Redcafe.pl - Manchester United Forum
Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Sport (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Piłka nożna (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Wątek: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe (/showthread.php?tid=918)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - Mubinio - 28-06-2011 08:37

panopticum napisał(a):Jakby ktoś wyłożył dobrą kasę za Rooney`a, to tylko sir Alex mógłby powstrzymać Glazerów przed sprzedażą.

To jest całkiem logiczne, w końcu jest menedżerem. A jakby się uparł, żeby Rooneya sprzedać, to by sprzedali. Proste.

Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - Jaroldz - 28-06-2011 08:47

Foster napisał(a):Sanchez ponad 50
Cavani ponad 100
:lol:
Mają poczucie humoru przedstawiciele Udinese i Napoli.

To jeszcze nic. Sao Paulo swojego nastolatka, Lucasa, którym się interesujemy, wycenili na 80 mln euro Wink

Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - panopticum - 28-06-2011 16:16

Mubinio napisał(a):To jest całkiem logiczne, w końcu jest menedżerem. A jakby się uparł, żeby Rooneya sprzedać, to by sprzedali. Proste.
Dziękuję za poparcie moich słów. 8-)

Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - odder - 28-06-2011 18:19

David De Gea potwierdził dzisiaj na swoim Twitterze otrzymanie oferty ze strony United i zaproszenie do zwiedzenia Old Trafford i miasta :-))

Mistrz świata U-21 ma teraz zająć się negocjacjami odnośnie warunków umowy. Cena za De Geę ma wynieść ok. 17,8-18 mln funtów. Jak informuje Manchester Evening News, kontrakt ma być podpisany na pięć lat, a wszystko powinno wyjaśnić się w piątek, kiedy Davidowi kończy się umowa z obecnym menadżerem (oszczędzamy na prowizji? :-)

Nie wiem tylko, dlaczego podczas wejścia do kliniki próbowano go zasłonić białym kocem...
[Obrazek: C_71_article_1424928_image_list_image_li...3A23%3A012]

Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - panopticum - 28-06-2011 20:31

Miał kleksa na dupie.

Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - daniel - 28-06-2011 21:09

Mógłby zacząć się kręci jak diabeł tasmański z animków, za chuja nikt by nie ogarnął kto to. Ja i tak myślę, że to Modric w przebraniu Wink

Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - robaldo - 29-06-2011 15:37

Connor Wickham, reprezentant Anglii U-21, grający na co dzień w Ipswich, przeniósł się do Sunderlandu. Transakcja opiewała na kwotę 8 mln funtów, która może urosnąć do 12 mln, jeśli zawodnik osiągnie określone sportowe cele. Chłopak ma raptem 18 lat (mój rocznik, ale jest z marca, a ja z września i dlatego pewnie mnie uprzedził w rozwoju kariery <hahaha> ), ale kwota jak na Sunderland całkiem duża. :o

Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - michal85 - 29-06-2011 15:44

Sunderland od czasów Keane'a potrafi wydać na transfery dość grubą kasę. Wickham to jeden z największych talentów angielskiej piłki. Chyba największa gwiazda zeszłorocznej drużyny Anglii u-17 (a przecież grał tam Mceachran,czy nasz Keane) która to sięgneła po Mistrzostwo Europy. Niewątpliwie materiał na świetnego zawodnika i pewnie za kilka lat Sunderland dostanie za niego kilka razy większą gotówkę, bo wątpię, żeby pograł tam do końca kariery Wink

Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - Intel - 29-06-2011 15:47

Dodajmy, że interesował się nim ponoć Liverpool (chociaż wiemy, jak to bywa z tym "interesował się" w mediach). Wobec tego, miło sobie poczytać czasem, jak to fani zespołu z miasta znad rzeki Mersey rozpaczają, że od ich klubu bardziej prestiżowym miejscem do rozwoju kariery jest Sunderland. :-D

Wickham to jeden z większych angielskich talenciaków (w akcji go nie widziałem, ale kieruje się opiniami brytyjskich mediów), więc Sunderland kupuje z głową i może tym razem zespołowi Bruce'a starczy formy na więcej niż pół sezonu...

E: Widzę, że Michał mnie uprzedził, ale to tylko dodaje wiarygodności drugiej części mojego posta... Smile

Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - rav10 - 10-07-2011 12:22

Fabregas nie zgłososzony do kadry na azjatyckie tournee. Barca wita :-D

Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - Foster - 30-07-2011 10:22

Vucinic ma przejść za 15 mln do Juventusu, Pastore za 45mln do PSG, Stekelenburg za 6 do AS Romy. Transfery ponoć kwestią dni, godzin.

Zastanawiający jest ruch Pastore, skoro taki dobry jest to aż dziw bierze, że nie poszedł do jakiejś Chelsea. Z drugiej strony szejki z PSG mają dużo mamony, a Javier ma być ich czołową postacią i wokół jego osoby będą budować zespół.

Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - Czary - 30-07-2011 10:36

Ponadto Momo Sissoko przejdzie z Juve do PSG. Ładnie się zbroi klub z Paryża. W tym roku mogą włączyć się do walki o mistrza na luzie.

Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - Foster - 30-07-2011 10:38

Mogą, tylko jakiś dobry trener by im się przydał. Kto tam teraz jest? Bo wiki podaje, że dalej Antoine Kombouaré

Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - daniel - 30-07-2011 10:40

Chyba Leonardo.

Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - Foster - 30-07-2011 10:42

On tam został dyrektorem sportowym.