![]() |
Oceń osobę powyżej - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Oceń osobę powyżej (/showthread.php?tid=52) |
Re: Oceń osobę powyżej - Foster - 30-06-2008 18:43 AV - bardzo fajny, przede wszystkim orginalny ![]() Nick - mi się podoba, najwazniejsze że ma sens ![]() Podpis - cały czas ten sam ![]() User - znam Cię jeszcze ze starego forum. Zawsze bardzo aktywny, posiada ogromną więdzę na temat piłki i nie tylko. Zawsze się z Tobą dyskutuje na różne tematy...byłeś aktywny na starym i tu jesteś nadal aktywny. Tak dalej ![]() Edit: jeśli chodzi o mój nick to tłumacze, 26 wzięło się z .... Ben Foster grał z numerem 26 w Watford, miałem nadzieję że w United też będzie miał taki nr, ale dostał 12 ![]() Re: Oceń osobę powyżej - Tomassen - 30-06-2008 19:25 Foster26 av: no rooney se jedzie na qlanach ![]() nick: Zainspirowany Benem, ale to 26? podpis: standard user: z tego co wiem, to przyszedł razem z połączeniem for. Póki co jeszcze nie bardzo go znam, bo w sumie mam mniej czasu na czytanie forum, ale nie zauważyłem rażących nieprawidłowości ![]() Re: Oceń osobę powyżej - maju - 01-07-2008 18:10 Tomassen av: Mimo podpisu nie wiem, czy to Bob, bo mnie to całkiem nie kręci, ale sam w sobie av jest fajny ;] nick: Czyżbyś miał na imę Tomek? kojarzy mi sięz jakimś piłkarzem, ale nie wiem którym. Chyba Tommasonem ![]() podpis: nie wiedziałem, że wykonawcy Reggae (dobrze napisałem ![]() user: wali z "grubej rury". Zawsze mówi wprost co mu się (nie) podoba;] Wiedzę o piłce ma i często wyraża swoją opinię na każdy temat. Facet zna sięna językach (obcyh np. angielski, niemiecki ![]() Re: Oceń osobę powyżej - Miko - 01-07-2008 18:35 maju1309, av - Nasze polskie zespoły w europejskich pucharach. Oby się udało ![]() nick - Rok temu na DP skojarzyłem go z dziewczyną :? Majek, może być gdyby te cyferki odjąć. user - Kontrowersyjny w pewnych sprawach. Uwielbia postować na forum. Zarobił dwa ostrzeżenia od ringo. Pracuje z nim w redakcji, problemów nie sprawia. Da się z nim pogadać o sprawach futbolowych ![]() ![]() podpis - 1 na tak | 2 na nie, trochę niesmaczne. Re: Oceń osobę powyżej - maju - 02-07-2008 16:31 Miko av: Aga Radwańska... ze względu na sukcesy, jak najbardziej na topie, ale za urodę polecałbym Domachowską ![]() nick: od imienia;] ciekawy skrót podpis: głęboki cytat, jednak do tej pory sięzastanawiam, z jakiego powodu wybrał akurat ten user: już na jednym forum zdążyłem z nim pisać, a także na gg kilka razy zagadaliśmy i jest to osoba, z którą bardzo chętnie się rozmawia. Trochę szkoda, że kibucje Lechowi, ale jakoś to przeboleję. Straszny optymista, co oczywiście działa na jego korzyść ![]() No tak... nie pierwsza osoba zwraca uwagęna cyferki. Nick mam taki wszędzie, a to dlatego, że jak zakładałem pocztę (moja pierwsza czynność, jak neta założyłem) jak próbowałem 'maju', było zajęte. 1309 - 13.09(.93) - moja data urodzenia ;] //Widzę, że się poprawiłeś z polskimi znakami, ale przed wysłaniem wiadomości zawsze dawaj podgląd, aby sprawdzić ew. błędy (tu brak spacji, nie po raz pierwszy) - paolo Re: Oceń osobę powyżej - Sarni - 02-07-2008 16:35 maju928139028391287309127480127301823918 av: nie wyswietla mi sie, ciezko ocenic nick: za duzo cyfr, poczatek jak nazwisko mojej kolezanki z klasy podpis: cytat malo trafny, bo Polska nie ma takiego potencjalu pilkarskiego jak Rosja i miec nie bedzie user: pierwsze wrazenie pozytywne, w dwoch tematach poparlem go mimo ze nikt sie z nim zbytnio nie zgadzal, raz sie z nim lekko nie zgodzilem, ale jak powinniscie wiedziec, to bardzo dobry bilans. Wyrabia sobie u mnie dobra opinie Re: Oceń osobę powyżej - matys - 02-07-2008 17:02 Sarni af: mi sie podoba ![]() nick: no fajny jest, jakoś tak zapada w pamięć, a czemu to nie wiem, pewnie temu, że jest fajny. user: Pierwsze starcie z nim miałem na DP, jak sie kłóciłem, ze Jol dobrym trenerem jest ![]() Re: Oceń osobę powyżej - sebos_krk - 02-07-2008 22:34 mateksa av: bardzo oryginalny ![]() nick: nie wiem o co chodzi, więc proszę o wytłumaczenie. Może Matek S.A? user: niedawno zawitał na forum. Pisze całkiem mądrze, ma swoje zdanie co ważne. Trochę za dużo indywidualnych dyskusji w przekrzykiwaniem się kto ma rację. Ale ogólne wrażenie bardzo pozytywne. Re: Oceń osobę powyżej - Kisia92 - 03-07-2008 09:41 sebos_krk av- to już chyba znak rozpoznawczy, choć inwencja twórcza nie powala;] nick-Sebastian, Kraków? ![]() user- Jest tu dość długo, jego wkład w prace forum jest widoczny. Dużo postów, wszystkie na poziomie, a podpis wyjaśnia chyba wszystko odnośnie tej osoby ![]() Zasłużony awans a w moich oczach user na 5+ ![]() Re: Oceń osobę powyżej - Miko - 03-07-2008 10:25 Kisia92, av - To jest taka lepsza wersja Ołszeja. Defensywny pomocnik mieszający się z prawym obrońcą. Ale avek taki unikatowy ![]() nick - Wiadomo cyferki określają rok urodzenie tejże moderatorki ![]() user - Na początku naszej "znajomości" występowały kłótnie na DP. Z czasem zacząłem z nią rozmawiać i raczej w niepamięć poszły nasze spory. Ma własne zdanie, zasady i się ich trzyma. I nie raz się o tym przekonałem na własnej skórze. Wartościowa userka na forum. A poza tym lubi kulki i Selby'iego ![]() Re: Oceń osobę powyżej - Mata - 03-07-2008 10:33 Mikuś <niesforny> av : jak widać wielki fan naszej nie przeciętnej tenisistki , ciekawe czy też darzył ją sympatią przed Wimbledonem ;P imo myślę że jednak tak nick: z początku nie wiedziałem a raczej nie wpadłem skąd mógł się wziąć , jak widać skrócone o połowę imię, szybko zapada w pamięc usero: pisze wszędzie, jak widać prawdziwy fan sportu nie tylko piłki nożnej , ma swoje zdanie którego stara się bronić , wszystko nawet cacy topórek zakopany ale ten Lech :evil: podpis : jw wszystko cacy tylko kaleczy opinie Leszek no ale może kiedyś zmądrzejesz ![]() Re: Oceń osobę powyżej - maju - 03-07-2008 13:55 Mata av: Ronny ![]() nick: :?: nie wiem skąd się wziął, całkiem oryginalny user: kilka małych dyskusji z nim miałem i cenięsobie to, bo próbował mnie przekonać do swojej racji, a to najważniejsze, aby dyskusja była udana. Ogólnie cenię go, a to, że nie kibicuje lechowi daje mu dodatkowy punkt ;] oczywiście pozytywna ocenka ;p podpis: powiedzmy, że zapomniał go ustawić ![]() Re: Oceń osobę powyżej - Rafcio - 03-07-2008 18:14 maju1309, avatar - szczerze mówiąc to mocno kiepskawy ![]() nick - liczby sa wkurzające podpis - Legia jest beeeeeee user- Czasami moim zdaniem pisze głupoty, no ale co do np. takiej kadry na Euro to miał niestety rację a za bzdure totalna to uważałem. Jego tekst z emo i linkimparkami przejdzie do klasyki. Ogólnie niezły ![]() Re: Oceń osobę powyżej - paolo - 15-07-2008 17:13 Rafcio avatar - całkiem niezły Wayne w wykonaniu chyba pzydka nick - na pewno Rafał, co więcej dodać podpis - cała prawda (nie tylko o nim ![]() user- na początku nie wydawało mi się, aby miał 17 lat, jednak od pewnego czasu pisze naprawdę nieźle. W moim odczuciu poprawił się, więc na + Re: Oceń osobę powyżej - BartiMU - 16-07-2008 10:43 paolo Avek: Oryginalny, podoba mi się Nick: Hmmm.. Maybe Paweł? Taki trochę włoski ten nick Podpis: Oczywiście przyśpiewka o Andersonie, good User: Jest tu dłużej niż ja i w ostatnim czasie bardzo aktywny, na pewno wartościowa postać forum. Powiem tak, dobry z Ciebie User ![]() |