![]() |
Jak potoczą się losy Ronaldo? - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Jak potoczą się losy Ronaldo? (/showthread.php?tid=196) |
Re: Jak potoczą się losy Ronaldo? - kaka - 19-07-2008 21:37 ŁukaSsZ napisał(a):każdy dąży do zrealizowania swoich marzeń i nie ma w tym nic złegoTylko po co były te głupie teksty, że mu w Manchesterze dobrze i że nie odchodzi i na co ten kontrakt? Jak dla mnie SAF powinien go puścić niech idzie do swojego wymarzonego Madrytu. Myślałem, że odejdzie w dobrym stylu, pomyliłem się... Re: Jak potoczą się losy Ronaldo? - ŁukaSsZ - 19-07-2008 21:50 A ma powiedzieć, że jest mu tu źle, skoro źle mu nie jest? Kontrakt? Może być tak, że zgodził się na podpisanie nowego kontraktu, żeby Manchester dostał za niego większe pieniądze od Madrytu. ![]() Kaka napisał(a):Myślałem, że odejdzie w dobrym stylu, pomyliłem się... Jeżeli odejdzie teraz, to odejdzie w najlepszym stylu w jakim można. Dzięki niemu wygraliśmy to wygraliśmy, załatwi klubowi wielką kasę, więc czego jeszcze chcieć? Nie wiadomo, które wypowiedzi Ronaldo dla prasy są rzeczywiście jego wypowiedziami, a które nie. Re: Jak potoczą się losy Ronaldo? - Damian91 - 19-07-2008 23:10 Mnie to już męczy cała ta sprawa bo raz piszą że chce odejść a raz że nie. I praktycznie z każdego źródła podają co innego więc nie przejmuje sie tymi plotkami. Dopiero jak zobacze oficjalne oświadczenie że podpisał kontrakt z Realem a najlepiej jak go zobacze w koszulce Realu to dopiero uwierzę. Jak do tej pory to nie ruszają mnie te newsy na jego temat. Osobiście to chciałbym żeby został bo jest dobry i bardzo dużo wnosi do zespołu. A niektórzy jak zobaczą jakąś plotke wyssaną z palca że Ronaldo powiedział że chce odejść to już go nienawidzą i wyzywają. Ludzie opamiętajcie sie on mógł w ogóle takich rzeczy nie mówić a wy już go skreslacie. Re: Jak potoczą się losy Ronaldo? - Lucas - 19-07-2008 23:11 fredziul napisał(a):Dopiero jak zobacze oficjalne oświadczenie że podpisał kontrakt z Realem a najlepiej jak go zobacze w koszulce Realu to dopiero uwierzę.Czyli jak w październiku wybiegnie w koszulce MU to nadal nie będziesz wierzył? :lol: Re: Jak potoczą się losy Ronaldo? - Damian91 - 19-07-2008 23:20 Najlepiej to niech powie w tv czy chce zostać czy nie i niech puszczą to wtedy uwierzę. A jak w październiku wybiegnie w koszulce MU to znowu nie będzie wiadomo czy chciał zostać czy klub go nie puścił. Najlepiej niech zrobią tak jak wyżej napisałem. Re: Jak potoczą się losy Ronaldo? - RedLucas - 21-07-2008 09:00 Jak dla mnie sprawa jest już zamknięta. Cris rozmawiał z Fergusonem. A Szkot z pełną odpowiedzialnością ogłosił, że Ronaldo zostaje na Old Trafford. Ta wiadomość pojawiła się na ManUtd.com, dlatego uznaję ją za wiarygodną. Re: Jak potoczą się losy Ronaldo? - bartolo1196 - 29-07-2008 14:42 Cytat:Legenda Manchesteru United, Eric Cantona uważa, że Cristiano Ronaldo zostałby głupcem, gdyby zdecydował się na opuszczenie "Czerwonych Diabłów". Zgadzam się z Cantoną ![]() Re: Jak potoczą się losy Ronaldo? - Tomassen - 29-07-2008 19:24 Krótko i zwięźle - Cantona jest wielki. And he's fuckin' right! Re: Jak potoczą się losy Ronaldo? - jabol - 31-07-2008 16:34 Cytat:- Wszystko jest w porządku. W przyszłym tygodniu wracam do Anglii i powiem włodarzom Manchesteru United, że moim pragnieniem jest gra w Madrycie, i że odchodzę - stwierdził Cristiano Ronaldo na łamach hiszpańskiej gazety "AS".Czy to prawda dowiemy się niestety w przyszłym tygodniu.Ja z jednej strony chcę żeby Ronaldo odszedł bo już zaczyna mnie ta sprawa jego transferu mega wkurzać :evil: (te ciągłe ,,odejdzie", ,,nie odejdzie") , ale z drugiej mając w pamięci to co zrobił dla nas w poprzednim sezonie(czytaj: 42 gole w całym sezonie o ile się nie mylę ![]() ![]() ![]() Re: Jak potoczą się losy Ronaldo? - sebos_krk - 31-07-2008 16:39 jabol napisał(a):Sneijder lub Robinho w UnitedObaj u nas nie chcą grać, więc daleko mi na Old Trafford z takimi graczami. Ja proponuję trzymać się słów Fergusona wypowiedzianych po spotkaniu z Ronaldo, a nie reagować na zaczepki prasy bulwarowej. Re: Jak potoczą się losy Ronaldo? - bartolo1196 - 31-07-2008 18:21 Ja nie chciałbym żeby Ronaldo odchodził bo myśle że jeszcze dużo może zrobić w Manchesterze i jak tu zostanie to dalej będzie najlepszy na świecie a jak odejdzie do realu to jego talent się zepsuje jak u większości gwiazd przechodzących do realu. Re: Jak potoczą się losy Ronaldo? - elmaggico - 31-07-2008 18:32 Jeżeli to prawda(bo nie wiem jak poważną gazetą jest AS) , to już mam go dość i niech poprostu idzie. Niech idzie do swojego wymarzonego Realu, przykre w jakim stylu odchodzi, ale to tylko świadczy jakim jest człowiekiem. Powtarzam JEŻELI, odejdzie to niech za jakieś 80, 90 mln wtedy można z dwóch światowej klasy zawodników ściągnąć. Pożyjemy , zobaczymy jak to będzie... Re: Jak potoczą się losy Ronaldo? - Lucas - 01-08-2008 00:01 elmaggico napisał(a):ASI wszystko jasne. Było cicho, nie mieli o czym pisać to wymyślili kilka zdań. Re: Jak potoczą się losy Ronaldo? - Snoopy13 - 06-08-2008 17:09 Ja wszystko podsumuje tak: JEŚLI Ronaldo odejdzie z Manchester United to Ferguson będzie ściągał Quaresme i wyjdzie na to samo, nawet lepiej bo Quaresma jak dla mnie gra bardziej efektowną piłkę i byłby świetnym asystentem dla Tevez'a i Rooney'a. Re: Jak potoczą się losy Ronaldo? - matys - 06-08-2008 17:17 Snoopy13 napisał(a):Ja wszystko podsumuje tak: JEŚLI Ronaldo odejdzie z Manchester United to Ferguson będzie ściągał Quaresme i wyjdzie na to samo, nawet lepiej bo Quaresma jak dla mnie gra bardziej efektowną piłkę i byłby świetnym asystentem dla Tevez'a i Rooney'a.Ja wszystko podsumuje tak: PIERDOLISZ. |