Redcafe.pl - Manchester United Forum
Diabły na wypożyczeniach - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Kadra (/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Diabły na wypożyczeniach (/showthread.php?tid=76)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Re: Diabły na wypożyczeniach - Kosma - 16-04-2010 22:48

Skrót z meczu. Rzeczywiście, fajnie się zachował.
Mógł ukłuć jeszcze z dystansu, ale bramkarz z cholernym trudem wybił nad poprzeczkę.

<a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=Guvny1qV8V8">http://www.youtube.com/watch?v=Guvny1qV8V8</a>

Re: Diabły na wypożyczeniach - panopticum - 16-04-2010 23:34

<a class="postlink" href="http://www.101greatgoals.com/videodisplay/5382452/">http://www.101greatgoals.com/videodisplay/5382452/</a>
<a class="postlink" href="http://www.101greatgoals.com/videodisplay/5382935/">http://www.101greatgoals.com/videodisplay/5382935/</a>
Bramki Zorana. Naprawdę ładnie się prezentuje.

Re: Diabły na wypożyczeniach - Foster - 17-04-2010 11:08

matys napisał(a):A nie mówiło się coś o 4 mln €?
Wczoraj komentator podczas meczu powiedział 9 mln€, nie wiem, może się pomylił, a może tamta informacja była nieprawdziwa.

Re: Diabły na wypożyczeniach - Foster - 19-04-2010 14:59

Cytat:Wypożyczony do zespołu Watford Tom Cleverley otrzymał tytuł najlepszego piłkarza sezonu "Szerszeni" podczas specjalnej uroczystości klubu z Vicarage Road.
Wypożyczony z Old Trafford Cleverley był w tym sezonie bardzo ważnym piłkarzem Watford. W 35 meczach zdobył on aż jedenaście goli, dzięki którym wciąż przewodzi liście strzelców klubu występującego w rozgrywkach The Championship.
Brawo Tom Smile

A przy okazji wypożyczonych graczy, Tosić powiedział, że chciałby zostać w Koln.

Re: Diabły na wypożyczeniach - Lukas - 19-04-2010 16:12

Foster napisał(a):A przy okazji wypożyczonych graczy, Tosić powiedział, że chciałby zostać w Koln.
Nigdzie nie widziałem takiej wiadomości, dlatego chętnie poznam źródło.
Czyżby Zoran już zrezygnował z gry w Manchesterze? Przecież tuż po przyjściu do niemieckiego klubu mówił, że to tylko przystanek i chce wrócić do United. Już mu się odwidziało? Może faktycznie uznał, że niekoniecznie musi grać w United, gdzie trzeba włożyć więcej wysiłku a i tak ciężko się przebić- a tutaj ma pewne miejsce...
Szczerze, liczyłem, że wróci po sezonie do nas i będzie uzupełnieniem składu w jakimś stopniu.

Re: Diabły na wypożyczeniach - Czary - 19-04-2010 16:14

Lukas napisał(a):Nigdzie nie widziałem takiej wiadomości, dlatego chętnie poznam źródło.

Tutaj:

Cytat:"Mógłbym tutaj zostać, ale to zależy od Manchesteru United. Jeśli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać," - powiedział Zoran Tošić dla niemieckiej prasy.

"Moja rodzina czuje się tutaj jak w domu. Kibice tutaj są wspaniali. Po meczu z Bochum byłem zaskoczony tym, jak ludzie tutaj potrafią się cieszyć... Poza tym gram regularnie, a to był główny powód, dla którego tutaj przyszedłem."

"Nie ukrywam, że w przyszłości chciałbym grać w Lidze Mistrzów, ale jestem piłkarzem Manchesteru United i to wyłącznie do nich należy ta decyzja." - zakończył Tošić.

źródło: IMScouting.com

Re: Diabły na wypożyczeniach - Foster - 03-05-2010 13:01

Jak podaje Sky Sports, Welbeck i James w przyszłym sezonie znów zostaną wypożyczeni do Preston North End. Osobiście uważam, że wszystkim wyjdzie to na dobre.
Na Old Trafford Danny w przyszłym sezonie nie mógłby liczyć na zbyt wiele występów. Rooney, Berbatov, Owen, Macheda + Chicharito, któremu będzie trzeba dać szanse by zobaczyć na co go stać. 5 napastników, a miejsca tylko 2, no chyba, że gramy 4-5-1 wtedy tylko 1.
James już podczas obecnego wypożyczenie pokazuje się z bardzo dobrej strony. Kolejne wypożyczenie bardzo dobrze mu zrobi. Matthew przyzwyczai się do ostrej gry, znów będzie grał co tydzień, dzięki czemu jego rozwój powinien nabrać tempa. Mam nadzieję, że za 2 -3 lata Anglik z powodzeniem będzie grywał w pierwszym zespole United.

