Redcafe.pl - Manchester United Forum
Kółko wzajemnej adoracji - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18)
+---- Dział: Społeczność (/forumdisplay.php?fid=19)
+---- Wątek: Kółko wzajemnej adoracji (/showthread.php?tid=1490)

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Anirin - 29-01-2008 23:11

radzio napisał(a):Panowie Ci należą do osób spokojnych oraz cierpliwych.

Hihihi. Big Grin

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Michelle - 29-01-2008 23:17

Uwaga, teraz ja :mrgreen: :
MICHALINA
Mikael- któż jak Bóg?
Trochę skryte, trochę nieśmiałe a jednocześnie pełne wdzięku i majestatu. Wrażliwe na porażki lub zdradę, pełne rezerwy wobec innych.Potrafią przezwyciężyć największe życiowe trudności, stąd apodyktyczny stosunek do innych i bezwzględna ocena charakteru otaczających ją ludzi. Ale za to wzorowa żona i matka.
Pochodzenie:hebrajskie

MICHALINA - postrzegana jako skromna istotka, z której ust zawsze płyną dobre słowa, nawet gdy się zdenerwuje. Stara się być miła, sympatyczna i pomocna. Niestety lubi także się przekomarzać, co czasem denerwuje jej rozmówców. W życiu ceni proste konserwatywne zasady i nimi kieruje się przy każdym wyborze. Ceni przyjaciół szczerych i oddanych, na których można liczyć nie w dużych sprawach, ale tych najmniejszych. Michalina jest dość mało samodzielna, lub pomoc innych - ale za to znajomi ją uwielbiają - bo jest zawsze chętna do rozmowy i dyskusji o życiu.

Zgadza się tak na dwa razy...
Drugiego brak, trzeciego też. W ogóle to to imię jest przypadkiem, bo miałam być Marcelina (nie śmiać się!), bądź Joanna, ale Bogu dziękuję, że jednak Michalina. Zabawna historia z tym moim imieniem, ale nie będę się rozpisywać Wink.

Tomassen - popieram, że ten test jest głupotą. Ale napisać go w miarę dobrze muszę, bo jak się ma mamę nauczycielkę i do tego pracującą w tej samej szkole, to nie ma lekko Wink.

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Tomassen - 29-01-2008 23:20

Michelle napisał(a):Tomassen - popieram, że ten test jest głupotą. Ale napisać go w miarę dobrze muszę, bo jak się ma mamę nauczycielkę i do tego pracującą w tej samej szkole, to nie ma lekko Wink .

Mnie tego nie musisz mówić, bo mam taką samą sytuację... Przeje...chane jednym słowem

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Tomassen - 29-01-2008 23:37

I moje imiona:

Cytat:Maciej - imię męskie, zgrecyzowana forma hebr. מתתיהו Matatjahu, oznaczające dar od Boga, dar Jahwe. Imię to nosił apostoł wybrany po samobójstwie Judasza. Do XVI wieku imiona Maciej i Mateusz nie były w języku polskim rozróżniane.

Maciej obchodzi imieniny: 30 stycznia, 24 lutego, 14 maja, 3 czerwca i 11 listopada.

Drugie:
Cytat:Andrzej – imię męskie pochodzenia greckiego. Pochodzi od greckiego imienia będącego zdrobnieniem od imion złożonych zawierających wyraz aner – "człowiek, mężczyzna" (inne źródło tłumaczy je też jako: "dzielny, mężny"). Nosił je jeden z apostołów. Imię występuje także w Biblii.

Trzecie:
Cytat:Paweł - imię męskie pochodzenia łacińskiego. Paulus oznacza mały, drobny.

No gigantem to ja nie jestem ;-)

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Futbolowa - 30-01-2008 00:15

Mnie zaciekawił fragment z opisu mojego imienia: "AKTYWNOŚĆ: Jako dzieci lubią wagarować. W o­kresie dojrzewania ich nauka może ucierpieć. Trzeba pilnować, by kokieteria nie stała się jednym z przed­miotów ich szkolnego programu."
To jest straszne Big Grin

Re: Kółko wzajemnej adoracji - vtg87 - 30-01-2008 00:38

Za to ja według wszystkich znaków na niebie i Ziemi powinnam być mądrym człowiekiem. Gdzie uciekła moja mądrość?! Zostal mi tylko zgodny ze znakiem zodiaku cholery ośli upór :/

Dobranoc wszystkim. To nie był dobry dzień. Jutrzejszy też nie będzie.

Re: Kółko wzajemnej adoracji - jagusia92 - 30-01-2008 12:03

A oto znaczenie mojego imienia:

Agnieszka
Cytat:Agnieszka, po łacinie Agnes, wzięła się od greckiego słowa hagnę, czyli "czysta, nieskalana". Prawie zawsze okazuje się, że dziewczynka, którą nazwaliśmy Agnieszką, jest nad wiek samodzielna, nie daje się urabiać i pokazuje swoje pazurki. Agnieszki wcześnie potrafią zapewnić sobie niezależność. Często już jako nastolatki stają się faktyczną głową rodziny, a przynajmniej rodzice muszą się liczyć z ich zdaniem. Młode Agnieszki szybko wchodzą w świat dorosłych i znajdują dla siebie pole do popisu, na którym mogą być pierwsze i najlepsze. Siła charakteru, niezależność, otwarty umysł, rozsądek i zawodowa sprawność - wszystko to jednak wcale nie przeszkadza Agnieszce być kobietą. Kiedy potrzeba, potrafi stać się prawdziwą ozdobą tego niedoskonałego świata. Agnieszki, zgodnie z magią swojego imienia, długo zachowują młodość, świeżość i ciekawość świata.W wieku dojrzałym mogą być wzięte za koleżanki swoich córek

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Szeszu - 30-01-2008 14:31

Cytat:Szema- słuchać. Imię oznaczające osobę, którą wysłuchał Bóg.

Są to mężczyźni zorganizowani, cierpliwi, poważni,posiadający ogromną moc przekonywania innych. Nigdy nie zapominają wyrządzonych krzywd ani nie ulegają wpływom otoczenia. Potrafią być obiektywni, a także poświęcić wszystko dla sprawy, gdy zajdzie taka potrzeba. Cechuje ich pewność siebie, a w życiu kierują się intuicji. Inteligentni,bardziej niż dają to po sobie poznać. Nie są zbyt towarzyscy.

Pochodzenie:hebrajskie

Zdrobnienia:Szymuś, Szymonek

To się niby zgadza. :oops:

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Minh - 31-01-2008 21:23

Futbolowa, wszystkiego najlepszego :*

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Michelle - 31-01-2008 21:32

Również dołączam się do życzeń Smile Wszystkiego naj i żebyś nam długo pisała Wink

Re: Kółko wzajemnej adoracji - MU_fan - 31-01-2008 21:39

Wszystkiego Najlepszego. Big Grin

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Luki - 31-01-2008 22:11

Wszystkiego najlepszego Smile Życzę darmowej wycieczki do Manchesteru na mecz z Poolem :mrgreen:

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Freds - 31-01-2008 23:12

Sto lat.

Re: Kółko wzajemnej adoracji - radzio - 01-02-2008 00:12

Sto lat i wytrwałości Wiktorze ;-)

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Luki - 01-02-2008 10:00

Wszystkiego najlepszego dla Wiktora Smile