![]() |
Kto powinien odejść? - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: Kto powinien odejść? (/showthread.php?tid=267) |
- Kuba_^^ - 31-05-2008 14:45 spalacz napisał(a):ewentualnie Fletcher Skąd takie informacje? Czy to tylko są Twoje przypuszczenia, czy też życzenia, bo zbytnio nie rozumiem, dlaczego wymieniłeś to nazwisko :roll: - spalacz - 31-05-2008 15:11 Raczej coś między życzenie a przypuszczenie. Środek jest dobrze obstawiony. A 'Fletch' jest troche za słaby do United. Kuba_^^ napisał(a):Viva John Terry:?: - Kuba_^^ - 31-05-2008 15:13 nie " :?: " tylko " :!: " Zmieniam jednak, bo każdy następny nowy user będzie mi wrzuty słał :lol: Cytat:A 'Fletch' jest troche za słaby do United. No to Ty chyba nie oglądasz spotkań UNITED. - spalacz - 31-05-2008 15:33 No w tym sezonie zagrał w tym sezonie 24 spotkania. No i z tego około 5 MU wyszło nieźle. Jako defensywny pomocnik grać może przecież Hargo, Carrick i ew. jeszcze Anderson. Także jest on praktycznie 3, 4 na swojej pozycji. Kuba_^^ napisał(a):każdy następny nowy userPisze od października. Może takiego doświadczenia jak ty czy inni nie mam ale jednak... - Kuba_^^ - 31-05-2008 21:33 spalacz napisał(a):Pisze od października. Może takiego doświadczenia jak ty czy inni nie mam ale jednak... Wiem, że nie jesteś nowy userem, tylko mówię, że jeśli przyszedł by taki i zobaczył, że mam "Viva John Terry" w podpisie to by stwierdził, że jestem debilem, no chyba, że jakiś kumaty by przyszedł. Z tego co piszesz, to O'Shea też powinien odejść.. - Danny93 - 31-05-2008 22:26 spalacz napisał(a):Hargo, Carrick i ew. jeszcze Anderson. No a jeśli Hargo,Carrick i Anderson byliby niezdolni do gry to co wtedy?Po za tym oni też potrzebują odpoczynku,Fletcher na pewno nie jest podstawowym zawodnikiem ale jak już parę razy na tym forum pisałem jest solidnym uzupełnieniem drugiej linii i w każdej chwili,choćby w okresie świąteczno-noworocznym kiedy jest bardzo napięty terminarz może godnie zastąpić Scholesa czy Carricka. - spalacz - 31-05-2008 23:02 A jakbyśmy mieli 10 defensywnych pomocników i 9 byłoby kontuzjowanych to co wtedy wchodzi 10. To pewnie teraz jest nam potrzebne po kilka wzmocnień na każdą pozycję, żeby było przynajmniej po 4. - Grzeho - 01-06-2008 10:06 spalacz napisał(a):To pewnie teraz jest nam potrzebne po kilka wzmocnień na każdą pozycję, żeby było przynajmniej po 4. Bez przesady. Ja sobie nie wyobrazam, zebysmy mieli dokupic np 3 lewych obroncow, bo to nie ma sensu. Wystraczy 2 rownorzednych pilkarzy na 1 pozycje. Bardzo rzadko zdarza sie, aby kontuje zlapali obaj zawodnicy z tej samej pozycji. - Skull - 01-06-2008 10:45 Dobra skonczcie już spekulowac kto ma odejsc a kto nie, wiadome że w zespole musza byc tez nieco słabsi,bo gdyby byli tylko ci najlepsi ,czesc z nich musialaby sie godzic na grzanie ławy, myśle że takich marzących o zmianie klubu jak ostatnio Pique byloby wiecej, zresztą co wy sie tam martwicie kto odejdzie a kto nie? niech zostaną wszyscy,to tylko lepiej dla nas,narazie najważniejszą sprawa jest wykupienie definitywne Teveza i podpisanie nowej umowy z Evrą,pózniej wzmocnic pozycje na której mamy jakies luki i basta. - budyń7 - 26-06-2008 16:19 po co nam Eagles i Silvestre . sprzedalibyśmy ich i kupilibyśmy kogoś lepszego - Skull - 27-06-2008 18:14 budyń7 napisał(a):po co nam Eagles Mysle ze powinien dostac szanse w spotkaniach przedsezonowych ,rok temu zaprezentowal jak bardzo dobrze,a mimo to nie dostawal szans na gre,teraz moze znowu pokaze ze grac potrafi i bedzie mozna go sprzedac,bo kariery u nas nie zrobi. Jest jeszcze Saha,ktory zapowiada ze zostaje i walczy o sklad,wierny klubowi... |