Re: Diabły na wypożyczeniach - matys - 03-05-2010 13:21

Żaden klub z Premier League nie chce Welbecka? Jestem jak najbardziej za wypożyczeniem, ale fajnie jakby to był jakiś Bolton czy Wigan, a nie Coca Cola. Np. taki Wilshere choć dwa lata młodszy od Welbecka to już się ogrywa w Boltonie, na czym korzystają wszyscy.

Re: Diabły na wypożyczeniach - panopticum - 03-05-2010 13:32

No, Championship to on raczej nie podbił. Na pewno nie zarządził tak jak Cleverley, który jest słusznie chwalony. Jednocześnie, raczej zlewane są osiągnięcia Zorana, który walnął jakieś 6 goli w 12 meczach. A nie gra w drugiej lidze, tylko pierwszej. Szkoda, że coś przebąkuje, jak mu się w Kolonii podoba.

Re: Diabły na wypożyczeniach - michal85 - 03-05-2010 13:48

Wilshere to talent na miarę Rooney'a, więc porównania z nim przegrywa 99,9% nastolatków na świecie. Welbeck pomimo tego, że jest z pewnością nieprzeciętnie utalentowany, to jeszcze sporo musi się nauczyć. Najlepsza więc będzie regularna gra na wypożyczeniu, a to mogą mu zagwarantować tylko w Championship. Nie ma co ukrywać - Danny trochę stanął w rozwoju, głównie za sprawą nagminnych kontuzji, które go nękają. Oby tylko zdrowie mu dopisało - jeśli nie potwierdzi swojej klasy w przyszłym sezonie to najprawdopodobniej Ferguson się z nim pożegna.

Re: Diabły na wypożyczeniach - Foster - 12-05-2010 20:24

Cytat:Newcastle United, które awansowało w tym sezonie do Premier League, jest zainteresowane pozyskaniem dwójki młodych zawodników Manchesteru United, Dannym Welbeckiem i Tomem Cleverleyem.
Jednak jakiś klub z Premier League chce wypożyczyć Welbecka. Jeśli to prawda i NU jest w stanie zagwarantować Anglikowi w miarę regularną grę to jestem jak najbardziej za.
Co do Toma, to wolałbym żeby dostał szansę w United, jednak wypożyczenie do klubu z Premier League nie byłoby najgorszym pomysłem, gdyż po kolejnym sezonie moglibyśmy odpowiedzieć na pytanie, czy Tom jest na tyle dobry by poradzić sobie w najlepszej lidze świata.

Re: Diabły na wypożyczeniach - Foster - 02-07-2010 12:44

Cytat:Zawodnik rezerw Manchesteru United, Matthew James został ponownie wypożyczony do zespołu z The Championship, Preston North End - donosi oficjalna strona Czerwonych Diabłów.
Bardzo dobre posunięcie.
Championship > ...... > Rezerwy

Re: Diabły na wypożyczeniach - Czary - 06-07-2010 12:03

Tom Cleverley nadchodzący sezon spędzi na wypożyczeniu w Newcastle United. Umowa została już potwierdzona przez Ferga i menadżera Srok.

Cytat:"Umowa została już potwierdzona. Zostało jeszcze tylko parę formalności" - powiedział menedżer Newcastle United, Chris Hughton.

Jeśli rzeczywiście miał mało u nas grać to dobre posunięcie. Mam nadzieję, że wywalczy sobie miejsce w pierwszej jedenastce Newcastle i po ewentualnym dobrym sezonie w EPL powalczy o swoje miejsce w United, jeśli nie da rady to w Newcastle to raczej nie ma czego u nas szukać.

Re: Diabły na wypożyczeniach - michal85 - 06-07-2010 15:27

Rossi i Gibson na wypozyczeniach szału nie robili...

Ważne, żeby trafił do drużyny, która gra w piłkę, która da mu szanse na pokazanie się. Żałuję jednak, że nie dostanie szansy u nas w tym sezonie - przy naszej obecnej kadrze widzę dla niego miejsce. Wolałbym jego niż Andersona, Obertana, czy nawet od Giggsa na skrzydle.

Re: Diabły na wypożyczeniach - daniel - 06-07-2010 17:52

Podpisał niedawno nowy kontrakt więc niech się ogrywa. W tym Newcastle wielkiej konkurencji nie ma wiec będzie miał okazje żeby się pokazać, choć ja osobiście dałbym mu szanse choćby w meczach przedsezonowych.