Antonio Valencia - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Kadra (/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Antonio Valencia (/showthread.php?tid=724) |
Re: Antonio Valencia - sebos_krk - 21-12-2011 23:49 Ja bym tam chciał takiego drugiego ofensywnego bocznego jak Evra, tak żeby co chwilę nie zmieniać i ułożyć jakoś współpracę prawy obrońca - prawy skrzydłowy. Re: Antonio Valencia - Kosma - 21-12-2011 23:54 Jones. Re: Antonio Valencia - sebos_krk - 21-12-2011 23:57 Środkowy obrońca albo dm. Re: Antonio Valencia - mucha - 22-12-2011 00:16 Rafael. Może w końcu przestanie się łamać. Najwyższa pora Re: Antonio Valencia - Hubson - 22-12-2011 08:19 To samo Fabio się powinno tyczyć. Chciałbym zobaczyć w końcu taki mecz gdzie Rafael chasa po prawej a Fabio po lewej. Jakby jeszcze Evans grał z którymś z młodszych anglików, np ze Smallingiem, w środku Clev z Jonesem no to kurwa skład zajebiście młody i zajebiście prespektywiczny. Rooneyowi by pomagali Welbeck i Javier no to kurwa bajka za jakieś 3 lata. Tylko niech oni grają a nie się łamią co chwilę. Re: Antonio Valencia - michal85 - 15-01-2012 08:27 Fenomenalna dyspozycja w ostatnim czasie :shock: W takiej dyspozycji jest nie do wygryzienia ze składu - niby nadal jest przewidywalny ale cholernie efektywny. Uwielbiam to jak potrafi zniszczyć lewego obrońcę rywala, uwielbiam ten typ skrzydłowego. Nie kombinuje, biegnie na pełnej szybkości, przestawia rywala i świetnie dośrodkowuje 8-) ps wczoraj chyba dośrodkował z lewej nogi :shock: Re: Antonio Valencia - Mubinio - 15-01-2012 09:03 michal85 napisał(a):ps wczoraj chyba dośrodkował z lewej nogi :shock: No ja miałem wczoraj mózg rozjebany - raz dośrodkował z lewej nogi, a w końcówce meczu podał lewą nogą... No jest przewidywalny jak cholera, ale właśnie - co z tego? Jest tylko jedno określenie, które w 100% oddaje wbieganie Walencji prawym skrzydłem - on to robi NA PEŁNEJ KURWIE. Re: Antonio Valencia - Hubson - 15-01-2012 10:13 Pod koniec jak Rooney przestrzelił tuż obok słupka no to to co zrobił jak się typ rozpędził no to sorry. I to dośrodkowanie z lewej było całkiem dobre, czemu on tak rzadko tego próbuje. Widać, że forma jest ok i teraz chyba goście któzy widzieli go tylko jako rotacja i zastępstwo dla Younga i Naniego muszą być nieźle zaskoczeni. Re: Antonio Valencia - panopticum - 15-01-2012 15:36 Mam nadzieję, że już nigdy nie będzie próbował dośrodkowywać ani podawać lewą nogą. Powinien ograniczyć nawet podpieranie się na lewej nodze. Pozwalam mu jej używać tylko w skrajnych sytuacjach, np. żeby się nie ślizgać na kiblu. Re: Antonio Valencia - matys - 15-01-2012 15:41 Jak się można ślizgać na kiblu? Re: Antonio Valencia - Jaroldz - 15-01-2012 15:43 Wreszcie wrócił stary dobry Antoś :-D Wczoraj zniszczył kolejnego lewego obrońcę rywali, sprawił, że zaczęło mu się kręcić w głowie Jak się Antoni rozpędzi, to zatrzymuje się dopiero przy linii końcowej, a tam już wie, co zrobić- świetnie wrzucić piłę w pole karne. Brawo Valencia :!: Re: Antonio Valencia - panopticum - 15-01-2012 15:46 matys napisał(a):Jak się można ślizgać na kiblu?Uważam, że bez lewej nogi można. Re: Antonio Valencia - matys - 15-01-2012 15:50 panopticum napisał(a):Uważam, że bez lewej nogi można.Faktycznie, sprawdziłem i rzeczywiście, bez lewej nogi obsrałem deske. Re: Antonio Valencia - Mubinio - 21-01-2012 10:28 [flash=450,350]http://www.youtube.com/v/mgy9pMT-dqg[/flash] Takie coś żem znalazł. :shock: Re: Antonio Valencia - mateuszr20471 - 21-01-2012 11:11 Fajnie ogladac Antonio w takiej formie, nawet dosrodkowal raz lewa noga. |