Uwagi/opinie na temat strony - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Uwagi/opinie na temat strony (/showthread.php?tid=397) |
- spalacz - 08-03-2008 20:49 Mam pewną małą sugestię, a mianowicie... Poszerzenie działu 'Download'. Przydałby się w takiej wersji w jakiej był przed zmianą wyglądu strony. Wtedy byłby łatwiejszy dostęp do bramek, np. z początku sezonu lub wcześniejszych lat... - WoLaK - 20-03-2008 19:38 Świat się wali ! Kod: 0.03.2008, 19:27 - Kuba_^^ - 20-03-2008 20:26 Fajnie, ale wiesz, można sięgnąć zawsze po książkę od fizy i sobie ładnie wszystko spisać, albo poszperać trochę w necie Fajnie, że ktoś ma jakąś wiedzę na ten temat, jednak to strona o UNITED -> piłka nożna itd. więc na pewno każdy z nas woli komentarze stojące na lepszym poziomie, ale z dziedziny sportu - Ciampel - 20-03-2008 20:35 Iv to dziewczyna, ma coś koło 20-tki, jeśli się nie mylę - wiedza licealna, więc nie powinno dziwić, choć zatrważającą większość stanowią komentarze na poziomie spod sklepu monopolowego - Wojtek3 - 21-03-2008 16:49 Iv to najwiekszy fanatol FCUM jakiego znam obok Erica, Pejter mialby przejeban** na forum jakby wrocila :lol: - pawlo - 22-03-2008 01:34 btw te 20 trzeba przemnozyc jeszcze chyba zeby wiek sie zgadzal - marcelo - 03-04-2008 08:19 Taka mała uwaga- na stronie w polu "Następny mecz" nie zmieniliście nazwy stadionu, a z tego co kojarzę, to mecz z Middlesbrough nie odbędzie się przecież na Stadio Olimpico :wink: - mashutd - 03-04-2008 11:12 spalacz napisał(a):Mam pewną małą sugestię, a mianowicie... Poszerzenie działu 'Download'. Przydałby się w takiej wersji w jakiej był przed zmianą wyglądu strony. Wtedy byłby łatwiejszy dostęp do bramek, np. z początku sezonu lub wcześniejszych lat...wzupełności się zgadzam poprzedni wygląd stronki bardziej mi sie podobał pozatym pełen szacun I może jakaś nowa sonda :?: ta jest juz dość długo chętnie poznam jej wynik :shock: - Ciampel - 03-04-2008 14:14 marcelo napisał(a):Taka mała uwaga- na stronie w polu "Następny mecz" nie zmieniliście nazwy stadionu, a z tego co kojarzę, to mecz z Middlesbrough nie odbędzie się przecież na Stadio Olimpico Wink Dzięki, zmienione mashutd napisał(a):wzupełności się zgadzam Niedługo (mam nadzieję) kilka niespodzianek. Co do sondy, może jakieś propozycje? ;> - mashutd - 03-04-2008 19:43 może pytanie Kto wygra puchar uefa? bo Lige mistrzów wiemy kto - Ciampel - 03-04-2008 19:49 Jedno pytanie, jaki to ma związek z UNITED? - Skull - 03-04-2008 20:24 Ciampel napisał(a):Co do sondy, może jakieś propozycje? ;> Ile urazów jeszcze w tym sezonie złapie Luis Saha? a) 4 b) 7 c) bedzie zdrowy :roll: d) nie zdoła sie wyleczyc :twisted: :twisted: :twisted: A może jakies pytanko kogo najchetniej widzielibysmy w srodku pola? bo jak wiemy rywalizacja jest wielka i kazdy ma inne zdanie 8) - mashutd - 04-04-2008 09:35 Ciampel napisał(a):Jedno pytanie, jaki to ma związek z UNITED?teraz to mi głupio :oops: - marcelo - 04-04-2008 18:09 Skull napisał(a):A może jakies pytanko kogo najchetniej widzielibysmy w srodku pola? bo jak wiemy rywalizacja jest wielka i kazdy ma inne zdanie Cool Miałem taka sama propozycję. w końcu co do obstawy środka pola to zdania sa podzielone i z pewnościa zaznaczane byłyby różne odpowiedzi. Podpisuje się pod propozycją Skulla obiema rękami. - ziomo - 04-04-2008 18:46 A może pytanie kto następcą SAF-a? |