Redcafe.pl - Manchester United Forum
Pamiątki, gadżety, koszulki MU - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33)
+---- Wątek: Pamiątki, gadżety, koszulki MU (/showthread.php?tid=297)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

- EricRyan - 02-08-2007 10:55

Podsumowując to co pisał Wojtek można napisac tak:
Co sezon nowe meczówki i cała kolekcja gadzetów UNITED! Dlaczego? Bo chodzi tylko o kase i nabijanie kibiców w butelke... Nikt nie pamieta obietnicy po przyjściu G******w, że pierwsze koszulki miały być na dwa lata, a później nagle fachowcy cudownego wujka z USA, wymyslili po roku ze zamydla oczy fanom przestawiając meczówke reto...
Teraz mamy nowe stroje i jak wyszly wszyscy widza. Gdyby nie znaczek to bym nie wiedzial, ze tą koszulke wydała NIKE :lol:
Ja odkąd przyszedl G***** do klubu nie kupiłem nic z megastoru i wcale mi nie żal. Dostałem coś w prezencie od niekumatej laski, ale sam jak chce coś sobie nowego sprawić to zaglądam na aukcje, ale te brytyjskie.

Aha, chcialbym tez zauwazyc, że polityka megastoru UNITED bardzo sie zmieniła i jak kiedys na Święta i pod koniec sezonu były znaczące przeceny/wyprzedaze, to teraz rzuca jakieś marne 10-15% na mniej chodliwe produkty i koniec...
Jasno widać jakie jest podejscie marketingowy, bo nawet Angole ktorych stac na koszulki itp wkurw... się na zaistniala sytuacje :[[[[[[[

- Pejter - 02-08-2007 16:59

Eric - 100% racji. Ja mam tylko nadzieję, że ten wyskok z koszulkami był tylko jednorazowy i od teraz zmiana będzie co 2 lata. W takim odstępie czasu można sobie pozwolić na jednorazowy większy wydatek.

- Wojtek3 - 03-08-2007 18:37

Planuje zakup takie meczowki FCUoM

[Obrazek: longsleevedhome2rl7.jpg]

a takze polowki wyjazdowej FCUoM.

[Obrazek: trainingpolotopkl2.jpg]

Wszystkie produkty dostepne w oficjlanym sklepie FCUoM, wszystko na oficjalu, za grosze.

- Pejter - 03-08-2007 23:50

A dzisiaj w spotkaniu z Doncaster Diabły zaprezentowały nowe stroje wyjazdowe. Całe w czerni z okazji 50 rocznicy tragedii w Monachium, która przypada 8.02.2008. Mi się bardzo podobają. Pasek z tyłu wygląda chyba lepiej niż na czerwonych.

Wojtek3 -> 6.02.2008

Jaki błąd... :roll:

- Mates - 04-08-2007 09:54

Cytat:Jaki błąd...

Rocznica przypada 6 lutego 2008 roku, a Ty napisałeś, że 8 Wink

Pejter -> Dlatego napisałem, że popełniłem błąd...

Co do tych koszulek. Czarne są po prostu cudowne i chyba się pochlastam, jeśli takiej mieć nie będę. Strasznie mi się podobają. Czarny z czerwonym to genialne zestawienie Smile Jedynie zastanawiam się, czy spodenki będą białe... IMO nie fajnie to wygląda...

Pozdrawiam Wink

EDIT:
Zła interpretacja Twoich słów. Odebrałem to jako zapytanie, teraz to mój błąd Wink

- KanT - 04-08-2007 12:33

No ba Mates :wink: Czarne koszulki moim zdaniem też są bardzo bardzo fajne. No i podobnie jak przedmówca, będę chciał taką nabyć Tongue

- Mates - 04-08-2007 19:04

<a class="postlink" href="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=220627165">http://www.allegro.pl/show_item.php?item=220627165</a> - właśnie sobie coś takiego dzisiaj zakupiłem. Nic nadzwyczajnego, prosta - mnie się podoba Wink

Pozdrawiam Wink

- Pejter - 04-08-2007 20:02

Fajna, fajna, tym bardziej, że tania. Sam bym sobie kupił, gdyby była nowa. Używanych nie kupuję, tym bardziej przez internet. Gdybym miał kupować coś używanego to musiałbym to najpierw zobaczyć na żywo.

- KanT - 04-08-2007 23:16

Pejter napisał(a):Fajna, fajna, tym bardziej, że tania.

Co ma cena do wyglądu Pejt? Big Grin

Bardzo fajna Mates, ale ja przez internet nigdy nic nie kupiłem i raczej nie będę <wstydniś> :wink:

- Kuba_^^ - 05-08-2007 12:32

Mam taką samą polo, bardzo fajna, kiedyś też wyrwałem na jakiejś aukcji, ale już nie pamiętam za ile, bo to dość dawno było Tongue

Jak już wcześniej obiecywałem, wrzucam fotkę bluzy, którą nabyłem w Niemczech w sklepie Nike'a za 15€ Smile

<a class="postlink" href="http://i16.tinypic.com/6aplsu1.jpg">http://i16.tinypic.com/6aplsu1.jpg</a>

Brałem bez zastanawiania, była jeszcze taka sama, tylko, że czerwona, ale ja wolę ciemniejsze klimaty, zresztą czarna lepiej wygląda Smile

- Wojtek3 - 05-08-2007 12:48

Kuba napisał(a):Brałem bez zastanawiania, była jeszcze taka sama, tylko, że czerwona, ale ja wolę ciemniejsze klimaty, zresztą czarna lepiej wygląda Smile

Ja tam wole barwy czerwone, zawsze wszedzie rozpoznawalne. Bluza spoko, jednak widywalem lepsze, to z tej nowe kolekcji ? Bo nie sadze.

Ja wyszarapalem wczoraj za 20 euro koszuleczke UNITED, oryginal, made in Morroco, swietna.

[Obrazek: 04650.gif]

- Kuba_^^ - 05-08-2007 12:53

Wojtek3 napisał(a):Ja tam wole barwy czerwone, zawsze wszedzie rozpoznawalne. Bluza spoko, jednak widywalem lepsze, to z tej nowe kolekcji ? Bo nie sadze.

Ja dokładnie nie wiem, czy to jest ta nowa kolekcja, w sumie to ja też w to wątpię, ważne, że jest herb UNITED i, że w ogóle mi się podoba Smile

- Zashi - 05-08-2007 13:10

Kusi mnie zakup tych dwoch wyrobów:

LINK 1

LINK 2

Niby zeszły sezon, ale cena nie jest zła...

- Pejter - 06-08-2007 15:59

Zashi napisał(a):ale cena nie jest zła...

Stary, cena jest świetna. Ja bym na twoim miejscu od razu brał.

Koszulka wydaje się oryginalna. Ma ktoś jakieś wątpliwości? Tongue

Pejter napisał(a):Co ma cena do wyglądu Pejt?

To, że gdyby kosztowała 100 zł to bym jej nie kupił (i Mates pewnie też nie) i już nie byłaby taka "fajna" (to określenie nie odnosi się tylko do wyglądu.

- Joanna - 09-08-2007 17:40

Pejter napisał(a):Koszulka wydaje się oryginalna. Ma ktoś jakieś wątpliwości? Razz

Jedynie cenowe.

Mam zamiar zakupić sobie koszulkę z tego sezonu (of course damską), tylko pytanie czy w przyszłym sezonie znów czeka nas zmiana koszulek, czy może ta przetrwa dwa sezony [co przy dzisiejszych rozwiązaniach marketingowych United (glazera) jest praktycznie nierealne]