Redcafe.pl - Manchester United Forum
Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32)
+---- Wątek: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? (/showthread.php?tid=1347)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Hubson - 05-08-2011 17:31

heh jaki nieskromny ^^
Moze sie umowcie na gre sieciowa w fma i zobaczycie ktory lepszy ^^

Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - beteo - 08-08-2011 22:16

A może tak Paul Scholes? Smile

Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - RedLucas - 09-08-2011 10:14

Zdecydowanie, suszarka w szatni United nabrałaby zupełnie nowego wymiaru.

Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - panopticum - 09-08-2011 16:24

Po prostu wjechałby korkami na pełnej kurwie w gościa.

Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Lisu - 09-08-2011 16:39

Scholes managerem, a Keano asystentem <niesforny> Wtedy byłby niezły rozpidździec w szatni :twisted:

Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - panopticum - 09-08-2011 17:16

Zwiększony limit zmian ze względu na kontuzje.

Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Kamill - 22-08-2011 13:05

Nie no moim zdaniem Bruce'owi dużo brakuje aby zostać menadżerem takiego klubu jak United. Ja w ankiecie oddałem głos na Mourinho. Oczywiście kandydatury ludzi takich jak np. Cantony, Keane'a, albo Solskjaera są interesujące, ale Francuz nie ma w ogóle doświadczenia w klubowej piłce, Keane po świetnym początku z "Czarnymi Kotami" później leciał w dół. Norweg dopiero zbiera doświadczenie w Molde. Jeszcze muszą trochę poczekać. Jose pewnie długo by na Old Trafford nie zabawił, sam o tym mówił, że po Realu chciałby wrócić do Anglii, a później zająć się reprezentacją Portugalii, więc może ktoś z dwójki Keane - Solskjaer mógłby zostać następcą Mourinho? Wink

Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Hubson - 22-08-2011 13:12

Ciekawą alternatywą taką zupełnie odmienną wydaje się też postawienie na Kloppa z Borussi D.
Zanim Fergie by odszedł to pewnie jeszcze by trochę osiągnął w tej klubowej piłce jak menedżer.

Ja jednak najbardziej stawiałbym na Moyesa. Co do Coyle'a to to jednak nie ten poziom. Niby podniósł poziom Boltonu ale Hodgson z Fulham zrobił to samo a co w Liverpoolu się działo chyba każdy widział.

Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Intel - 22-08-2011 13:20

A ja ciągle jestem najbardziej przekonany do teorii Kuli o tym, że najlepszym kandydatem na następcę Fergusona jest Laurent Blanc. Podobnym do Blanca menedżerem wydaje się być wspomniany przez Hubercika Klopp, którego łatwiej byłoby wyciągnąć (bo Francuz jednak pracuje w reprezentacji, skąd menedżera wziąć trudniej). Nie wiadomo jednak, czy Ferguson (który zapewne namaści kogoś na swego następcę - czy będzie to któryś jego brytyjski menedżer-przyjaciel, czy to były zawodnik United, czy Mourinho, nie wiemy) bierze pod uwagę jako swojego następcę Niemca (i nie chodzi o to, że to Niemiec).

Na razie mamy jednak Fergiego, po którym nie widać chęci odejścia na emeryturę i trzeba poczekać - może jakaś oczywista kandydatura przyjdzie w ciągu tych kilku lat, które Szkotowi na stanowisku zostały.

Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Hubson - 22-08-2011 15:18

Teraz to i tak czyste hipotezy. Jak Ferguson będzie odchodził to pewnie Blanc nie będzie już trenerem reprezentacji Francji, Klopp może być selekcjonerem Niemiec, Mourinho prowadzić Portugalię lub skończyć już karierę itd itp.

Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - panopticum - 22-08-2011 15:21

Jeśli trenerem Manchesteru zostanie taki buc jak Mourinho, to będzie smutny dzień.

Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Hubson - 22-08-2011 15:22

Jakby nie było to się podpisuję pod tym. Jest wielu innych fachowców, którzy pasowali by bardziej do klubu niż Portugalczyk. A akurat w tym klubie jest to ważne, aby pasować do niego jako trener.

Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - panopticum - 04-09-2011 18:13

Cytat:27-letni wicemistrz świata był jednym z głównych celów transferowych menedżera "Czerwonych Diabłów" - Alexa Fergusona. Do końca okna transferowego Szkot miał nadzieję, że uda się sprowadzić Sneijdera na Old Trafford, jednak ostatecznie pozostanie on w Interze Mediolan.

Jak się okazało wpływ na tę decyzję miał obecny szkoleniowiec Realu Madryt, który prowadził Inter w latach 2008-2010. - Mourinho zadzwonił do mnie i powiedział, żebym pozostał na San Siro. On ma Inter w sercu i zawsze powtarzał mi, bym nie odchodził z tego klubu - powiedział Sneijder na łamach "La Gazzetta dello Sport".

<a class="postlink" href="http://www.sport.pl/pilka/1,65083,10227127,Transfery__Sneijder__Nie_odszedlem_do_MU__bo_Mourinho.html">http://www.sport.pl/pilka/1,65083,10227 ... rinho.html</a>

Fuck you Mourinho, you son of a bitch.

Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - samcro - 04-09-2011 18:19

Inna sprawa że Wes słucha się Mou jak swojego ojcaWink Nie żebym narzekał.

Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Hubson - 04-09-2011 19:08

Tak, jakby do nas przyszedł i gralibyśmy przeciwko Realowi to na pewno Wes miałby kontuzję a jakby wszedł to walnął swojaka.

Ale w sumie nie tylko Sneijder ma taki stosunek do Mourinho. Mimo, że jest jaki jest to ciągnie ludzi do niego, ot choćby trio z Chelsea: Lampard, Terry i Drogba.