![]() |
Nani - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: Nani (/showthread.php?tid=442) |
- Wojtek3 - 23-03-2008 22:56 ![]() Skurczybyk jeden ![]() - Kuba_^^ - 23-03-2008 23:00 Nani chyba ma jak na razie pewne miejsce w składzie na najbliższe kilka spotkań, wszedł na boisko i sporo wniósł, asysta i gol to w końcu nie byle co. Wiadomo, że Giggs to legenda i niesamowity zawodnik, swój wiek niestety ma i nie można zawsze patrzeć na zasługi, trzeba patrzeć na obecną formę, a jak na razie to z Portugalczyka jest więcej pożytku niż z Ryana. Brawo Nani, ładne wykończenie ładnej akcji, coś podobny strzał z Arsenalu w FA Cup, jednak wtedy Carrick popisał się lepszym podaniem niż Rooney ![]() - Ciampel - 23-03-2008 23:14 Wojtek3 napisał(a):Skurczybyk jeden Razz A Ferguson ze strachu pewnie gumę połknął :lol: - Skull - 24-03-2008 00:17 Kuba_^^ napisał(a):Wiadomo, że Giggs to legenda Ale na chwile obecną musi ustąpic miejsca młodszemu koledze niestety a moze i stety :wink: i cos mi sie wydaje że tak juz zostanie,bo Nani bedzie gral juz tylko lepiej. Trzeba dodac że swietnie wykonuje rzuty rożne ,fachowiec jak nic,on musi grac! - Pejter - 24-03-2008 08:43 Ciampel napisał(a):A Ferguson ze strachu pewnie gumę połknął Nie, okulary mu spadły :lol: Od kilku miesięcy jestem zdecydowanym przeciwnikiem wystawiania Ryana, a sadzania Naniego na ławce. Po prostu Portugalczyk jest w tej chwili dużo lepszy, daje dużo więcej zespołowi i to jemu należy się miejsce w pierwszym składzie. Pokazał to w meczu z Liverpoolem. - marcelo - 24-03-2008 10:02 No co prawda, to prawda, Nani pokazał się choćby wczoraj z jak najlepszej strony, ale chciałbym tutaj stanąć także w obronie Ryana, który wczoraj także zagrażał bramce Reiny, dla przykładu ten lob, po którym bramkarz L'poolu o mało sam sobie gola nie wpakował, no i miał też kilka dobrych dograń. Ktoś kiedyś wspominał, że Ryan jest najefektywniejszy jak United gra w ustawieniu 4-4-2. Z tego też wnioskuje, że możnaby rzeczywiście wsadzić Naniego do podstawowego składu (kiedy gramy 4-5-1), a później wraz z Tevezem (co dawałoby zmiane na 4-4-2) wchodziłby Ryan. - Wojtek3 - 24-03-2008 11:30 ![]() 8) - Maciek - 24-03-2008 12:09 Ja tam w ogóle się nie martwie jak Nani to robi ![]() Coś niesamowitego Wojtek3 to co teraz w tym gifie wrzuciłeś, truchta sobie i nagle robi dwa dłuższe kroki i takie coś ![]() - Wojtek3 - 24-03-2008 12:14 Maciek napisał(a):(nie wyobrażam sobie, żeby nagle Scholes chciał tak skoczyć, albo inny człowiek, który tego nie potrafi) :lol: albo van der Sar 8) Maciek napisał(a):Świetny atleta, mój człowiek, wierze w niego bardziej niż w drugiego naszego asa z Portugalii Prorokujesz, ze w przyszlosci bedzie wiecej z niego pożytku niz z Ronaldo ? ![]() - Pejter - 24-03-2008 12:17 Maciek napisał(a):Coś niesamowitego Wojtek3 to co teraz w tym gifie wrzuciłeś, truchta sobie i nagle robi dwa dłuższe kroki i takie coś Mimo wszystko, właśnie po tym skoku miał coś z karkiem. Przez cały mecz później chodził i co chwilę przekręcał szyję. - Maciek - 24-03-2008 12:28 Nie prowokuje niczego, po prostu większą sympatią darzę Naniego, który mi jeszcze niczym nie podpadł i widze w nim ogromny potencjał, większy niż widziałem, gdy grał w Sportingu... Prawdopodobnie 25 bramek w sezonie Premiership Nani nigdy nie strzeli, ale mnie to zupełnie nie obchodzi, Beckham też nigdy tylu bramek nie strzelił, Giggs także, a moim zdaniem Ronaldo jeszcze troche do nich brakuje, za to Nani do tej tradycji multiasystowego skrzydłowego/bocznego pomocnika nawiązuje i za to go szalenie cenię Pejter napisał(a):Mimo