![]() |
Użytkownicy - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Użytkownicy (/showthread.php?tid=271) |
- Fiend - 27-11-2007 23:49 Ze starych forumowiczow to mi jeszcze na pewno tu brakuje Szalaska i adingha... byl jeszcze kiedys Datysu, Diabel... wiecej chyba nie kojarze ![]() - Wojtek3 - 28-11-2007 00:02 Fiend napisał(a):Ze starych forumowiczow to mi jeszcze na pewno tu brakuje Szalaska i adingha... byl jeszcze kiedys Datysu, Diabel... wiecej chyba nie kojarze Ja dzis rozmawialem z Diablem na GG i mowi, ze czasem wejdzie na forum na " 5 sek " i ucieknie bo naprawde nie ma czasu, praca i inne obowiazki. - Skull - 28-11-2007 01:19 Fiend napisał(a):Ze starych forumowiczow to mi jeszcze na pewno tu brakuje Szalaska i adingha... Jeszcze chyba sie nie zadomowiłes na dobre,bo Adingh też wrócił :wink: Fiend napisał(a):byl jeszcze kiedys Datysu No on i jeszcze kilka osob nie dali odpowiedzi. Kilka osób sie odezwało,ale większosc nie ma teraz czasu,ale obiecali że jak znajdą chwile wolną to napewno bedą zaglądac. - Maro11 - 28-11-2007 02:01 Woyteq miałsie zalogowac i niewiem czemu tego ie zrobił choc tak zapowiadał. Datysu czasami widze na gg ale on chyba jestw angli i nie ma czasu, coz wszystko sie zmienia dzisaj cos jest jutro tego nie ma. - Stojkovic - 28-11-2007 14:29 Pejter napisał(a):Widzisz - jednak rozkręcanie forum nie polega na rozkręcaniu (w większości) głupich zabaw, którym się też oprócz dyskusji zajmowałeś W których 75 % użytkowników brało udział. Na starym foum były zabawy, więc o co ci kaman? Witam wszystkich nowych/starych userów. Salut! - WoLaK - 28-11-2007 14:32 Stojkovic napisał(a):W których 75 % użytkowników brało udział. Na starym foum były zabawy, więc o co ci kaman?W sumie teraz tez cos by sie takiego przydalo ![]() - zaga92 - 28-11-2007 14:54 Cytat:W sumie teraz tez cos by sie takiego przydalo Oj juz to bylo przerabiane. To jeden wielki smietnik. Pisze sie tam wlasciwie o glupotach. A metodami na rozerwanie sie sa typery. - woyteq - 01-12-2007 11:02 Tak na prawde jestem tu od 16 lipca 2003 tyle ze z mala przerwa hihi. Witam wszystkich starych pierdziochow jak i mlodych adeptow. Przybyłem aby zniszczyc wszystko i zrujnowac wam zycie. - Maro11 - 01-12-2007 12:59 Ja z powodu przyczyn osobistych musze najakis czas zawiesic swoja działalnosc na forum, przepraszam - red dev. - 02-12-2007 16:41 witam wszystkich, tych starych wyjadaczy i nowa ekipe. Podobnie jak wierny fan gornika zabrze Morgan, dostalem maila od skulla. I za jego namowa, zarejestrowalem sie na forum. Urzyszkodnikiem bylem z tego co pamietam od maja 2003 ![]() - Morgan - 02-12-2007 17:54 red dev. stary draniu ![]() ![]() - Thevil - 02-12-2007 19:36 red deva kojarzę z tego samego avatara i dużej liczby postów na starym forum ![]() ![]() Morgan jak tam lm.com? - red dev. - 02-12-2007 23:09 Morgan napisał(a):red dev. stary draniu Zycie w juesej, wporzadku nie moge narzekac. Studia, praca, ciekawe weekendy 8), i oczywiscie mecze naszej kochanej ekstraklasy na polskim kanale itvn ![]() - Morgan - 03-12-2007 11:46 Cytat:Morgan jak tam lm.com? żyje z całkiem niezłym skutkiem ![]() - Wojtek3 - 04-12-2007 19:33 red.devil napisał(a):Zycie w juesej, wporzadku nie moge narzekac. Studia, praca, ciekawe weekendy , i oczywiscie mecze naszej kochanej ekstraklasy na polskim kanale itvn . Prosze, prosze fajna sprawa 8) W jakim miescie siedzisz i jakie studia jesli mozna oczywiscie wiedziec :wink: |