Redcafe.pl - Manchester United Forum
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Transfery (/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United (/showthread.php?tid=105)

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Pavllik - 12-06-2010 11:28

VdV też jest dla mnie ciekawą opcją, Cole jest do wzięcia za darmo ale nie wiem jak to z nim będzie jako zmienik dla skrzydłowych

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Włoski Ogier - 13-06-2010 09:42

Hehee... Przeczytałem na Manusite.pl, że Ballack może przejść do MU.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - panopticum - 13-06-2010 09:45

Chyba pompować piłki.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Mubinio - 13-06-2010 12:15

Jakby miał 30 lat a nie 33-brałbym Misiebalaka w ciemno. A tak to sam nie wiem, poza tym źródło (triballfootball, a jak) każe mi stwierdzić, że tematu takiego wcale nie ma.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - daniel - 13-06-2010 12:29

Weźcie przestańcie z tym Ballackiem <ściana>
Dla mnie bzdura miesiąca. Już widze jaki szczęśliwy jest choćby Evra z faktu, że ta niemiecka parówa do nas przychodzi :roll:

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - mucha - 13-06-2010 13:19

Mubinio napisał(a):poza tym źródło (triballfootball, a jak) każe mi stwierdzić, że tematu takiego wcale nie ma.

Tribalfootball to nie jest bezpośrednie źródło. To tylko portal, który zbiera newsy prasowe. Bezpośrednim źródłem jest The Mirror, przez co news dalej pozostaje zwykłą plotą.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Tomek91 - 13-06-2010 15:26

Włoski Ogier napisał(a):Hehee... Przeczytałem na Manusite.pl, że Ballack może przejść do MU.

Nie musisz pisać o wszystkim co przeczytałeś, jak już coś to wklej przynajmniej kawałek artykułu, ale jeśli nt. każdego zawodnika, który jest łączony przez brukowce z United, napiszesz posta, że x podobno ma przyjść do United to niedługo do setki dojdziesz Wink

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Włoski Ogier - 14-06-2010 17:50

Powiedziałem, że na Manusite.pl. I kto chce to niech zobaczy.;P

Inni też przeglądaj strony o United, także nie musisz każdej informacji nam tutaj przedstawiać / Foster

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Mubinio - 15-06-2010 07:27

Cytat:Tribalfootball to nie jest bezpośrednie źródło. To tylko portal, który zbiera newsy prasowe.

No tak. Co nie zmienia faktu, że z ich portalu nie wyszło nawet jedno uczciwe słowo od momentu jego powstania. Big Grin

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - eto22 - 28-06-2010 18:43

Mysut Ezil. Za rok kończy się mu kontrakt, nie chcę go ponoć przedłużyć, pewnie byłby do wyjećiał za 25 mln euro. Takiego gościa nam trzeba, w każdym meczów Niemców najlepszy na boisku, w ciul asyst, świetne prostopadłe podania.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Foster - 28-06-2010 19:59

Płacić 25 mln za zawodnika, która za rok będzie do wzięcia za darmo? No way...

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Lasq - 28-06-2010 20:18

Ta, będzie jeśli ktoś wcześniej nie wyłoży tych 25 milionów Tongue

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Matti888 - 01-07-2010 08:45

Gdzieś czytałem, że Oezil ma być kolejną już alternatywą dla Barcy w przypadku niepowodzenia z Fabregasem.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Foster - 02-07-2010 13:14

Van der Vaart został zaproponowany czołowym Angielskim klubom. Cena jaką sobie życzą ludzie z Madrytu to śmieszne 10 mln. Tak się zastanawiam czy nie warto by go kupić. Naprawdę dobry grajek, do tego może grać w środku i na skrzydle. Rok temu przy podobnej sytuacji daliśmy ciała, mam tu ma myśli Sneijdera.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Czary - 02-07-2010 13:23

Brać. W dzisiejszych czasach kwota 10 mln ojro to śmiesznie małe pieniądze. Holender na pewno byłby wielkim wzmocnieniem naszej ofensywy, a 10 mln to nie jest kwota która powinna nas odstraszyć.