wszystko, właśnie po tym skoku miał coś z karkiem. Przez cały mecz później chodził i co chwilę przekręcał szyję.Nie zauważyłem, ale wiem za to, że jak ja bym takie coś wykonał, to przez resztę życia mógłbym tylko małym palcem lekko ruszyć :lol: Wojtek3 napisał(a):albo van der SarAkurat van der Sar jest zwinny i nie raz jakieś sprężynki i czy nienajgorsze gwiazdy w jego wykonaniu widziałem ![]() ![]() - Wojtek3 - 24-03-2008 13:23 Maciek napisał(a):Akurat van der Sar jest zwinny i nie raz jakieś sprężynki i czy nienajgorsze gwiazdy w jego wykonaniu widziałem Smile Akurat takiej gwiazdy jak Nani nigdy nie zrobi przez swoj wzrost, dlatego ja go podałem :wink: - Danny93 - 24-03-2008 16:25 Kuba_^^ napisał(a):Nani chyba ma jak na razie pewne miejsce w składzie na najbliższe kilka spotkań, wszedł na boisko i sporo wniósł, asysta i gol to w końcu nie byle co. Wiadomo, że Giggs to legenda i niesamowity zawodnik, swój wiek niestety ma i nie można zawsze patrzeć na zasługi, trzeba patrzeć na obecną formę, a jak na razie to z Portugalczyka jest więcej pożytku niż z Ryana. Skull napisał(a):Ale na chwile obecną musi ustąpic miejsca młodszemu koledze niestety a moze i stety Wink i cos mi sie wydaje że tak juz zostanie,bo Nani bedzie gral juz tylko lepiej. Pejter napisał(a):Od kilku miesięcy jestem zdecydowanym przeciwnikiem wystawiania Ryana, a sadzania Naniego na ławce. Po prostu Portugalczyk jest w tej chwili dużo lepszy, daje dużo więcej zespołowi i to jemu należy się miejsce w pierwszym składzie. Pokazał to w meczu z Liverpoolem. Spodziewałem się takich komentarzy,panowie spokojnie,pamiętacie jak wielu z was wypisywało że Scholes powinien grzać ławę itd. a teraz wychwalacie go pod niebiosa,jestem przekonany że również Giggs jeszcze pokaże na co go stać,po za tym w mojej ocenie Walijczyk wczoraj zagrał nieźle,może nie błyszczał ale pewne braki nadrabiał boiskowym cwaniactwem,i pokazał kilka bardzo dobrych zagrań,choćby słupek Ronaldo w pierwszej połowie to w głównej mierze zasługa znakomitego zagrania Giggsa.Oczywiście wejście Naniego,mi też zaimponowało,najpierw asysta,a później wspaniała bramka.W każdym bądź razie uważam że w następnym ligowym meczu z Aston Villą w podstawowym składzie powinien wyjść Giggs,natomiast w wyjazdowym meczu LM z Romą zdecydowanie Nani,pewnie Ferguson znów nastawi swój zespół na grę z kontry,a młody Portugalczyk idealnie nadaje się właśnie do takiej taktyki. - Kuba_^^ - 24-03-2008 16:36 Danny93 napisał(a):pamiętacie jak wielu z was wypisywało że Scholes powinien grzać ławę itd. a teraz wychwalacie go pod niebiosa Wychwalamy, bo zagrał wczoraj dobre spotkanie przeciwko scousersom, nie można jego występu ocenić słabo, więc piszemy to co myślimy, jednak też pamiętają, że to w sumie pierwsze dobre spotkanie Scholesa po kontuzji, nie wiadomo co będzie w następnych spotkaniach, może znowu zagra słabo? Oczywiście nikt tego nie chce, nie ma co oceniać zawodnika po jednym spotkaniu. Tak samo sprawa ma się z Giggsem, który na razie nie najlepiej się prezentuje, ale kto wie, może jeszcze złapie formę i będzie grał więcej... Pejter napisał(a):Mimo wszystko, właśnie po tym skoku miał coś z karkiem. Przez cały mecz później chodził i co chwilę przekręcał szyję. A moż gdy podbiegali do niego zawodnicy pogratulować mu bramki dostał w twarz i coś mu przeskoczyło? :lol: - Maro11 - 24-03-2008 16:44 Co brakuje Ronaldo do Beckhma? chyba tylko takiej zony jaka ma Becks bo pilkarsko Ronaldo dawno wyprzedził becksa o spora odlegosc. Jakos sobie nie przypominam by Becks miał sezon z tyloma golai i asystami co Ronaldo w tamtym sezonie. |