Pośmiejmy się z przeciwników - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: We are United! (/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Pośmiejmy się z przeciwników (/showthread.php?tid=130) |
Re: Pośmiejmy się z przeciwników - Tomek91 - 05-02-2009 16:37 Cytat:20-letni angielski piłkarz Manchesteru City Micah Richards został aresztowany w związku z oskarżeniem o napad na młodą kobietę. Po wpłaceniu kaucji został jednak zwolniony. Do napadu miało dojść w wigilię Bożego Narodzenia w Manchesterze. Najpierw napaść na tle seksualnym w wykonaniu Robinho, teraz to. W tym City to zboczuchy jedne, a fe Są wypożyczenia, są też i transfery definitywne, a są też Keane'y Re: Pośmiejmy się z przeciwników - radzio - 09-02-2009 18:38 Odnośnie dymisji Scolariego: (via RedCafe.net) ( taką drużynę to ja mógłbym trenować ;D) Re: Pośmiejmy się z przeciwników - Carlito - 09-02-2009 18:39 LOL Totalnie się stoczył Re: Pośmiejmy się z przeciwników - Tomek91 - 11-02-2009 13:33 Scolari znalazł też pracę w show-biznesie Re: Pośmiejmy się z przeciwników - Intel - 11-02-2009 13:45 Mistrz kung-fu, Luis Felipe Scolari! <hahaha> Re: Pośmiejmy się z przeciwników - Lukas - 15-02-2009 22:10 <rotfl> Re: Pośmiejmy się z przeciwników - panopticum - 27-02-2009 18:05 Cytat:- Nigdy nie miałem poza nim trenera, który, podczas gdy stoję pod prysznicem i szoruję sobie jajka, powtarzałby ''Jesteś najlepszym zawodnikiem na świecie''. A on to zrobił - powiedział Lampard.Frank Lampard o Mourinho. To naprawdę upiorne. Re: Pośmiejmy się z przeciwników - panopticum - 28-02-2009 16:09 Re: Pośmiejmy się z przeciwników - buri - 11-03-2009 10:38 Artykuł o Melwood ze strony Liverpool'u: Cytat:Obsługa do spraw ziemi w Melwood pracuje bardzo ciężko przez cały czas i z roku na rok boiska prezentują się coraz lepiej. Dyrektorzy powinni otrzymać podziękowania za ofiarowanie nam tego budynku, co sprawiło, że trenujemy na najlepszych boiskach w kraju. Ale kiedy masz najlepszych zawodników, musisz mieć najlepsze boiska do treningu.<hahaha> Re: Pośmiejmy się z przeciwników - matys - 11-03-2009 11:07 Turlam ze śmiechu. Możecie skończyć z wklejaniem newsów/artykułów o Poolu? Ja te dwa posty przeniosłem do bardziej odpowiedniego tematu/ sebos Re: Pośmiejmy się z przeciwników - radzio - 13-03-2009 20:58 Cytat:Po meczu Liverpoolu z Realem Madryt, kibice z Old Trafford opowiadają nowy dowcip: Re: Pośmiejmy się z przeciwników - matys - 26-03-2009 21:29 O co chodzi w przyśpiewce We all hate leeds scum? Chodzi mi o fragment kiedy kibice śpiewają 32 years! Fuck all... To 32 years ma jakiś związek z Leeds, czy chodzi o City? Re: Pośmiejmy się z przeciwników - pawlo - 27-03-2009 18:17 to jest madley dwoch piesni. Jedna o city 33 years fuck all, druga to o leeds we all hate leeds scum Zazwyczaj jest spiewane in 76 oh this is a true, the trophie was won by the team in blue. Its been a long time since that day, so we're singin them song that they fuckin hate 33 years fuck all - czyli przez 33 lata chuja wygrali. Nastepnie przechodzi w we all hate leeds scum. Piesn o leeds tez ma swoj poczatek, ale nie jest spiewaqny bo traktuje ona o smierci dwoch kibicow w turcji. Re: Pośmiejmy się z przeciwników - tuh - 29-03-2009 08:36 Mam nadzieję że tego jeszcze nie było w tym temacie . Re: Pośmiejmy się z przeciwników - maju - 31-03-2009 16:19 Nie wiem, czy to się tu nadaję, ale co tam Carlsberg chce podpisać nową, czteroletnią umowę z L'poolem. Nic w tym nie byłoby śmiesznego, gdyby nei to, że Carlsberg sponsoruje "The Reds" już 17 lat, a ci nie potrafią wygrać mistrzostwa od 18-tu lat Jeśli to ma jakiś związek to niech podpisują xD Oczywiście joke, gdyby ktoś to potraktował serio |