Uwagi/opinie na temat strony - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Uwagi/opinie na temat strony (/showthread.php?tid=397) |
- Ciampel - 04-04-2008 19:04 Cytat:A może pytanie kto następcą SAF-a? Po co wybiegać kilka lat w przyszłość? Potem wstawię propozycję Skulla. - Skull - 06-04-2008 23:31 Ciampel napisał(a):Potem wstawię propozycję Skulla. Chyba zapomniales o tej sondzie :roll: Jeszcze sprawa komentarzy na stronie,zobaczcie co tam w newsie meczowym wypisują,żenua normalnie ,my się śmiejemy z innych servisów ,a sami mamy komentarze na niskim poziomie. Jeszcze raz apeluje o jakas rejestracje ,która zezwala na komentowanie... - Wojtek3 - 06-04-2008 23:36 Rejestracja to najwieksze gowno jakie moze byc, myslisz, ze sama rejestracja zatrzymasz taki spam ? Zrobisz rejestracje, a pozniej łepki beda Ci meczyc glowe czy moze miec on obok swojego profilu ulubionego pilkarza czy zwierzatko, ja mysle, ze mozna poprostu regularnie kasowac glupie komenatrze i tyle. - Ciampel - 07-04-2008 05:26 Wojtek, teraz nie możemy nawet rozdawać banów, bo nie dysponujemy numerami IP klientów :? Dlatego rejestracja chociaż to by ułatwiła. - Wojtek3 - 07-04-2008 10:41 Rejestracja spieprzy cala historie tego serwisu i zrobi tylko niepotrzebny burdel, a jak juz wam sie nie chce usuwac spamu to wasz problem, rejestracja na pewno tego nie zaprzestaniecie. - Ciampel - 07-04-2008 14:25 IMO trzeba iść z duchem czasu, a nie oglądać się w przeszłość - nie będzie podszywania itd., a jak mówię - w obecnym stanie nawet coś jakiego jak ban nie istnieje. - Grzeho - 07-04-2008 15:31 Wedlug mnie jedynie wprowadzenie rejestracji moze choc troche zredukowac spam i tak jak juz Ciampel pisal podszywanie sie pod kogos,itp. Wiekszosc innych serwisow o United ma ta opcje od dawna... - Pejter - 07-04-2008 17:43 Wojtek3 napisał(a):Zrobisz rejestracje, a pozniej łepki beda Ci meczyc glowe czy moze miec on obok swojego profilu ulubionego pilkarza czy zwierzatko Szczerze mówiąc, raczej nigdy nie pozwolę na takie coś :wink: Jeśli już to rejestracja (przynajmniej początkowo) byłaby tylko w formie tego, że każdy miałby swój unikalny nick, ewentualnie dane kontaktowe itd. w profilu danego osobnika, a dodatkowo ułatwiłoby nam to poprawę jakości. Wojtek3 napisał(a):Rejestracja spieprzy cala historie tego serwisu i zrobi tylko niepotrzebny burdel W jaki sposób spieprzy historię? Nie zamierzamy robić konkursów na najlepiej komentującego itd. jak jest na innych serwisach, więc o to się nie bój - nic z tych rzeczy, jedynie to co wypisałem powyżej. Wojtek3 napisał(a):a jak juz wam sie nie chce usuwac spamu to wasz problem, rejestracja na pewno tego nie zaprzestaniecie. Jakby się nam nie chciało to byśmy w ogóle rejestracji pod uwagę nie brali, bo dzięki niej jest to dużo łatwiej usuwać :wink: Popatrz forum - niezarejestrowani nie mogą się wypowiadać i co? Jest burdel? (wiadomo, że tam będzie więcej osób, niż na forum, ale pewne porównanie jest) - Wojtek3 - 07-04-2008 18:11 Robcie jak chcecie, to, ze jestescie leniami to juz wasz problem, rejestracja dobra nie jest i nie bedzie, utrudni tylko dostep do strony itd ale wasza sprawa. Jeśli ją wprowadzimy to rejestracja prawdopodobnie będzie potrzebna tylko do komentowania. Reszta oczywiście otwarta, więc utrudnień nie widzę / P. - Ciampel - 07-04-2008 18:47 Tu nie chodzi o lenistwo, przeczytaj mój ostatni post w tej kwestii jeszcze raz i zrozum, czym się motywujemy przede wszystkim, chcąc wprowadzić rejestrację - Wojtek3 - 07-04-2008 22:14 Rejestracja to jedno wielkie gowno i tego sie trzymam, spam byl i bedzie, Ciampel podszywania pod kogo ? Ronaldo ? Przestancie juz, ciekawe czemu wczesniej o tej rejestracji cos nie mowiliscie. - Pejter - 07-04-2008 22:31 Wojtek3 napisał(a):Rejestracja to jedno wielkie gowno i tego sie trzymam, spam byl i bedzie, Tylko nie podałeś żadnego konkretnego argumentu, oprócz tych, które już "obaliliśmy" Wojtek3 napisał(a):Ciampel podszywania pod kogo ? Ronaldo ? Ludzie podszywają się pod swoje nicki. Wojtek3 napisał(a):Przestancie juz, ciekawe czemu wczesniej o tej rejestracji cos nie mowiliscie. Może nie byliśmy na takim etapie prac jak teraz? - Wojtek3 - 08-04-2008 10:44 Wystarczy spojrzec na inne serwisy ktore posiadaja rejestracje, bylo tak samo jak przed zalozeniem, czyli glupie komentarze, podyszywanie pewnie tez. - Skull - 08-04-2008 11:05 Wojtek3 napisał(a):Wystarczy spojrzec na inne serwisy ktore posiadaja rejestracje, bylo tak samo jak przed zalozeniem, czyli glupie komentarze Ja mimo wszystko jestem za rejestracją! wiadome że spam dalej bedzie,ale napewno co niektorych delikwentów to zniechecie, ja np jak czytalem komentarze przed meczem z Liverpoolem na ich servisie ze nas rozniosą itd,a po meczu (3:0) mialem ochote cos napisac,ale trzeba bylo sie rejestrowac i zrezygnowalem, napewno takich jak sie znajdzie sie wiecej :wink: i rejestracja bedzie konieczna tylko do komentowania,nic wiecej,bo o jakiej zmianie historii piszesz to ja nie czaje :roll: Wojtek3 napisał(a):podyszywanie pewnie tez Skoro sie zarejestrujesz i dasz swoje haslo to nikt nie bedzie mogl miec takiego samego logina,zupelnie jak na forum wiec basta Wojtek3 :wink: - Ciampel - 08-04-2008 11:14 Skull ma rację. Poza tym większość serwisów dysponuje rejestracją od początku swojego istnienia, nie ma żadnego porównania w kwestii przed/po. Tylko my możemy przekonać się o efektach takiej inicjatywy |