi,moze innym razem :wink:

- Stojkovic - 06-12-2007 13:46

Ostatnio odświeżyłem nieco starsze tytuły i w wolnym czasie (którego mam bardzo mało, ale zawsze) gram w Hitmana (pierwsza część). Tytuł chyba wszystkim znany i mimo wszystko świetna grywalność i te misje Smile

- Zashi - 06-12-2007 16:56

Ooo..! Ja zakupiłem ostatniego CD-Action i tam takze jest Hitman, tylko że część 3 z podtytulem "Contracts". W pewnym sensie jest to remake pierwszej cześci. Ach ten Agent 47...

PS. Patrz avek :wink:

- Stojkovic - 06-12-2007 18:13

Zashi napisał(a):Ooo..! Ja zakupiłem ostatniego CD-Action i tam takze jest Hitman, tylko że część 3 z podtytulem "Contracts". W pewnym sensie jest to remake pierwszej cześci. Ach ten Agent 47...

No właśnie zastanawiałem się nad zakupem CDA ze względu na ten tytuł, ale mam pirata Tongue
Kasę wolę dołożyć i kupić chyba najlepszą symulację strategiczną II wojny światowej, a mianowicie Combat Mission Afrika Corps. Co do Agenta 47 to ciekawe czy w biedronce by mu ten kod kreskowy na głowie skasowali Smile

- Futbolowa - 07-12-2007 13:09

A ja czekam, aż pan listonosz przyniesie mi MotoGP '07. Od paru tygodni miałam chrapkę na tę grę i tak się złożyło, że wygrałam ją w jakimś konkursie Tongue Nareszcie będzie można się powyżywać.

Co do dyskusji na temat Fify - przyłączam się do jej przeciwników. Znacznie bardziej wolę PES - o wiele wyższy poziom.

- Marek - 07-12-2007 16:12

Zashi napisał(a):Ooo..! Ja zakupiłem ostatniego CD-Action i tam takze jest Hitman, tylko że część 3 z podtytulem "Contracts". W pewnym sensie jest to remake pierwszej cześci. Ach ten Agent 47...

w grudniowym CDA ten Hitman ? sory za byc moze glupie pytanie, ale wole sie upewnic zanim wyjde na deszcz do kiosku :wink:

- Red - 07-12-2007 21:02

DROGI LUDU CO WY NA TO, ZEBY ZORGANIZOWAC TURNIEJ W PILKARZYKI NA KURNIKU? Smile

moim zdaniem to dosyc dobry pomysł, narazie czekam na chętnych, jak bedzie 8 osob to juz sie oplaca robic Smile

- WoLaK - 07-12-2007 21:03

nie gralem w to jeszcze ale sie pisze Big Grin

- Stojkovic - 07-12-2007 23:23

Cytat:moim zdaniem to dosyc dobry pomysł, narazie czekam na chętnych, jak bedzie 8 osob to juz sie oplaca robic

Zapisz mnie, całą klasę maturalna pogrywałem na kartce w piłkarzyki z kumplem (taka nuda była) to i umiejętności strategiczne rozwinąłem.

- ziomo - 08-12-2007 10:05

Obecny! :lol:

Tak na serio to za chwilę zakładam konto i zaczajam tą grę,choć kilka razy już u kumpla pograłem.Mnie Red też możesz zapisać :wink:.