![]() |
|
Newton Heath Haxball Club - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Haxball (/forumdisplay.php?fid=43) +----- Dział: Newton Heath Haxball Club (/forumdisplay.php?fid=30) +----- Wątek: Newton Heath Haxball Club (/showthread.php?tid=1034) |
Re: Reprezentacja Redcafe - Adis - 12-04-2011 16:44 Po co kombinować, zagrajmy 8v8. Re: Reprezentacja Redcafe - Foster - 12-04-2011 17:42 Ja synki, jo beda. Re: Reprezentacja Redcafe - Angelito - 14-04-2011 19:06 Info jak ma wyglądać dzisiejsze spotkanie z fcinter.pl wbijamy na ich hosta od nas osoba/y dostaje/ą admina ... gramy dwie połowy (czyli zagrają obie kadry musimy tylko dogadać się między sobą kto woli grać red/blue) WYNIKI 1 i 2 połowy tworzą wynik końcowy spotkania :!: więc Miśki rozwalamy ich i gramy jakby to był turniej narodów mecz finałowy ;] żadnego odpuszczania żeby drugi team nie musiał nadrabiać Jak będziemy szybciej też się nic nie stanie host będzie od 20:30 Panowie może zrobimy małą zmianę na pozycji GK (propozycja sebosa) myślę ,że nawet dobra ... sbs team b/robaldo team a Re: Reprezentacja Redcafe - Adis - 14-04-2011 19:13 Na miejscu Robaka bym się obraził. :kox: Re: Reprezentacja Redcafe - Wróg Arsenalu - 14-04-2011 19:15 Tylko że Robak pewnie nie będzie robić problemów i przyjmie to z pokorą, Adaś. :* Re: Reprezentacja Redcafe - Adis - 14-04-2011 19:18 Coś insynuujesz? Re: Reprezentacja Redcafe - RedLucas - 14-04-2011 19:24 Pasuje. Re: Reprezentacja Redcafe - robaldo - 14-04-2011 19:25 Myślę, że jakoś to przeżyję :lol: Re: Reprezentacja Redcafe - Intel - 14-04-2011 19:27 Trochę żal mi będzie bez Robaka, no ale już trudno. Rozumiem, młodzi muszą się ogrywać, więc Sebosa przyjmiemy .Sebos, na stoperze raczej będę grał ja. Do narożnika zwykł zbiegać Foster, więc ja będę asekurował środek i pomagał ci na linii. Re: Reprezentacja Redcafe - sebos_krk - 14-04-2011 19:27 Mnie to jest obojętne, myślałem, żeby w ten sposób zagrać i zacząć od połowy B. Jeśli kadra B się nie zgodzi to trudno. Nie wiem kto tam u was jest stoperem, ale na Bigu bardzo ważne jest, żeby w momencie kiedy piłka jest w naszym narożniku bramkarz stał przy słupku, a stoper na środku bramki lub bezpośrednio przed nią - to już na wyczucie trzeba. Dużo bramek pada po dośrodkowaniach, bo nie ma asekuracji, a bramkarz się nie przesunie tak szybko jak piłka. Re: Reprezentacja Redcafe - Angelito - 14-04-2011 19:31 <a class="postlink" href="http://tiny.pl/hd8pq">http://tiny.pl/hd8pq</a> hasło : Inter (z dużej jak ktoś nie widzi) Re: Reprezentacja Redcafe - Adis - 15-04-2011 19:31 Szukajcie jakichś kolejnych sparingpartnerów wśród kibiców innych klubów, bo fajnie się tak gra. Może teraz JuvePoland? :-D Re: Reprezentacja Redcafe - RedLucas - 15-04-2011 19:33 Ja bym zagrał z jakimiś typkami z Barcy, Live, albo City ![]() Takie meczyki z podtekstem. Re: Reprezentacja Redcafe - Adis - 15-04-2011 19:35 No to rozejrzyjcie się po ich forach jak macie chwilę wolnego czasu, pewnie znajdzie się tam jakaś grupka haxowiczów i można coś ustawiać. Z City to bym uważał, bo 13-latki bywają pyskate zza monitora. :-D E: fcbarca.com cules.pl realmadrid.pl na kanonierzy.com kiedyś grali, więc pewnie jakaś ekipa jest, ale forum niestety nieaktywne schalke04.pl też grają, a że za niedługo 1/2 LM to można by się styknąć Re: Reprezentacja Redcafe - Angelito - 15-04-2011 21:56 Prowadzę rozmowy z portalami ... staram się ustawić meczyki z Schalke 04 ;] |