Redcafe.pl - Manchester United Forum
Komentarze - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Piłkarzyki (/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Wątek: Komentarze (/showthread.php?tid=629)

Re: Komentarze - Mata - 28-01-2012 19:04

Kris1908 napisał(a):Wnioskuję, żeby teraz termin draftu mi odpowiadał 8-) Od wtorku proszę ustalać termin <cwaniak>

To kiedy chcesz?

Sorry chłopaki za czwartek, biorę całe zło na klatę.

Re: Komentarze - Hubson - 28-01-2012 20:20

Jakby co moja oferta jest aktualna Wink

Re: Komentarze - Kosma - 29-01-2012 22:40

@Mata
od wtorku wieczorem kiedy badz

Re: Komentarze - Mata - 31-01-2012 11:18

To co środa wieczorkiem 21-22? Ktoś tu żyje w ogóle?

Re: Komentarze - kaka - 31-01-2012 11:21

Do draftu się nie zgłaszam, ale mam inne pytanie. Kiedy wznowimy rozgrywki? Już chyba czas najwyższy...

Re: Komentarze - Intel - 31-01-2012 12:10

Matadorze, raczej 22. Haxballowa kadra RedCafe gra o 21:00 mecz w międzyklubowej lidze, więc Red, Foster, ja i Wróg bylibyśmy niedostępni. Chyba, że przekładamy na czwartek.

Re: Komentarze - Mata - 01-02-2012 15:13

zmiana planów, sorry, jutro 21:00. to już ostateczny termin, wszystko co złe zwalam na swoją kobietę <niesforny>

<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://redcafe.pl/chat/">chat/</a><!-- l --> sprawdzcie czy każdemu chodzi! Wróg mial problemy przed rokiem ztego co pamietam!

ktoś jak nie będzie mógł niech podeśle liste drugiej osobie!

Re: Komentarze - Kosma - 01-02-2012 15:18

Mata napisał(a):jutro 21:00.
Czy ten termin będzie też jutro aktualny? Big Grin

Re: Komentarze - Mata - 01-02-2012 15:45

będzie, powaga.

i ja teraz niby ferie mam :plask:

Re: Komentarze - Kosma - 03-02-2012 18:25

Miałem chwilkę czasu, to z nudów uaktualniłem składy po drafcie Wink Więc tobie, Mata, zostały tylko zmiany tych ludzi, którzy na czacie nie byli.

Re: Komentarze - Lasq - 04-02-2012 09:58

o, był jakiś draft. I to idealnie w czasie sesji kiedy na forum nie zaglądam Tongue No nic, macie szczęście, że jestem raczej zadowolony z mojej kadry Smile

Re: Komentarze - Mata - 08-02-2012 16:25

Siedzi zaktualizowana tabela,
Żelazne ogarnięte,
Strzelcy ogarnięci,
Składy ogarnięte z pomocą Krisa - dzięki!

Jak wiecie zabraknie nam czasu aby rozegrać w pełnowymiarowym czasie pozostałe 21. kolejek. Sposób na rozwiązanie tego problemu jest bardzo prosty - tzw. podwójne kolejki - myślę tylko cały czas jak mogłoby to wyglądać.
W jednym tygodniu odbywają się dwie kolejki - główne założenie. Pytanie brzmi odnośnie wystawiania składów:
-w obydwu wystawiamy takich samych piłkarzy,
-może powtórzyć się jeden piłkarz w składzie,
-może powtórzyć się dwóch piłkarzy w składzie,
-w każdej kolejce inny skład,

opinie? sugestie? dawać!

sprawdzcie też czy wszystko zgadza się ze strzelcami jak i Waszymi składami Wink

Re: Komentarze - Almatziol - 08-02-2012 17:03

Ja proponuję, żeby każdy manager decydował sam odnośnie każdej kolejki w weekend: czy chce takie same składy na obie kolejki, czy jednego zmienia albo dwóch albo trzech... I pisze:
kolejka XX: ...,...,...
kolejka YY: ...,...,...

Re: Komentarze - Kosma - 08-02-2012 17:15

Mata napisał(a):W jednym tygodniu odbywają się dwie kolejki - główne założenie. Pytanie brzmi odnośnie wystawiania składów:
-w obydwu wystawiamy takich samych piłkarzy,
-może powtórzyć się jeden piłkarz w składzie,
-może powtórzyć się dwóch piłkarzy w składzie,
-w każdej kolejce inny skład,

Żadne z powyższych. Każdy trener decyduje o tym, kogo wystawia, mogą się powtarzać, nie muszą.
Uzasadnienie jest proste: normalnie miały być to dwie oddzielne kolejki, więc wystawianie składu w każdej z nich było niezależne od siebie. Skoro musimy grać za jednym razem, to niech chociaż ta niezależność zostanie.

Re: Komentarze - Intel - 08-02-2012 17:37

Pozwolę podpisać się pod kolegami wyżej. A jeżeli ograniczamy - poparłbym opcję z dopuszczeniem powtórzenia się jednego zawodnika. Możliwości w razie kontuzji daje, największą gwiazdę pozwoli zachować, a gdy ktoś ma np. trzech bramkostrzelnych napastników, pozwoli wykorzystać wszystkich. A przy tym jakieś ograniczenie jest.

A składy, trójki i bramki się zgadzają, sam się tym zająłem. Smile