Piłkarzyki - DRAFT - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Piłkarzyki (/forumdisplay.php?fid=37) +---- Wątek: Piłkarzyki - DRAFT (/showthread.php?tid=564) |
Re: Piłkarzyki - DRAFT - Mata - 07-12-2008 19:33 Zashi napisał(a):Trzeba takze zaznaczyc, ze w jednym posciem w drafcie mozna zabrac jednego gracza. Aby zabrac kolejnego trzeba czekac, az wszyscy inni wybiorą. Czyli jak w pierwszym drafcie. Tak własnie , tak właśnie! Re: Piłkarzyki - DRAFT - Wróg Arsenalu - 07-12-2008 21:50 Maju, sory ale jak używasz jakiś określeń typu "lista dostępna, nie dostępna" to po prostu nie zrozumiałem co masz nam myśli. Piszecie też o jakimś uważnym śledzeniu kto, ile bramek strzelił. Mi się wydaje że każdy co się po prostu interesuje piłką orientuje się bez problemu kto jest w czołówce strzelców w Primera, Bundeslidze czy Serie A. Nie trzeba uważnego śledzenia. Poza tym, nawet jak by się ktoś taki niezorientowany znalazł, to wystarczy że sprawdzi sobie listę strzelców tych lig i po chwili ma już taką samą wiedzą co ten który tak "uważnie śledzi poczynania napastników" od początku sezonu. :roll: Re: Piłkarzyki - DRAFT - Mata - 08-12-2008 12:04 Obecna kolejność draftu z uwzględnieniem liczby wyborów: paolo ( 1 wybór w drafcie) maju (3 wybory w drafcie) RedLucas ( 2 wybory w drafcie) muszeq (3 wybory w drafcie) fidain ( 2 wybory w drafcie) Aneain ( 1 wybór w drafcie) Foster26 ( 1 wybór w drafcie) Miko ( 2 wybory w drafcie) Zashi ( 2 wybory w drafcie) Mata ( 1 wybór w drafcie ) Minh ( 2 wybory w drafcie) Re: Piłkarzyki - DRAFT - Lasq - 08-12-2008 12:05 <żart> Ja jestem za wersją Aenaina bo wtedy bym wybierał jako pierwszy </żart> A tak na poważniej to faktycznie szkoda, że za wygranie grupy nie ma nic (w większości pucharów ma się przynajmniej słabszego teoretycznie przeciwnika w losowaniu później) bo właściwie nie ma różnicy między 1 a 3 miejscem Wracając do tematu to wywalam Pato i Bojana Krkica i zgłaszam się do draftu. Btw. mam dość ważne pytanie. Czy jeśli wywalę tych dwóch graczy i potem np. okaże się, że wszyscy zawodnicy, których chciałem wziąć są już wzięci czy mogę wybrać z draftu z powrotem mojego zawodnika (oczywiście jeśli wcześniej nikt go nie wybrał)? Np. wywalam Pato i Krkica, po czym okazuje się, że jak przychodzi moja kolej to nie ma już nikogo lepszego do wzięcia więc wybieram z draftu np. Pato. Re: Piłkarzyki - DRAFT - Mata - 08-12-2008 12:08 fidain napisał(a):Btw. mam dość ważne pytanie. Czy jeśli wywalę tych dwóch graczy i potem np. okaże się, że wszyscy zawodnicy, których chciałem wziąć są już wzięci czy mogę wybrać z draftu z powrotem mojego zawodnika (oczywiście jeśli wcześniej nikt go nie wybrał)? Np. wywalam Pato i Krkica, po czym okazuje się, że jak przychodzi moja kolej to nie ma już nikogo lepszego do wzięcia więc wybieram z draftu np. Pato. Tak oczywiście , że możesz . Zaraz zedytuje powyższy mój post i uwzględnię Cię w drafcie Re: Piłkarzyki - DRAFT - Minh - 08-12-2008 13:38 o co chodzi z liczba wyborow w drafcie? Re: Piłkarzyki - DRAFT - Mata - 08-12-2008 13:42 pozbyłeś się dwóch zawodników więc na ich miejsce wybierasz dwóch w drafcie ;p chyba ,że nie chcesz to daj wcześniej cynk ;d Re: Piłkarzyki - DRAFT - Wróg Arsenalu - 08-12-2008 14:59 Mata, mam prośbę, czy mógłbyś przygotować listę zawodników którzy mają już zespoły ? Ułatwiłoby to wybieranie piłkarzy do drafta. Re: Piłkarzyki - DRAFT - Foster - 08-12-2008 15:52 Już to jest przecież zrobione.... Mata napisał(a):Minh - C. RONALDO, LUCA TONI, SILVA, TOTTI, , CHINYANA, A. ALVES, Ja mam jeszcze takie jedno pytanie. Draft się skończy wszyscy już wybiorą sobie graczy, a np. ja za kilka dojdę do wniosku, że może jeszcze kogoś bym wyrzucił, a w jego miejsce wziąłbym kogoś innego. Czy takie coś jest możliwe? Od razu mówię że wg mnie powinno być Re: Piłkarzyki - DRAFT - Mata - 08-12-2008 16:03 Cytat:ASHTON , ALVES , AGUERO, ARTRETA, , ANELKA, ADEBAYOR, AGHONLAHOR, AMAURI Re: Piłkarzyki - DRAFT - Mata - 08-12-2008 16:47 Foster26 napisał(a):Ja mam jeszcze takie jedno pytanie. Draft się skończy wszyscy już wybiorą sobie graczy, a np. ja za kilka dojdę do wniosku, że może jeszcze kogoś bym wyrzucił, a w jego miejsce wziąłbym kogoś innego. Czy takie coś jest możliwe? Od razu mówię że wg mnie powinno być Myślę , że tak jak najbardziej . Ale oczywiście tylko i wyłącznie gdy będzie trwało okienko transferowe. Za rok będzie nam o niebo lepiej, zbierzemy tylko obecne postanowienia w kupę i heja Re: Piłkarzyki - DRAFT - maju - 09-12-2008 13:20 A czy jeśli ja w swojej kolejce w drafcie pozyskam piłkarza to będę mógł wymieniać się piłkarzami z innymi userami podczas gdy w drafcie jest czyjaś kolejka? Re: Piłkarzyki - DRAFT - Mata - 09-12-2008 15:18 maju napisał(a):A czy jeśli ja w swojej kolejce w drafcie pozyskam piłkarza to będę mógł wymieniać się piłkarzami z innymi userami podczas gdy w drafcie jest czyjaś kolejka? oO a czemu niby nie ? okienko startuje jutro od godziny 9:00 więc szykować się panowie Re: Piłkarzyki - DRAFT - Zashi - 09-12-2008 16:34 Jesli jeszcze mozna to ja chcialbym wyrzucic Benta. Re: Piłkarzyki - DRAFT - Mata - 09-12-2008 16:39 KTO CHCE WZIĄĆ UDZIAŁ W DRAFCIE MA CZAS NA ZGŁOSZENIE SIĘ DO 20,00 DNIA DZISIEJSZEGO!!! NA CHWILĘ OBECNĄ WYGLĄDA TO NASTĘPUJĄCO : kolejność oraz ilość wyborów: Cytat:paolo ( 1 wybór w drafcie) Piłkarze będący już w kadrach drużyn: Cytat:ASHTON , ALVES , AGUERO, ARTRETA, ANDERSON, ANELKA, ADEBAYOR, AGHONLAHOR, AMAURI |